REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Eugen Teodorovici le pune pe punct pe Gabriela Firea și Carmen Dan: cum a decurs RĂZBOIUL din CEX-ul PSD

Eugen Teodorovici le pune pe punct pe Gabriela Firea și Carmen Dan: cum a decurs RĂZBOIUL din CEX-ul PSD

Replica API 5 septembrie 2018 | 01:50 532

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că discuțiile dintre Gabriela Firea și Carmen Dan, din Comitetul Executiv al PSD au fost prea ”extinse” și le-a sugerat, dacă mai au astfel de probleme, să le discute într-un cadru mai restrâns, nu să monopolizeze o ședință a Comitetului Executiv, conform stiripesurse.ro.

”Este o discuție între doi colegi, între două doamne. Este bine că se discută astfel de lucruri în conducerea partidului, dar parcă a mers cam extinsă discuția. Cred că ar fi mai bine ca aceste lucruri să fie discutate într-un cadru mai restrâns, nu stai să discuți în două ore în fața Comitetului Executiv. A fost o discuție prea extinsă și prea încinsă. Putea avea loc o astfel de discuție și într-un BPN sau într-un cadru ceva mai restrâns”, a declarat Eugen Teodorovici, la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
4
1
tot comentati de unu, de altul, voi sunteti destepti , dar vocabularul nu va permite sa va expuneti parerea doar sa adresati injurii de maidan, de borfasi...
3
2
daca ii dau ma-tii la muie in timp ce altul o fute in cur , iar devii gelos ca stai pe bara . Tu faci sex in oglinda , s-a spart,si acum ii dai limbii tabloului cu elena ceausescu ! la primul miting iti dau la muie , in spate la amstel , ma astepti acolo .
1
4
Cum diaconescu mai papagalilor ? Asta ? Pesedistul asta ordinar, supozitorul ucigasului ilici iliescu, limba in curul lui base ??? Muie dragnea muie pesede !!!
2
3
Chiar domnilor ,nu va ganditi ca trebuie sa avem in fruntea tarii un om cum este Cristian Diaconescu. Tinuta impecabila de politician si diplomat. Nu ai ce sa-i reprosezi acestui om.
2
2
Ma pish cu bolta pe mutra acestui dobitoc!!!
2
3
Terminati cu lingusitul asta. La ora aceasta singurul om pe care l as vota la prezidentiale din tara asta este Cristian Diaconescu. E din alt film.
3
4
Baietii formeaza un cuplu de ceva timp!
7
2
Orlando eugen mai e si fetitza uneori.Sa nu exageram cu prezidentiabilul ca o sa voteze babutzele psd un orlando cu gagic.
8
2
E destul de inteligent, din pacate e sub papucul lui dracnea... tara asta are nevoie de oameni destepti nu prosti ca iohannis, dracnea, poanta, udrea, firea, basinescu mafiotul si alti idioti.
5
5
Draga Gambino ! ....gresesti..! sincer...! Teodorovici chiar e printer putinii din PSD care nu face..gafe ...in ceace face si spune...! chiar ar fi bun la....prezidentile din partea PSD...chiar merita...
8
12
Teodorovici,in afara ca ai salvat o lisita sa nu degere si ai sunat presa ca sa afle lumea ce ai facut,cu ce altceva te mai lauzi?Esti genul de om care intra cu o parere in birou si iese de acolo cu parerea sefilor doar ca sa capeti un oscior sau vreo functie.Presedinte al femeilor din PSD poate ajungi la Poarta Alba!
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108