Exclusiv: Focar de toxiinfecţie alimentară la Murfatlar
Exclusiv: Focar de toxiinfecţie alimentară la Murfatlar
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestUn nou focar de toxiinfecţie alimentară a fost înregistrat, astăzi, la Murfatlar. Doi muncitori, de 17 şi respectiv 21 de ani, ce lucrau la o fermă din localitate, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa acuzând dureri abdominale, stări de vomă şi scaune diareice după ce au mâncat, vineri, carne de pui la cantina din cadrul IAS Murfatlar, hrană preparată de o societate care asigura serviciul de catering. Inspectorii sanitari au declanşat deja o anchetă epidemiologică pentru a stabili din ce cauză s-au îmbolnăvit cei doi muncitori. Urmare a verificărilor în teren, inspectorii sanitari au descoperit că societatea care asigura hrana muncitorilor îşi desfăşura activitatea în condiţii improprii. În acest caz au fost sesizaţi şi inspectorii DSV. Facem precizarea că sezonul toxiinfecţiilor alimentare a debutat luna trecută la Costineşti când două tinere participante la miss, ce au fost cazate la Hotel Regal, au ajuns pe patul de spital după ce au menţionat că au consumat pizza şi shaorma. Vom reveni.
Alexandra VASILE
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News