REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FĂGĂDĂU i-a vândut fostului PARTENER de AFACERI al SOŢIEI un TEREN în Mamaia, FĂRĂ licitaţie

FĂGĂDĂU i-a vândut fostului PARTENER de AFACERI al SOŢIEI un TEREN în Mamaia, FĂRĂ licitaţie

Replica API 23 noiembrie 2020 | 16:43 12647

Nu mai este o noutate faptul că Primăria Constanța a jonglat cu terenurile după bunul plac al unor investitori apropiați de fosta administrație, inclusiv ai lui Făgădău. Unul dintre terenuri este situat în Mamaia, care a fost vândut afaceristului Ion Ciota, prin firma sa Blanc Leader SRL. Partener de afaceri cu soția fostului primar Decebal Făgădău și cu Alexandru Babu, fratele fostului vice, Dumitru Babu, Ciota ar putea rămâne fără terenul pe care l-a cumpărat de la Primăria Constanța la începutul anului. Hotărârea de consiliu care a stat la baza tranzacției se află pe masa judecătorilor. Dacă va fi anulată, atunci terenul revine la municipalitate.

Cererea de cumpărare a terenului a fost formulată de Ciota, prin firma sa Blanc Leader SRL, în iulie 2018, iar, la începutul acestui an, a fost aprobată oportunitatea vânzării directe a terenului situat pe la intrare în stațiunea Mamaia, la numărul 284, lot 2, în suprafață de 648 mp. Pe teren este edificată o construcție-depozit în suprafață de 396 mp. Asociația Constanța Altfel a fost cea care a depus acțiunea în instanță, pe motiv că nu erau îndeplinite condițiile legale. Tranzacţia ar fi trebuit să aibă loc prin licitaţie, şi nu prin vânzare directă, spun sursele noastre.

Blanc Leader SRL, acționară la firma soției fostului primar Făgădău

Blanc Leader SRL a fost acționară la Roxor Black SRL, societate deținută de Monica Daniela Gaitanidis Făgădău și Alexandru Babu, însă s-a retras în 2018. Ciota a ieșit din firmă în urmă cu doi ani, cesionând acțiunile celorlalți asociați. Mai mult, Ciota a renunțat și la funcția de administrator.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac apara coruptii! Mu13 Noua dreapta, AUR, PSD, PNL, PMP etc!
0
0
Votam Noua Dreapta bineinteles .. unii fac pe ei de frica ca nu mai pot fura si dau dislike
0
2
Cred ca va dati seama ca trebuie schimbat i reorganizat tot aparatul functionaresc al primariei. Schimbati cat mai repede sefii compartimentelor in totalitate. Ei au servit interesele celor dinaintea dvs.
5
0
A avut tern de la ma-sa,nu mai le luati aparare jigodiilor nenorocite.Toate scursurile aste care au furat ar trebui linsate pe stadion ca la chinezi.Toti nemernicii care au furat orasul asta in puscarie cu ei si tot nemul lor de hoti nenorociti.Din cauza lor si a hotiilor lor de asta arata orasul atat de mizerabil si urat.Jeguri nenorocite ,blestemati cu neamul lor.
9
0
Mult sex oral cu gura ta
1
3
UN ORAS MORT SI INGROPAT, 16 ANI CU MASCARICIU 4 ANI CU FAGABOU...PUI CONGELATI, FAINA SI ULEI BOSIROGILOR SA VA STEA IN GAT
12
6
Si de ce e liber?stors de informatii si bagat la beci.
9
1
Votam Noua Dreapta si se rezolva
3
7
Sunteti numai oameni frustrati aici! Va legati de oameni fara sa stiti situatia adevarata. Rautate maxima e in voi fratilor si invidie maxima! De Fagadau da...aveti dreptate si de Babu...dar ce treaba aveti cu Galani care chiar e un om foarte bun! Omul a avut un teren pe care l a dat unei firme si in schim i s au dat apartamente...Care e treaba...cu ce a gresit Ionut Galani? E un teren penttu care a muncit si chiar nu vad nici o problema...sanatate
3
16
La capatul strazii unul imbraca anexa cu plistiren , castiga 10 cm ,urmatorul aliniaza o constructie, al treilea construieste si imbraca pe strada .Rezultatul:Ultimul de pe strada a castigat aproape 3 m.Acum urmeaza alinierea finala in care toti vor castiga 3 m ..Aceast proces se desfasoara si asupra proprietarilor cu multi vecini , nu numai asupra proprietatii publice Jungla!
6
1
Constanta,o afacere de familie.Derbedeul asta de primar,Fagadau, a vandut terenuri publice ca si cum ar fi fost ale lui tat-su.Si toate astea sub ochii si cu sprijinul "maretului" partid rosu.PSD in afara legii !
22
3
Si la CT BUS au vandut tot pe nimic,au vandut skoda superb la.fier vechi cu 50 ron si camioane dupa ce leau facut reparatie capitala leau vandut la fier vechi ex Turnuldar cine sai verifice
20
0
Nu il trimitem la Mazare sa faca un team bulding?
19
2
De 20 de ani, Capt a durat Republican Pastaie-Fagabou nu ati avut curaj sa scrieti mimic, nu ati facut nicio ancheta jurnalistica. Acum cand oamenii s-au dus ati inceput sa ciuguliti din cadavre, halcile le-au luat altii mai instelati. Of, o sa slabeasca Fo ca!
9
1
Ciota asta parca a luat-o de nevasta pe nepoata lu George Secarea.
8
0
Un vagabond gonit de peste tot scuipa venin si se prosteste la litoral TV facand mereu jocul PSD desi poastul e condus de Mohhamad Murad care se face ca nu stie.
13
0
pai e simplu, va trebui sa raspunda in fata legii
16
0
Foarte slab primar a fost acest individ la Constanta.
19
1
Makidoni hoti
35
2
Faptele acestor doi infractori le vom afla in urmatorii ani. Sunt multe si oribile. Jeguri makidonesti care trebuie sa plateasca pentru tot ce au furat si distrus. Consilierii alaturi de Rasauteanu, Babu si Fatalau licul vostru este in penitenciar. Makidoni hoti penali, veti plati.
38
3
Asta nu a furat nimic fata de cei de dinaintea lui. Tunurile mari s au dat cand asta era cu suzeta in gura, iar acum are si pulimea un articol sa se supere pe firimituri. Constanta a ajuns un WC public pisat si kkt de toti. Nu exista niciun viitor aici.
19
1
Balalau , pregateste costumul dolce zebrano si sapunul duru!
29
1
Si blocul lui Galani? Cum s-a musamalizat tot? Chitac, ocupa-te si de asta
33
0
Fagadaul crede ca nu-l vor ajunge toate pacatele astea din urma...
26
2
Fatalau si Babu sunt doi infractori ordinari. Acesti doi makidonii sa se duca la puscarie. Doi excroci pe care trebuie sa-i scuipam in fata unde-i vedem. Sa va pisham in freza maimuta makidonesti. Babu si Fatalau la puscarie.
32
6
DNA Constanta ce face in cazul blocului lui Galani Ionut care trebuia demolat si care prin manevrele lui Babu viceprimarul Constantei, a intrat in legalitate ? DNA doarme ?
34
3
Daa, pe Eminescu nr.2 au furat domeniul public si ar trebui ca autoritatea statului sa fie reinstalata!
26
1
Fagadau , anchetat serios ,mita , spagile si coruptia acestui individ care se credea deja Vesnic - a blocat dezv Constantei - averea fraudulos facuta trebuie confiscata iar el la reeducare la Poarta Alba ! Rusine coruptule ! Ai creat o mafie in primarie !
43
4
te doare mintea bai...Ciota...Babu...Fagadau...aide plm...
50
4
Confiscata averea lui si a oricarui judecator si procuror implicati in procesele castigate de avocatii lui in justitie !
50
2
De ce nu se investigheaza, cum Bosanceanu a luat terenul de la primarie? Spunandu se ca nu are acces la strada? Pe Mihai Eminescu nr 2?Si ca i se vinde doar lui ca nu are acces la strada? Aloooo? Constanta? Bineintels ca acest comment nu se va posta! Doar nu se supara Replica cu Cuget Liber? DNA apropo o investigatie pe acest lucru la Primaria Constanta? Cum a putut sa vanda pe un pret derizoriu? Cu motivatia, repet, ca terenul nu are alt acces si nu are deschidere la altcineva decat la terenul vecinului Bosanceanu? Uitati- va la fata locului, terenul in cauza are minim 70 ml deschidere la str
38
1
peste vreo 3 ani va face si Hira la fel
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614