REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Familia Bajdechi și-a scos la vânzare restaurantul Integra, cu 2 milioane de euro. Video

Familia Bajdechi și-a scos la vânzare restaurantul Integra, cu 2 milioane de euro. Video

Mirela PASCAL 2 ianuarie 2023 | 00:00 9256

Într-o perioadă în care oamenii de afaceri strâng cureaua pentru a face economii, doar cei puternici rămân în picioare. Cei îngenunchiați de criză își vând afacerile la cheie. Nu știm dacă este și cazul familiei Bajdechi, din Constanța, cert este că și-au scos la vânzare restaurantul Integra, unul dintre cele mai cunoscute localuri de la malul mării.  


Unul dintre cele mai cunoscute localuri din Constanța a fost scos la vânzare! Suma este exorbitantă, dar este de înțeles având în vedere dotările și dimensiunea locației. Este vorba despre restaurantul Integra, deținut de familia Bajdechi. Restaurantul este un punct de reper în Constanta datorita renumelui, fiind amplasat într-o zona cu trafic intens, zona City Park.


Clădirea se desfășoară pe 3 nivele (S+P+1E) având o suprafață construită de 1.220 mp pe un teren în suprafață de 438 mp.

Restaurantul beneficiază de 13 locuri de parcare și se vinde atât imobilul, cât și afacerea în derulare, cu toate dotările existente în acest moment. La etaj exista un salon ce dispune de 120 de locuri. Saloanele de la parter și etaj comunica intre ele printr-o scara. Aici se află un bar, spatii de depozitare și un birou administrativ.

Capacitatea restaurantului este de 150 locuri la demisol și 230 locuri la parter și etaj. Familia Bajdechi cere 2 milioane de euro pe restaurantul Integra. Localul funcționează pe societatea Rin Food & Bar SRL, controlată de 50% Bajdechi Mariana și 50% Bajdechi Gabriel. Cifra de afaceri a societății a fost, în 2021, de  4 357 695 lei, profit de 1 700 722 lei, iar datoriile de 9 693 512 lei.


Mariana și Gabriel Bajdechi sunt părinții lui Alexandru Bajdechi, fostul preşedinte al Federaţiei Tinerilor din Constanța, în prezent avocat în Baroul București.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai de plm daca si aia e locatie celebra
0
0
Plm e fam bajdechi? Sa le dau la cioc
2
0
Un m**e don bun este un m**e don mort la fel ca tziganii
1
1
Hahahahhahahahahahhahahahhahahaha. Mars in plm cu ghena ta .. ba ce vise au jegurile astea.. viseaza milioane de euro pe kktu ala ahhahaha. Esti bolnav la cap mosule
5
2
Numai un do bitoc putea sa construiasca un restaurant care se vrea de lux intre blocuri si fara loc de parcare. Orice om cinstit va da faliment in secunda doi cu carciuma aia. A functionat numai pe spaga. Daca il cumperi trebuie sa iei si oamenii de legatura din primarie, aia care inchid ochii la matrapazlacurile ma chedonesti. Oricum, daca au ajuns sa faca reclama aici, nu au gasit fraieri sa-l cumpere.
12
2
Cat v-a platit Bajdechi ca sa-i faceti reclama ? Ati uitat sa spuneti ca este amplasat ilegal intre blocuri de locuinte, ca nu are canalizare ci fosa septica, ca sistemul de ventilatie este neconform cu legea protectiei mediului, ca are depozitul de legume la un mwetru de pubelele de gunoi si ca este asaltat de controale in urma reclamatiilor de la blocurile din jur ai caror locatari sunt sufocati de fumul din hote si de asurziti de zgomotul ventilatoarelor de pe acoperis. Se pare ca nu mai are pile pe la primarie la DSP si Garda de Mediu si nu mai face fata dl. Bajdechi cu spagile. Succes la vanzare
10
1
sug tare de la ciupanezi!!!
5
3
Bamse, în DEX pluralul de la nivel e nivele!
4
2
Scumpii mei frati aromani care evalueaza patrimonial lucrurile in berbecuti. Vreti bani! La munca! Nu la tiganizarea ireversibila a orasului.
11
1
Prețuri f mari ,lipsa personal...taxe mari...normal ca omul îl vinde..dacă numai vine nimeni la restaurant. În cel mai scurt timp o sa se întâmple și cu cafeneaua Filicorii după B-dul Tomis...au mărit preturile, 10 RON o cafea..15 RON apa plata...etc. etc ..și majoritatea clienților nu o sa mai vină ,o sa se ducă în alta parte...Mi-o,Beta,Brazil,etc...și uite asa începe declinul în jos..la un moment dat se vinde locația...și te întrebi de ce?? Pai vreți sa va plătiți datoriile care le aveți la bănci ,sa terminați construcțiile începute.. și va întrebat-o de xe nu mai vin clienții?? Dar ce sa mai zici...m*******i fomisti
7
2
orice cipan rapanos viseaza milioane ptr cotetzul machi de lucs.restaurantul ulii,se viseaza in Tenerife cu pretul.nu.i p***t cine cere..
14
2
Pentru ca hand.ilau de fiisu i-a bagat in datorii, asta-i adevarul.
11
0
Care vrea, plateste. Are informati ca Mrini vrea sa se extinda, si speculeaza. Basca, se poate suprainalta, demola si construii mai inalt. Se numeste investitie, pe termen lung pentru viitoarele generatii.
7
3
Astia nu s aia cu RIN la numar? Pai doar ce si au cumparat cu GLE 53 AMG.. CE PROBLEME CU BANII AU?
9
3
Cred ca este vorba despre 3 niveluri, nu 3 nivele. Nivelele sunt instrumente folosite in constructii.
16
2
Detii un local cu cateva sute de locuri si tu ai 12 locuri de parcare . Sulea spataru cumpara un restaurant care detine atatea locuri de parcare . Insuficiente personalului , daramite clientilor . Daca vreau sa ivit cativa prieteni la restaurant , nu au unde sa parcheze . Prefer sa ies din oras unde pot sa gasesc locuri de parcare .
32
3
Imobilul are multe vicii de contructie, fundatie afectata grav si desprinsa in trei segmente. Structura metalica construita ulterior s-a desprins de imobilul anterior edificat. Vor bani pentru a putea achita cheltuielile facute de retardul avocat. Decipanizarea orasului continua. Imobilul valoreaza maxim 675.000.
33
0
Care Malu marii mai neică? Arată că o parcare supraterana nu mai zic că marletii au construit 3x suprafață terenului! Urbanism la rrrumelieni. Siktir leprelor! Și să nu uit de sărbători pentru peneleu pesedeeuu multa mueeeta luavashrasanpla de lepre
27
3
Mircea Banias , asta, trebuia de mult sa fie in puscarie !!!!!!!
24
4
Pensii mari la magistrati, se ureaza celor care ies la pensie ca aceasta sa fie "cat mai lunga" în cazul magistratilor sa fie " cat mai scurta". Si-au marit salariile si pensiile din pix. Niste nesimtiti, csm-ul. Si-au facut salariile și pensiile din pix. Sa-i sature Dzeu!
19
6
o sal vanda la pastele cailor, la ce pretueri percep ei acolo, se stie k e jaf pe fatza
25
3
Nu mancati la cipanzei !
43
5
Mâncare mediocra, scumpa, fără parcare și înghesuit. Pentru ce celebra?
44
2
Tarisoara Romaneasca e jefuita zilnic prin pensii nesimtite de 30000 de ron. Noi prostimea platim taxe usturatoare ca sa achitam pensii nemeritate. Furtul secolului prin Legi strambe
30
4
Agent imobiliar
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272