REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Familia minorului din Mangalia, bătut cu brutalitate, cere PEDEAPSA MAXIMĂ pentru AGRESOR

Familia minorului din Mangalia, bătut cu brutalitate, cere PEDEAPSA MAXIMĂ pentru AGRESOR

Replica API 8 februarie 2020 | 17:35 1646

Familia minorului băgat în comă de un adolescent, după ce l-a bătut în fața unei case de pariuri din Mangalia, este disperată. Andrei este, în continuare, în stare gravă iar aceștia speră la o minune. În același timp, familia face un apel disperat către autorități, ca tânărul agresor să primească pedeapsa maximă.

Familia minorului, băgat în comă de un alt adolescent, cere sa se facă dreptate. Aceștia solicită schimbarea încadrării juridice în ceea ce îl privește pe agresor, astfel încât să primească o pedeapsă cât mai mare. Între timp, părinții au demarat procedurile pentru ca fiul lor să fie transferat la un spital din Cluj. „Solicit Prim Procurorului, Rugea Gabriela, de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Mangalia, să fie schimbată încadrarea juridică a tânărului bătăuș din Mangalia ce acum este încadrat cu acuzație de „Vătămare corporală și tulburarea liniștii publice, arest la domiciliu”. În acest caz, extrem de grav, considerăm că încadrarea juridică cea mai potrivită este cea penală și anume „Lovituri cauzatoare de moarte”. Solicit și intervenția Procurorului General al României pe acest caz. Nu putem tolera asemenea ieșiri violente și brutale în rândul copiilor” a transmis familia într-un mesaj pe o pagina de Facebook.

Vă reamintim faptul că un băiat de 14 ani, din Mangalia, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut pe stradă, de un tânăr de 15 ani, practicant al sporturilor de contact. Cei doi s-ar fi certat cu o zi în urmă, pe Facebook, însă nu se ştie exact pentru ce. Cunoştinţe ale celor doi spun că la mijloc ar fi o fată, însă alte persoane precizează că ar fi fost vorba despre jigniri adresate reciproc, între cei doi adolescenţi.

Citeşte şi:

IMAGINI TERIBİLE cu MOMENTUL în care minorul din Mangalia a fost băgat în COMĂ! VIDEO

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu ai practicat asemenea spor ar trebui sa iti ti gura, inaunte de fiecare amtrenament, andrenorul ne specifica, acest spor este pentru aparare, daca vrei sa inveti sa te bati va rugam sa parasiti sala, NU AVEM NEVOIE DE GOLANI, asa ca gura mica ca mananci rahat... Niciun antrenor nubisi doreste asemenea actiune.
6
0
pirnaie garoilulyi las si judecatorilor spagari care l.au scapat!
7
0
Unde sunt ongistii hastagisti care ies doar platiti ca sa manipuleze masele? Asta este un subiect pt care sa iasa lumea in strada, respectiv impotriva violentei de orice fel, si aplicarea legii. Dezechilibratul asta care aproape a omorat un copil trebuia arestat. Se vede clar ca nu este nici o altercatie ci se duce pur si simplu hotarat sa l faca praf. Nu i a dat o lovitura, ci i a aplicat lovituri si dupa ce era jos, fara nici o riposta din partea cealalta. Asta inseamna premeditare si in forma continuanta. Nu e o intamplare nefericita! Pt asta trebuia arestat si pedeapsa cu executare!
9
0
Arest la domiciliu ,cine este panarama asta de procuror,pana nu punem mana pe topoare sa ii linistim pe astia din asa zisa justitie sa ne facem dreptate singuri domnii asa zis magistrati nu se potolesc.
21
2
Care procuror? Care procuror general? Care justitie? Hahahha Avem asa ceva????
14
0
sa raspunda penal si "scolile" care antreneza astfel de imbecili.
11
1
Artele martiale nu sunt pentru dezechilibrati mintal sau pentru cei cu educatie precara. Pustiul violent va fi un bun collaborator pe viitor in gastile lui Raim sau Beinur,asta daca nu pleaca din oras si intra in alte clanuri.
21
3
Asta se intampla cand un popor isi pierde identitatea, cand asupra lui se fac tot felul de experimente sociale, cand educatia este facuta pe genunchi de tot felul de imbecili. Asta se intampla cand legile sunt permisive. Se stie clar ca exista fenomenul de bulling in scoli, in societate, dar autoritatile nu fac nimic. Pe politicienii nostrii nu ii intereseaza decat propriul buzunar. Nu este posibil ca unii ca si guta, tzanca uraganul sau abi talent sa aiba drept de exprimare. In scoli vezi de multe ori, copii cum isi arata fitele, cum nu respecta regulile , de fapt copiaza atitudinea parintilo
20
1
Din pacate, legea nu este egala pentru toti. Din pacate. Nu este o solutie sa ne facem singuri dreptate, dar nici sa asteptam pedeapsa divina. Stiti ce zic?
16
0
Sa ceara si bani multi sa se imbogateasca
3
6
Toti tiganii violenti ar trebui inchisi. Romanii la fel! Fara discutie! Nu conteaa ce etnie esti, daca esti vilolent, trebuie sa mergi la puscarie! Cu asta basta!
26
0
normal, legal si omeneste,facand un sport de natura violenta sa-l aplici intr-o imprejurare conflictuala de ocazie!Educatia de la parinti, profesori, societate e nula pentru acest individ care trebue s a sufere o noua ...educatie, care la noi e tot nula!
19
0
In mod normal acest copil trebuia inchis,e clar ca el are impresia ca nu a facut nimic rau.Uite asa maine poimaine ne trezim ca il omoara pe unu si tot arest la domiciliu primeste.Si da ar trebui schimbata imediat incadrarea,nu mi se pare normal el sa se lafaie acasa iar copilul celalalt in stare grava pe un pat de spital.Sau prins de cineva si sa i se rupa mainile si picioarele
23
1
Ar trebui ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Batut rahatul ala si bagat in coma. Altfel primeste cu suspendare si continua sa bata si sa omoare osmeni. Daca moare victima ar trebui nenorocitul asta sa fie omorat.
26
3
de mult, adica pana in 1989, cei care practicau arte martiale si "faceau practica" pe novici erau sanctionati destul de dur de catre lege, atat el, antrenorul, cat si parintii lui daca era minor. Vrem sa recunoastem sau nu dar mizeria din politic si legislativ ne sufoca in toate domeniile si activitatile zilnice. Pacat ca sunt tineri si fara minte si pacat ca acel "sportiv" trebuia sa isi incerce forta cu unul de categoria lui. Urat sa ai cazier de la 15 ani si la orice scandal sa fii suspect. Parintii lui cred ca dorm si acum.
31
0
Cum sa fie schimbata incadrarea juridica in lovituri cauzatoare de moarte, atata timp cat baiatul este inca in viata? Voi credeti ca incadrarea unei fapte se face dupa ureche? Poate sa ceara si presedintele Romaniei, incadrarea nu se schimba, e facuta foarte corect si in litera legii. Va fi schimbata doar in cazul in care baiatul nu va supravietui. Si apropo, sper ca nu va fi cazul...
25
17
parintii cer? sunt vreun cadru juridic? voi parintii a ti votat legile astea, si tot voi o sa va uitati cum o sa ia ala cu suspendare. Valabil pt tot cretinul de roman, asta votati asta aveti. Si da, copilul asta poate sa moara dar ala tot cu suspendare o sa fie liber. Oricate scrisori imbecile o sa scrieti alora care nu dau doi bani pe voi.
15
33
Vorbesti de 95' ? Hai sa vorbim de prezent in care copiii din ziua de azi se drogheaza in scoli sau la colt.. Ce exemplu dai domnule Gigi... dar uite un exemplu ca pe timpul lui ceausescu ii scoatea in fata scolii si ii dadea exemplu pe batausii la ceilalti si apoi pedepsiti aspru.. asa ar trebuii si acum ca uite la ce se ajunge..pacat ca a distrus 2 familii si 2 copii
23
6
avem un stat esuat.niciuna din autoritatile care definesc ideea de stat nu-si face treaba.toti bugetarii sunt acolo doar pentru a-si lua salariul.Romania nu exista decat prin lipsa de dorinta si actiune de ocupatie a vreunui stat vecin .suntem atat de lasi si lipsiti de dorinta de aface ceea ce trebuie in viata personala si sociala incat la primul razboi cu cineva am dezerta in masa.Fugim in masa peste hotare, femeile nu mai vor sa faca copii, barbatii stau mananca si beau nonstop,etc .In tara asta prostfacuta cacatii fut in loc sa puta
35
3
Acesta este o adevarata tragedie. Sa.ti vezi copilul in astfel de situatie
36
0
Numai dupa clarifica situatiei medicale a victimei, in baza unui act medico-legal emis de Laboratorul de Medicina Legala Constanta
17
5
iti recomand sa te duci la psiholog Gigi caci daca a trecut o asa mare perioada, iar tu inca nu ai scapat de aceasta chestie... e ceva psihic, serios. Ia-ti si plodul si du-te la psiholog caci sigur are si el ceva.
6
31
Prin 1995, in fata elevilor Liceului Ovidius, fratii George si Marian Catinas, doi batausi din cartier, fara legatura cu liceul, dar care ii terorizau pe elevi, au batut pana la lesin un baiat de clasa a 12-a. L-au umplut de sange. Nimeni nu a intervenit. Cu toate ca erau multi elevi care se laudau cu relatii la machidonii din Piata Chiliei. Nu a fost chemata Ambulanta sau Politia. O profesoara de matematica, Danila Mirela, l-a ajutat si l-a dus acasa. Cu asa ceva se confruntau elevii pe atunci. George Catinas, zis Sarpe, am vazut ca ai copii. Ce ai face daca ar pati asa ceva, nemernicule?
42
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272