REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FĂGĂDĂU, L'ombelico del mondo, PARCHEAZĂ unde vrea, la el pe TARLA!

FĂGĂDĂU, L'ombelico del mondo, PARCHEAZĂ unde vrea, la el pe TARLA!

Replica API 17 septembrie 2020 | 00:52 7290

Într-un oraş sufocat de betoane şi de multă aroganţă, constănţenii duc lipsă, pe lângă foarte multe altele, de spaţii verzi şi de parcări. În acest oraş, în care construirea de noi locuri de parcare se rezumă doar la desenarea unor linii pe asfalt, dar şi la montarea complet aiurea a aşa-zişilor stâlpişori, iată că există şi persoane mai privilegiate care-şi permit orice moft.

Este şi cazul primarului din municipiul Constanţa, Decebal Făgădău, care profită la maximum de statutul pe care îl deţine şi-şi parchează autoturismul personal unde are chef, bineînţeles preferând spaţiul verde, că tot a declarat de curând că Registrul Spaţiilor Verzi al Municipiului Constanţa a fost finalizat.

Nu doar o singură dată a fost surprins Făgădău parcând neregulamentar şi în locuri nepermise. Maşina de lux a edilului e proptită ba la colţul unei străzi, într-un loc ce nu permitea oprirea sau staţionarea autoturismului, ba pe trotuar (unde nu au fost montaţi stâlpişori), ba în mijlocul intersecţiei şi, bineînţeles, în faţa diferitelor localuri din oraş, unde serveşte masa.

Ce a mai făcut primarul de această dată

Ultima ispravă a primarului Decebal Făgădău a avut loc pe bulevardul Tomis, acolo unde bolidul său de lux, condus de şoferul din dotare, a fost văzut parcat într-un loc nepermis, un loc în care, de altfel, dacă ar fi fost zărit un cetăţean oarecare în timp ce parca, ar fi tăbărât numaidecât pe el Poliţia Locală, fiind luat ca din oală.

După cum puteţi vedea din imagini, Făgădău s-a urcat frumos în maşină, fără să-i pese că şoferul domniei sale a parcat neregulamentar. Uitând de recomandările pe care le face şoferilor şi încălcând nişte reguli pe care tocmai el le-a creat, dă dovadă că lozinca: „să faci ce zice popa, nu ce face popa”, e valabilă şi pentru primarul PSD al oraşului de la malul mării.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca are masca galbena. Simte si el curentul. Probabil ca-l vom vedea incercand sa-si ia carnet de partid de dreapta.
1
0
Hahaha! E aceeasi masina! Trepadusii sar in apararea lui Fagadau fara sa le ceara acest lucru! Marii specialisti in jeanta masinii!
4
1
Un taran cu freza de cocalar este domnu de la stejaru,un sarac parvenit
3
1
Fagadau este mason !
1
2
Politia locala ar trebui sa fie in slujba fiecarui cetatean si sa aplice amenzile fara sa faca diferenta Indiferent cine esti adica tot un muritor de rand legea se aplica egal tuturor Atunci nu ne-ar parea rau ca le platim toti salariile
4
0
este aceias masina dar e cu genti de vara si cu genti de iarna
5
2
Acest mare idiot de primar de kkt nu a reparat gaura santului din fata restaurantului terasa din portul turisticTomis unde mi-am rupt piciorul eu in 21 august, prezenta fiind si politia locala Constanta, vezi Replica ca ti-am trimis poze cu echipajul de politisti locali care au refuzat sa faca constatarea la fata locului.Norocul meu a fost salvarea care a vent foarte repede si m-a dus la UPU Sp.Jud.Constanta unde am gasit cadre medicale de tot respectul si mi-au acordat ingrijirile necesare. Fagadau sa cazi intr-o hazna plina de promisiuni politice si s-o golesti dintr-o sorbire, ca la unire.
10
3
Niste idioti ce-si bat joc de cetateni! Trimit pe toata lumea pentru o ancheta , de pe strada unirii pe strada amzacea. Trebuie sa traversezi orasul de la mare la Cora, ca acolo e doamna care face ancheta. De ce nu e tot la asistenta. Va bateti joc de cetateni!
5
2
Multa mwie cu cct securistului de felix stroe, procusor care ia pastile de slabit.
12
0
E mai nociv ca ciuma bubonica
12
2
O sa iasa Primar si o sa va dea cucu la toti mancatorii de cacat!!!
7
20
La fel ca si ziarul In a treia poza nu e aceeasi masina uitati va la jenti Cat incaseaza acest ziar de rahat pt aceste articole de doi lei
9
11
dar asta-i atac la persoana,...oare cei ce scriu articole de genul asta nu au frica cand traverseaza strada,...,un articol provocator,autorul cauta necazul cu tastatura..
5
13
CT 64 SEA ....ce numar.....ii place marea cred...
6
4
Hahaha! De cand n-am mai auzit melodia asta! Ah, shaveico MULTUMESC MULT DE TOT!
2
1
Buahahaha ce sarakie de oras uite cum arata parca e sat ucrainian... uite ce coruptie se vede.. din poze arata ca o urbe retrogradata la nivel de sate adunate cum traiti ma in scarba aia de va mancati intre voi.
20
3
exista infractori la primaria Navodari?! pe iutub
5
0
fagadau a facut blat cu chitac - iesiti la vot ca daca nu urmeaza inca 4 ani de praduiala
1
21
suge-o in continuare, eleno
9
6
Stau in acelasi bloc cu Fagadau si confirm ca este aceeasi masina in toate pozele. Nu l-au urmarit USR sau Comanescu, ci locuitorii cartierului, satui sa vada cum se parcheaza! Am imagini mai clare in care se vede si nr de inmatriculare in ultima poza. Circula de ceva timp pe grupuri de whatsapp si da, pozele au fost facute in zile si chiar anotimpuri diferite. Ma mir ca abia acum au ajuns in presa. Tot cartierul il injura ca nunsunt locuri de parcare iar el se parcheaza pe unde apuca. Rusine!
32
3
Imi era frica ca nu lasati comentariile, celui mai prwst din curtea scolii!
6
1
stiti ce mai face Fagadau?da buna ziua la oamenii din cartierul unde locuieste, si face asta in sens manipulativ, adica prostimea se simte bagata-n seama, ca uite deh i-a salutat tocmai primarul, adica el primar fiind nu asteapta sa-l salute lumea, saluta el lumea .......... se crede destept cand face asta, dar nici nu-si da seama ca lumea nu pune botu' ......... adica chiar si asa ca ne saluti tot nu te votam
28
2
sa-i sugeti cariciul toti..
8
23
Sa ne arate politia locala, ca ei au in baza de date, cate sms.uri pt parcare a dat Fagadau sa jegul de Babu de cand s.a introdus plata parcarilor prin sms. O sa aveti o mare surpriza!!
24
0
Au belito daca nu iese primar, el si toata gasca care au luat!
27
1
zdente vandute ocultei mondiale in frunte cu traficantul nazist de copii, hitleristul schizofrenic de la Cotroceni!
7
32
dna, voteaza-ti tu fatalu' tau si nu mai sfatui tu cu cine sa votam. Ia-ti puiul si faina si inapoi la Beidaud cu tine!
22
4
o mizirie de articol! Se vede din avion ca ati cazut in ridicol!
8
22
Mai dna tu esti psdist vechi,indoctrinat ,indobitocit
20
0
sunt un liberal vechi si nu as vota cu psd-ul dar dupa ce am vazut celalalte animale care candideaza va sf atuesc sincer sincer sa votati cu fagadau care este mai civilizat si nu cu chitac sau alte hahalere
7
32
Tupeul si aroganta dobandita in ultimii 4 ani isi spun cuvantul. Ce tupeu iti trebuie sa candidezi din nou, cand nu ai realizat nici macar 20 la suta din ce ai promis . Trebuie o lege electorala, prin care primari alesi sa poata candida pentru un nou mamdat daca a realizat 51 la suta din promisiunile electorale. Nu a realizat, e descalificat. Cat de masochist sa fii sa pui botul la vrajeala lui. Din nou. Si pentru fani lui, e aceasi masina in toate pozele, ca are jante iarna vara, nu ca voi, sarakiilor!
28
4
Botu la mizeria asta de articol.Bai replica,o ardeti dubios,asta e reportaj?ce fumati ma?credeti ca toti vom pune botul la mizeriile voastre?fiti seriosi.nu l halesc pe fagadau si nici nu s fan psd dar articolul asta e o exagerare cu iz defaimator gratuit.omul are sofer se urca prin dreapta in a 2 a poza masina e parcata la limita in a 3 a e parcata acolo umde mai sunt vreo 20 de masini iar in ultima poza nu e aceiasi masina.mancati rahat.are dreptate baiatu de mai jos,cand e,e,cand nu e nu e.iar acum nu e.mizerabili mai sunteti
6
25
sa-si goneasca soferul de acolo pana gasea un loc permis pentru parcare,sa alerge dupa masina si sa se urce in ea intr-un loc permis.Haideti mah,fiti seriosi,nu duceti totusi in ridicol razboiul.Vorba antevorbitorului,cand e,e,dar acum se exagereaza cumplit.
5
11
In ultima poza este cu totul alta masina. Facti comparatie intr jentile masinilor din poza. In ultima poza este un BMW a unuia de la PNL care a parcat o special ptr aceste poze. In primele poze Primarul este cu sofer care a oprit sa l ia pe Primar si a plecat imediat; asta nu se numeste parcare. Hai sa fim corecti. Cand e, e, cand nu e, nu e.
5
20
Daca ai BMW mananci Shawerma cu di tati
23
1
Replica cu cat va plateste Comanescu pt al denigra pe FAGADAU. Prost sa fii sa vezi ca nu este aceeasi masina in toate fotografiile.Dar hai sa dam cu barda in Fagadu ca poate poate nu il mai voteaza lumea.Si sa votam ce :unul a falsificat documente ca sa isi ia o casa , si un altul care nici macar nu locuieste in Constanta , amiralul expirat Chitac.Se repeta istoria ca si cu Chiru, sta in Eforie si a candidat al primaria Cta.Idioti sunt cei care ii vor vota.
12
27
ASTA DOVEDESTE CA ESTE DIN NEAM PROST . SI CU ASTA AM SPUS TOT CE AM AVUT DE SPUS .
23
1
Rapsanditi fakenews la greu, in prima poza e cu soferul dobitocilor, omul mereu are sofer cand se deplaseaza in interes de servici. Se vede in poza ca urca in dreapta
6
24
Te-ai ajuns cioban nascut in Beidaud in noroaie, umbli cu masini nemtesti. Cum e sa-l slugaresti pe Mzare drogatul, la orgii vedeai ceva, nu cred ca pupai nimic, erai ocupat cu lingusareala. Fagadau un Lingusitor desavarsit
34
3
Constanta arata in halul asta. Daca primarul se comporta asa ce pretentii sa ai de la omul de rand. Nimeni nu respecta nimic. Orasul este un balamuc.
28
3
In ultima poza are jantele de iarna dar voua va place cacatu sa-l mancati, e aceeasi masina
28
13
ultima poza e alta masina alte jenti replica mananca cacat prostii cred hahahahah
11
30
presa de tot kkt ,se vede clar ca in ultima poza nu este masina lui....fraierilor lipseste sigla de m pachet de aripa fata .....putina lume stie ca acest ,,domn 'vine de multe ori cu mijlocul de transport in comun la munca ......sa-l pupati in dos pe el si pe neamul lui!
12
34
Derbedeul isi permite, oamenii de rind nu.
36
9
Actualul si viitorul Primar al Constantei! Ceilalti sunt looseri, innascuti!
11
33
Umbla cu BMW,ca manelistii....ti se face greata!
28
10
BMW seria 5 e bolid de lux?
18
7
sunt usr plus! Au pus detectivi sa l urmareasca pe Fagadau. De unde dracu aveti bani sa i platiti, fomistilor!?
17
29
Miezul din dodoasca,sa il vedeti cum merge in reluare,are impresia ca e tom cruise...a distrus constanta.
32
5
FOSTUL PRIMAR AL CONSTANTEI!
50
9
De CACAO, bun la NIMIC!
44
9
un arogant mediocru, cel mai prost primar al Ctei
60
8
Stop campaniei ce vizeaza denigrarea acestui om exceptional
17
63
26 ani a stat Ceasusescu la putere, l ai dat jos ca v ati saturat de comunism, de PSD ca stat de 20 ani la putere in Constanta nu v ati saturat? va place dictatura acestor smecheri ? Nu sunt fan PNL, alte jogodii care au pus umarul la distrugerea tarii, muuuu chitiiii , mu uu usr
32
8
Il taie Babu de la cascavalete daca afla ca parcheaza neregulamentar
35
4
Modul asta de a face politica, de a sfida si jigni cetatenii trebuie sa inceteze. Fagadau trebuie sa se intoarca la ceva la usor, in concordanta cu intelectul sau si cu nesimtirea de care da dovada cu fiecare aparitie publica. Un mandat cu el primar a fost de ajuns!
57
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614