REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

EXCLUSIV! TÂNĂR BĂTUT cu BÂTE în plină STRADĂ, din SENIN, și lăsat lângă CALEA FERATĂ!

EXCLUSIV! TÂNĂR BĂTUT cu BÂTE în plină STRADĂ, din SENIN, și lăsat lângă CALEA FERATĂ!

Replica API 15 septembrie 2021 | 00:06 12285

Un tânăr venit în Costinești, în vacanță, cu prietenii, a avut parte de o experiență marcantă. Potrivit acestuia, a fost acostat pe stradă de persoane necunoscute, care, din senin, au început să-i aplice lovituri cu bâtele și cu bastoanele telescopice până ce și-a pierdut cunoștința. A fost transportat la spital, unde a rămas internat până pe 30 august. Potrivit informațiilor noastre, în cauză se efectuează cercetări.

Marcel, un tânăr student, a venit la mare, la Costinești, în vacanță, cu niște prieteni. În noaptea de 14 spre 15 august a fost în clubul Max, iar, la întoarcere, pe drumul spre imobilul unde era cazat, totul a luat o întorsătură pe care cu greu o va putea uita. ”Mă aflam în Costinești cu prietenii și am fost la o petrecere, în clubul Max. Pe 15 august, în jurul orelor 3.00 – 4.00 dimineața, ne-am oprit la un magazin să mai cumpărăm câte ceva. După ce am părăsit magazinul, fiind în drum spre cazare, am trecut pe lângă o mașină în care erau niște persoane. Nu știu foarte multe detalii, pentru că nu mă așteptam să se întâmple ce avea să urmeze”, a declarat, pentru Replica, Marcel, victima din acest caz.

Bătut până și-a pierdut cunoștința, după care ar fi fost mutat lângă calea ferată

Așa cum este menționat mai sus, tânărul susține că totul s-a întâmplat din senin și nici el, dar nici prietenii lui nu au putut să prevadă ceea ce avea să urmeze. ”După ce am trecut de acea mașină, am observat că 4 persoane au coborât și au venit după noi. Dintre acestea, două au sărit pe mine și m-au lovit cu o bâtă și cu un baston telescopic, iar celelalte persoane au fugit după prietenii mei.

Ulterior am aflat că au reușit să-l lovească doar pe unul dintre ei. Precizez că nu am avut nici un conflict cu acele persoane și nu am avut absolut nici o reacție, pentru că nu mă așteptam să fiu luat la bătaie. În urma loviturilor mi-am pierdut cunoștința, iar când mi-am revenit, am reușit să sun o prietenă, care era la locul de cazare, care a venit la fața locului cu niște prieteni. Au sunat la 112. La momentul în care au venit prietenii mei, eu eram întins lângă calea ferată, iar incidentul nu s-a petrecut acolo”, a mai relatat, Marcel, pentru Replica.

”Nu am fost audiat”…

Precizăm că tânărul a fost transportat la spital, unde a rămas internat până pe 30 august. A fost supus unor intervenții chirurgicale, suferind o fractură de platou tibial, luxație genunchi, leziuni la nivelul feței, brațelor, toracelui, spatelui. Totodată, acesta are mai multe copci la buză și 3 dinți lipsă. Pe data de 17 august, victima a depus o plângere penală.

”Am aflat că există și înregistrări video, astfel că identificarea celor 4 indivizi ar fi posibilă, însă din diverse motive, cum ar fi situație operativă încărcată din cauza sezonului estival, nu s-a reușit nici audierea mea, nici prezentarea pentru recunoașterea unor suspecți. Am fost sunat de către Polițiști și întrebat când voi fi externat și atât. În rest nu s-a întâmplat nimic. Aștept ca acești oameni să fie prinși. Probabil mulți se gândesc la faptul că sunt un tânăr care a mers în club, s-a îmbătat și s-au luat la harță. Nu, nu sunt în această situație. Sunt un tânăr normal, student la Facultatea de Drept din Constanța, care a venit la mare cu prietenii și a fost atacat din senin. Nu vreau să fiu cinic sau alarmist, dar cele patru persoane sunt extrem de periculoase, având în vedere că, în mod spontan, înarmați fiind, au atacat, aleatoriu, o persoane, poate doar pentru divertisment”, ne-am mai relatat victima.

Potrivit informațiilor noastre, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru loviri sau alte violențe, iar cercetările sunt în desfășurare, urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai baieti, mai stergeti dreaku poza asta..
2
0
Aveti acolo un interlop Mechenici parca. Vorbiti cu el poate stie ceva doar este mare pnl ist
2
0
O sa-l audieze politia probabil dupa ce se prescrie fapta. Probabil cei 4 autori ai infractiunii sunt bezdaelele unor oameni influienti.
16
0
Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Comandasu stie.....,el oricum parcheaza masina personala numai pe contrasens!Poate afla si Neacoita primarul de carton!
13
0
Nu uitati sa le dati mwie celor de la peside care si-au pus bodyguarzi interlopii retardati si drogati. Dar si SRI-ului care le tine de 6.
13
1
dau sentinta. Fapta nu exista.
231
1
In tara nimanui politia doar taie amenzi si face procese verbale pt cei care nu au masti.Asa locuitori asa guvern ce vrem?
24
0
politia pe repede inainte spre pensia de serviciu,oamenii omorati pe strada chiar si aruncati in aer,guvernul cutu plin de insemnate realizari,jidanescu cu umflatia si salarii fara numar
27
3
Pestele de la cap se impute.
25
1
Am auzit uni politisti care spuneau ca ei au familie,pai daca ai familie si iti e frica de golani renuntati la meseria asta ma pentru ca la admitere sunt 30 pe un loc.
40
3
Politia e mana in mana cu interlopii, ce e asa de greu de concluzionat?? Fiecare pentru el, ca statul e manelizat si politistele sunt aruncate pe capota masinii de interlopi
42
3
Nu rezolva nimic la Costinesti e mafie mare au mai fost zeci de astfel de cazuri vara asta
44
1
A facut el ceva ca nu se ia nimeni de tine degeaba
6
57
La un pas sa-l omoare de-a dreptul.
42
4
MANDAT DE RETINERE, cautare video pe google
40
2
Implicarea politiei la relanty e un aspect. Altceva, insa, ma umple de amaraciune. Ce jeguri, ce oameni de nimic, ce erori genetice zamisleste mama natura in minunata noastra tara!
66
3
politia isi incaseaza salariu pe degeaba
67
8
tentativa de omor si politia e relax
75
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367