REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Eugen Teodorovici: Impozitul pe venit va trece integral la nivelul comunităţilor locale

Eugen Teodorovici: Impozitul pe venit va trece integral la nivelul comunităţilor locale

Replica API 4 octombrie 2018 | 01:39 481

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că va fi dată o OUG prin care impozitul să treacă integral la nivelul comunităţilor locale, decizie care va fi luată înainte de calcularea bugetului pe 2019.

Întrebat, miercuri la Parlament, dacă va fi dată OUG pentru măsura prin care 100% din impozitul pe venit va merge la unităţile administrativ-teritoriale (UAT), Eugen Teodorovici a răspuns afirmativ.

„Este o măsură pe care noi o avem în Programul de Guvernare prin care impozitul să treacă la comunităţile locale. Va fi o ordonanţă de urgenţă. Decizia va fi luată înainte de a fi făcut bugetul pe 2019", a declarat ministrul Finanţelor, miercuri la Parlament, potrivit Mediafax.

De asemenea, ministrul de Finanţe a precizat că va avea loc o discuţie privind repartizarea sumelor între consilii judeţene şi celelalte comunităţi locale.

„Este o decizie pe acea formulă din această sumă pentru a vedea cum se repartizează între consiliile judeţene şi celelalte comunităţi locale", a mai spus Teodorovici, precizând că ordonanţa va fi dată la sfârşitul lunii octombrie sau cel târziu la începutul lunii noiembrie.

Citește mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca e atat de generos cu banii din buzunarul nostru, statul asta al talharilor si tradatorilor sa mai reduca din acize, numai la benzina aciza tripleaza pretul
0
0
Pai cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI?
0
0
Ce-i prostia asta cu protocoalelel? SRI si DIICOT sunt doar institutii ale statului cele mai specializate in coruptie si spalare de bani. Lasati-o moarta si mergeti la puscarie ca niste penali ordinary ce sunteti. Si Tudorel Toader s-o lase mai moale cu amnistia si gratierea hotilor ca se face de ras si-si face cariera toata de rusine!
1
3
adevarata intrebare ar fi de ce opreste statul impozit pe venit,daca statul socialist i-ti asigura loc de munca si adapost asta chipurile democrat nu-ti asigura nimic,asa ca nu-i nici o bucurie ca o sa le creasca venitul hotilor de primari si a profitorilor de pe langa ei
3
0
pai vezi ca recunosti!
0
1
Alta chestiune care va genera discutii... Nelinistiti si neobositi in a crea situatii dificile pentru tara pesedistii.
3
1
si eu am mintea foarte odihnita asa ca neavand ce spune ma bag si eu in seama
3
1
d.j.bobo are idei,grija mare,prostii in general au mintea odihnita.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212