REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

FACE CINSTE CONSTANȚEI. Premiu important pentru un actor în devenire de la Colegiul de Arte

FACE CINSTE CONSTANȚEI. Premiu important pentru un actor în devenire de la Colegiul de Arte

Replica API 1 decembrie 2018 | 01:03 494

Cu un zâmbet larg și fericirea ce i se citește în ochi: astfel a primit premiul I la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii și Tineri „Neghiniță”, un micuț elev de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța.

Bogdan Mihai Irimia este elev în clasa a V-a D și a reușit să convingă juriul că este extrem de talentat și că are potențial să devină un actor de valoare. La secțiunea de teatru, pe lângă colegii de la liceu, de la secția Arta Actorului, a participat și Bogdan Mihai Irimia care, deși studiază muzica a mai participat la concursuri de acest gen și a obținut numeroase premii. Acesta a interpretat un moment intitulat „Duhul din lampă”, inspirat din basmul „Aladin şi lampa fermecată”, sub îndrumarea doamnei profesoare Pindic Doiniţa.

Juriul a fost format din personalităţi culturale precum: Adriana Trandafir - actriţă a Teatrului „Constantin Tănase” şi profesor la Universitatea „Hyperion” din Bucureşti, Florina Găzdaru - actriţă la Teatrul „George Bacovia” din Bacău şi Ionel Tanasă - actor, regizor şi preşedintele Fundaţiei Teatrale „Neghiniţă” din Bacău.

Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii şi Tineri „Neghiniţă” a avut loc, sâmbătă, 24 noiembrie a.c., la Bacău.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu toata consideratia, doamna Trandafir ar trebui sa vorbeasca corect limba romana si apoi sa-i jurizeze pe altii.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272