REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

EXCLUSIV! ANCHETA în cazul tânărului BĂTUT din SENIN la Costinești, preluată de PARCHETUL TRIBUNALULUI!

EXCLUSIV! ANCHETA în cazul tânărului BĂTUT din SENIN la Costinești, preluată de PARCHETUL TRIBUNALULUI!

Replica API 27 octombrie 2021 | 15:51 1465

Tânărul care a fost bătut cu bestialitate, în august, la Costinești și apoi abandonat lângă o cale ferată, încă așteaptă să i se facă dreptate. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța s-a autosesizat în cauză, ancheta fiind preluată de procurori. Cel mai probabil, potrivit informațiilor noastre, încadrarea juridică va fi schimbată în tentativă de omor.

Persoana vătămată

Amintim că Marcel, un tânăr student, a venit la mare, la Costinești, în vacanță, cu niște prieteni. În noaptea de 14 spre 15 august a fost în clubul Max, iar, la întoarcere, pe drumul spre imobilul unde era cazat, totul a luat o întorsătură pe care cu greu o va putea uita. ”Mă aflam în Costinești cu prietenii și am fost la o petrecere, în clubul Max. Pe 15 august, în jurul orelor 3.00 – 4.00 dimineața, ne-am oprit la un magazin să mai cumpărăm câte ceva. După ce am părăsit magazinul, fiind în drum spre cazare, am trecut pe lângă o mașină în care erau niște persoane. Nu știu foarte multe detalii, pentru că nu mă așteptam să se întâmple ce avea să urmeze”, a declarat, pentru Replica, Marcel, victima din acest caz.

Bătut până și-a pierdut cunoștința

Așa cum este menționat mai sus, tânărul susține că totul s-a întâmplat din senin și nici el, dar nici prietenii lui nu au putut să prevadă ceea ce avea să urmeze. ”După ce am trecut de acea mașină, am observat că 4 persoane au coborât și au venit după noi. Dintre acestea, două au sărit pe mine și m-au lovit cu o bâtă și cu un baston telescopic, iar celelalte persoane au fugit după prietenii mei. Ulterior am aflat că au reușit să-l lovească doar pe unul dintre ei. Precizez că nu am avut nici un conflict cu acele persoane și nu am avut absolut nici o reacție, pentru că nu mă așteptam să fiu luat la bătaie. În urma loviturilor mi-am pierdut cunoștința, iar când mi-am revenit, am reușit să sun o prietenă, care era la locul de cazare, care a venit la fața locului cu niște prieteni. Au sunat la 112. La momentul în care au venit prietenii mei, eu eram întins lângă calea ferată, iar incidentul nu s-a petrecut acolo”, a mai relatat, Marcel, pentru Replica.

Precizăm că tânărul a fost transportat la spital, unde a rămas internat până pe 30 august. A fost supus unor intervenții chirurgicale, suferind o fractură de platou tibial, luxație genunchi, leziuni la nivelul feței, brațelor, toracelui, spatelui. Totodată, acesta are mai multe copci la buză și 3 dinți lipsă. Pe data de 17 august, victima a depus o plângere penală.

Încă de la acel moment, victima s-a plâns că ancheta se mișca greu.

”Am aflat că există și înregistrări video, astfel că identificarea celor 4 indivizi ar fi posibilă, însă din diverse motive, cum ar fi situație operativă încărcată din cauza sezonului estival, nu s-a reușit nici audierea mea, nici prezentarea pentru recunoașterea unor suspecți. Am fost sunat de către Polițiști și întrebat când voi fi externat și atât. În rest nu s-a întâmplat nimic. Aștept ca acești oameni să fie prinși. Probabil mulți se gândesc la faptul că sunt un tânăr care a mers în club, s-a îmbătat și s-au luat la harță. Nu, nu sunt în această situație. Sunt un tânăr normal, student la Facultatea de Drept din Constanța, care a venit la mare cu prietenii și a fost atacat din senin. Nu vreau să fiu cinic sau alarmist, dar cele patru persoane sunt extrem de periculoase, având în vedere că, în mod spontan, înarmați fiind, au atacat, aleatoriu, o persoane, poate doar pentru divertisment”, ne-am mai relatat victima.

Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-au autosesizat în cauză, ancheta fiind preluată. Cel mai probabil, încadrarea juridică va fi schimbată de la vătămare corporală în tentativă de omor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si o sa i cada de batranete pana se va stabilii ce si cum!
4
0
Oare cat mai lasati poza cu baiatul asta aici?
2
0
Inchideti odata club . Numai probleme . Patronul poponar . L a lasat si nevasta..
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212