REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ESTE CĂUTAT ŞOFERUL UNEI ASTRA GRI METALIZAT! Cu ajutorul oamenilor, se reface traseul FUGARULUI!

ESTE CĂUTAT ŞOFERUL UNEI ASTRA GRI METALIZAT! Cu ajutorul oamenilor, se reface traseul FUGARULUI!

Replica API 25 ianuarie 2018 | 00:28 363

ANCHETĂ la Năvodari

ANCHETĂ la Năvodari

Anchetă pentru prinderea unui șofer fugar! Este vorba despre un accident rutier care a avut loc sâmbătă, în jurul orei 21.00, la Năvodari. Două autovehicule au intrat în coliziune și se pare că persoana vinovată și-a luat imediat tălpășița! Potrivit informațiilor noastre, polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere a celui în cauză. Totodată, și locuitorii din Năvodari s-au mobilizat și au încercat să adune informații care ar putea ajuta.

Un alt eveniment nefericit a avut loc sâmbătă, în jur de ora 21.00. Un bărbat a relatat că a fost implicat într-un accident, la intersecția străzilor Albinelor cu Sănătății (zona supermarket). „Individul care a provocat evenimentul a fugit de la fața locului. Știu că mașina era marca Opel Astra G culoare gri metalizat. Rog persoanele care pot da detalii despre fugar, să mă contacteze în privat”, a scris pe grupul de Facebook „Orașul Năvodari” șoferul din mașina acroșată. Potrivit acestuia, a sesizat și Poliția. Însă, locuitorii din Năvodari au sărit și ei în ajutor și au început să adune informații pentru a ajuta.

Totodată, potrivit informațiilor noastre, polițiștii au declanșat cercetările și au început să urmărească imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a reface traseul ”fugarului”. Scopul este acela de a-l identifica, depista și a-l trage la răspundere în speța de față. Se pare că accidentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a unei femei, fiind apelat numărul unic de urgență 112.

„Eu nu am văzut mașina..., doar ce vorbeau cei de la Poliția Locală.. A fost văzut intrând pe la Sima, pe la garaje, în spate, ultima data”, a spus o altă persoană. „Ultima cameră arată că era pe undeva prin est”, a adăugat alticineva. „Pe camere nu se vede numărul de înmatriculare. Filmările au fost preluate de către Poliția Rutieră Constanța. Persoana era cam la 45 - 55 de ani și solidă. Suntem bine. Conducea soția. Are o urmă de la airbag pe față. Trăiască airbagul...”, a mai spus bărbatul implicat în accident. Oamenii legii continuă cercetările!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vitelus permisul il da seful de gara nu instructorul!
0
0
naspa e ca instructorii auto dau carnetul manelistilor, celor care dau spaga si celor care au picat dar...le da ca de mila de sila sa scape de ei. si uite asa...ajungi in trafic si faci tot felu de prostii...
0
0
Suge-o fraiere
2
3
de prostan cu P mare
4
1
Eu cand va spun ca opelul e masina de prostan....nu ma credeti
2
3
iertati-mi gluma proasta, dar nu cumva era invers? nu avea airbag-ul urma de la fata ei?
1
1
cei mai periculosi si prosti soferi sunt cei care au facut scoala de soferi pe ochi frumosi, indiferent de masina, ba ca e de BG ba ca e opel ba ca e pe dracu, de vina e SOFERUL, indiferent ce marca de masina conduce si unde e inmatriculata! conceptii de primate inapoiate
11
2
Nu ai dreptate! Mai studiaza legislatia pana iti dai cu parerea...
4
3
nu e fugar , are 24 ore sa declare accidentul , daca e fara victime.
6
10
cei cu opeluri, bmw-uri, audi, mercedes, logan, duster, vw, trabant,etc.!
2
11
Prostan cu opel.....aveti mare grija in trafic atunci cand vedeti opeluri. Sunt cei mai periculosi si prosti soferi
21
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614