REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Făgădău, despre alegerile europarlamentare: 'Am înțeles mesajul oamenilor, trebuie să vedem unde s-a greșit'

Făgădău, despre alegerile europarlamentare: 'Am înțeles mesajul oamenilor, trebuie să vedem unde s-a greșit'

Replica API 31 mai 2019 | 00:04 318

Decebal Făgadău, primarul Constanței, dar care este și președintele PSD Constanța, a declarat, referitor la rezultatul alegerilor europarlamentare, că succesul USR a fost neașteptat, dar și că rezultatul obținut de PSD a fost mesajul poporului, care a dorit să sancționeze formațiunea.

"Victoria USR a fost o surpriză, nu doar pentru mine, a fost o surpriză inclusiv pentru ei. Dincolo de tensiuni, aceasta e modalitatea prin care se așază lucrurile, prin vot. Am făcut o analiză, am înteles mesajul oamenilor, acela de a acorda o șansă, dar a fost și un mesaj de sancțiune. Aici trebuie să vedem, în cadrul partidului, unde s-a greșit. Puterea e la popor. Oamenii din politică trebuie să fie pregatiți să și piardă", a spus Făgădau.

M.P., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem toata increderea in dvs. Domnule Primar ca puteti ridica acest oras
0
11
cinci buletine de vot dintr-un foc !!! vreti sa faceti voi pesedisti frauda si cu udmr 1900 de voturi pentru udmr cu populatie maghiara de 100, alta frauda, alte dosare penale, of of mai mai !!!
5
4
Constanta poate nu este inca oe placul tuturor dar cum sa faci ceva cand oamenii sunt rai si distrug orice apare nou si bun. Mi e rusine de constanteni nu de primar.
1
8
Cu siguranta or sa se convinga toti ca fara PSD o sa fie carnagiu. Deja au inceput sa se certe intre ei. Faga a facut tot ce a putut pt Constanta,doar ca nemyltumiti vor fi mereu.
2
11
Domnule primar , avem incredere in dvs si va sustinem !!!
2
9
Nu s a gresit nimic! Tine o tot asa si poate tu si PSD dispareti cu totul!
9
4
Investitiile de fapt minciunile promise in capanie .. sala polivalenta , parc industrial , parcare subterana la sala sporturilor .. in locul lor bancute , cosuri de gunoi si stalpisori cat cuprinde .. asta e capacitatea administratiei Fagadau .. RUSINE
11
1
Asa , copiaz-o pe Vasilica! La munca , pe teren , lasa gargara si filozofie ieftina si adu profesionisti, nu toti lingaii si smenarii
5
1
Stroe si Babu flit, ia consilieri profesionisti, nu de'alde Mihai Petre care nu a realizat nimic in viata lui, toti l-au scuipat si acum pozeaza in analist politic. Copiaza naibii Clujul si Aradul si atrageti fonduri ue si creati un parc industrial pt productie. Miscati-va pe jos prin oras sa va simta oamenii aproape, nu numai in campanie puturosilor si fara tv dupa voi. Lasati teoria si gargara si faceti lunar intalniri cu oameni , pe cartiere sa aflati ce probleme sunt, ca voi sunteti orbi de putere . Faceti cab medicale in cluburile de pens si locuri de joaca in secolul asta.PT ASTA VA PLAT
9
1
am votat pnl dar proiectele primarului incep sa se intrevada - ex. statiile de biciclete, retelele de cablu ingropate pe bd. tomis,aurel vlaicu , mamaia- locuri de joaca - cosuri de gunoi-bancute- curatenie in randul panourilor publicitare- pacari noi-strazi asfaltate-autobuze noi-iesiri prin cartiere de vb. cu cetatenii-evenimente etc
2
7
Un alterat ca toti fostii
4
2
e adevarat ca sarmana mama ta a incercat sa fraudeze la vot , sau vorbeste lumea minciuni ?
8
5
Tu esti greseala acestui oras ai al acestei societati
18
1
PSD- impostori, infractori si interlopi! Mai nou a aparut si Nastase in peisaj, interlopul nr 1 al Romaniei.
11
3
O sa faca cate ceva asa pe ultima suta de m si o sa stea cumintel pn la alegeri ca sa ne prosteasca...si daca mai i-a asta un mandat o sa isi scoata iar coltii si atunci sa vedeti...dar nu suntem nici prosti nici uituci..te taxam primare si noi...he he..stai sa vezi la locale...
16
1
Daca citea pe aici sau pe FB, sau alte retele vedea demult. Dar nu l-a interesat. Nu-l intereseaza nimic. Decat sa faca ceva , mai bine inchide, desfiinteaza, ocoleste, lasa pe altii. Se remarca doar prin puz-uri cu cladiri dubioase si desfiintarea spatiilor verzi.
31
1
Ai inteles o pwla, tot ca tine faci.
25
2
peste tot ati gresit ca v-ati crezut zei si ati facut ce ati vrut .acum sa mergeti la puscarie si sa se recupereze ce ati furat
30
1
S au saturat multi si au obosit sa tot loveasca in tine si Panaramele din anturajul tau ... ia aminte ce se intampla in tara ... la o adica Vanturache , Babu , Sarauteanu or sa faca Pipi pe tine ! Chiar esti Bou ?
25
0
AI PUS ANUNTURI PRIN PARCURI ACCES INTERZIS ! CAND AI DE GAND SE REPARI ? IN ULTIMUL AN DE MANDAT CA SA DE-A BINE ? PULEA TE MAI VOTEAZA ! IA EXEMPLU LU PITICANIA AIA DE BOC ! EL NU ARE PIEDICI, DOAR LA TINE CONTESTA LUMEA LICITATII CA NU DEPINDE DE TINE CA NU E ECLIPSA DE LUNA, MEREU AI CEVA ! DAR DE CE ITI ESTE FRICA NU SCAPI ! MAZARE TE ASTEAPTA SA.I PUI IN PAHARE ! PAHARNICULE !
27
1
cojile de seminte ingrasa pamantul pe spatiu verde respectiv sunt stranse de aia de la salubritate ptr care tu iei bani grei de la bobor BOULE CARE ESTI BOU si care ne determini sa parcam CA TINE pentru ca nu maia vem unde parca jigodie BOLSEVICA pusa pe restrictionat deplasarea si INCALCAT DREPTUL LA LIBERA CIRCULATIE! FVTV-TE-N GURA DE JEG SHPAGAR PROST SI INGAMFAT!
20
3
mi se cam rupe de tot ce scrieti pe aici ,daca tot sunteti atat de nemultumiti o sa mi se rupa si mie si mai mult Auzi parca nu pot sa stau linistit la serviciu ,de ce sa ma mai agit ,pentru cine sa ma lupt, pentru niste ingrati ca voi ? Bai fraierilor mai am si un consiliu pe cap aia care voteaza cu da sau nu la proiectele propuse iar gurile rele spun ca va cam doare ca mai platiti cate o amenda ca nu strangeti rahatul cainelui personal,pentru cojile de seminte aruncate, pentru ca parchezi ca un bou ,autobuze vandalizate si din multe alte zeci de dovezi de non civilizatie din partea voastra !
8
14
tot n-ai inteles mai tranta? hai ca iti fac un rezumat: popici, borduri, amenzi abuzive - ca n-am curatat terenul primariei, ca nu am sters grafiti-ul facut de altii ca am parcat pe beton ce figura in capul tau ca sp. verde etc, contructii pe spatiul verde real la 20 de cm de celalalt bloc, blocare peninsula, tarifarea parcarilor publice, evacuat din proprietate pt amenintat concubina in loc sa fie aia evacuata in cond in care concubinajul nu e recunoscut de lege, intarzieri masive autorizatii, impozite de 41 o-o nerespectarea intimitatii-SPCLEP cere nr tel la elib CI, TUPEU si BIROCRATIE ETC
18
6
Ca sa vezi unde s-a gresit trebuie verificat de la ultimile alegeri,iar greseala este ca te-a votat populatia,ca de altfel peste tot! Nu s-a inteles bine faptul ca acest fapt reprezinta razbunarea alegatorilor,iar in ceea ce priveste o alta candidatura va fi un esec mai mare in ce priveste procentajul voturilor! Apropo,cartirul Henri Coanda reprezinta doar 5%din populatia cu drept de vot asa ca..........
22
0
ce sa mai vezi tu ma terminatule. ca nu te mai voteaza nici dracu pe tine . poate doar ma-ta si tactu . toti constantenii te injura pe unde te prind.
19
3
Mai bine cercetati pe str Medeea colt cu Spiru Haret un teren pe colt care este al primariei , acum este ingradit de tigani si vor sa faca casa pe el. Primaria nu vrea sa vada, dc pt voturi? Asta e orasul pe care il conduceti dn primar?
16
2
Nu - s-a gresit, ca nu se greseste singur. Varza consilierul de comunicare...
3
10
inseamna ca nu ai inteles... daca inca nu stii unde s.a gresit
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272