REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

EXTREME. Medgidia: În timp ce se toarnă asfalt nou pe unele artere, altele sunt îngropate în gunoi!

EXTREME. Medgidia: În timp ce se toarnă asfalt nou pe unele artere, altele sunt îngropate în gunoi!

Replica API 6 iulie 2018 | 00:00 713

Oraşul Medgidia a intrat într-un amplu proces de reasfaltare! Peste zece mii de metri pătraţi au fost asfaltaţi în doar 8 zile de când autorităţile locale au demarat acţiunea. Nouă străzi au fost reabilitate în acest timp. De cealaltă parte însă, apar şi discrepanţe majore: în timp ce unele artere încep să se „lumineze”, alte străzi sunt efectiv îngropate în gunoi.

“În doar 8 zile s-au asfaltat 11.200 mp din străzile Municipiului Medgidia. S-a lucrat la foc continuu și astfel avem pe străzi cu aproximativ 2.000 de tone de asfalt mai mult. Cele 9 străzi care au primit deja primul strat de asflat sunt următoarele: Iezerului, Fdt. Moldovei, Ilie Dincă, Ardealului, Dimitrie Cantemir, Crinului, Dobrogeanu Gherea, Lucian Grigorescu şi strada Rândunelelor. În cursul zilei de mâine vom asfalta Principatele Unite și se va relua șantierul de pe strada Monumentului.”, a precizat consilierul local Mihai Mocanu.

Locuitorii oraşului sunt “Pro” acţiunii de asfaltare şi aşteaptă ca şi celelalte străzi să fie reabilitate. “Adevarat primar! Bravo domnule Vrabie, ce zici aia şi faci, adevărat primar. Din partea familiei mele o să fiţi tot timpul susţinut!”, a precizat un locuitor.

Pe de altă parte, unii cetăţeni îşi strigă nemulţumirea pe o pagină de socializare, expunând partea întunecată a oraşului şi strada care a devenit o veritabilă “groapă de gunoi”... neautorizată. “Aşa arată strada Avram Iancu o stradă din centrul oraşului în anul 2018. Locuitorii blocului (hotelului Victoria) aruncă şi lasă gunoiul la voia întâmplării, nu doar în ziua de gunoi, luni, ci începând de miercuri, iar mirosul este insuportabil. Nu trăim în junglă încă, cu toate că aşa arată zona”, a precizat o locuitoare a unei străzi din Medgidia.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se scurge primul mandat si aproape ca nu se vede nimic din ceea ce a promis. Raja tot este, strazile sunt tot varza de cand le-a decopertat si zac asa de vreo 2 luni, taxele si impozitele locale au crescut. Stai linistit Vrabie ca mai ai asigurat un mandat ca prostimea te voteaza si pe asta mizezi tu! Somn usor medgidieni!
16
0
Mai ,, Vrabie,, Raja se ocupa cu apa. Apa nu polueaza. Tu esti poluat din nastere. La cap.
15
0
Cat de panarame de ziaristi sa fiti si sa mancati atata cacat ???Ati fost voi si ati vazut ca este asa ?????Se intampla multe lucruri bune in Medgidia si voi nu vedeti ....Scrieti despre poluarea pe care o face RAJA ,,,aia e adevarata problema ,dar Strie e stapanul vostru ,va plateste regeste ...
5
18
Ceea ce face primaria acum este ceva normal,adica lucreaza pt cetatenii orasului.Dar sunt si multi care incearca sa bage batul prin gard!
4
16
Eu pun pariu ca poza e pusa de tv cu falimentu. Alfamedia ei se ocupa cu din astea.
5
16
Doamna Paula Solomon, unde este relevanta? Doriti ca primarul sa demareze un proiect de educare al primatelor care arunca gunoiul pe strazi?
8
16
Faceti tot ce este posibil sa umbriti orice mica realizare! Chiar daca este buna initiativa, chiar daca este necesara investitia, carcotasii vor spune ca nu este necesara, ca a fost facuta cu interes.... Din partea mea , felicitari primarului si echipei sale, functionarilor care zi de zi sunt implicati in aceste realizari!!!
9
17
cun face domne cu semanturili ca are numai 3500 cum se lauda el ca o suge singur si el si tov lui
20
6
Cum adica consilierul local Mihai Mocanu ? V-ati lovit la mansarda cum se spune sau imi scapa mie ceva fiindca Mihai Mocanu nu mai este de mult consilier local, asta doar daca nu a revenit prin miracol peste noapte consilier local din nou dar nu vad posibil acest lucru. Detaliati sau corectati fiindca consider ca ati gresit ceva in continutul articolului.
3
14
dar o mare tampenie e sa asfaltezi trei strazi si restul de langa ele sa fie lasate in paragina cum sunt stradutele de langa str dobrogeanu gherea, acolo se va aduna toata apa scursa de pe strazile asfaltate, cat despre gunoaie de ce nu spuneti ca cei care le arunca sunt nesimtiti
20
3
Care face pariu cu mine ca pozele alea cu gunoaiele sunt facute de "locuitoare a unei strazi din Medgidia" pe nume...Luminita Vladescu!
14
19
ca il aveti pe geniul ala neinteles cu doctorat...
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614