REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Familia Simonei Halep ridică un hotel în locul cafenelei situată pe bulevardul Mircea cel Bătrân

Familia Simonei Halep ridică un hotel în locul cafenelei situată pe bulevardul Mircea cel Bătrân

Replica API 7 august 2019 | 00:00 773

Familia celebrei Simonei Halep are în plan să construiască un hotel în centrul Constanței. Acesta va fi situat chiar în locul cafenelei care-i poartă numele, pe bulevardul Mircea cel Bătrân nr. 105. SH Cafe a funcționat pe societatea administrată de tatăl și fratele jucătoarei, SC Cubit SRL, însă a fost închisă anul trecut. Familia Halep a concluzionat, cel mai probabil, că o investiție în imobiliare i-ar aduce mai mult profit. În acest sens, familia Halep a obținut luni, 5 august a.c., prin SH Resort SRL, certificatul de urbanism în vederea construirii unui hotel în regim 2S+P+4E. Documentul are valabilitate doi ani.

Rând pe rând, aici au fost o firmă, un restaurant, o altă cafenea, toate dând faliment. Şi asta în ciuda faptului că localul se află într-o zonă „cu vad”, pe strada Mircea cel Bătrân, la intersecţia cu strada Decebal, în diagonală cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Constănțeanca Simona Halep este primul jucător de tenis din România care a câștigat trofelul dela Wimbledon într-o probă de simplu. Ea a câştigat finala de la Wimbledon 2019, în iunie, după ce a jucat împotriva Serenei Williams. A fost o victorie mult așteptată de români. Ea a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis, cu Steaua României, în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru câștigarea Trofeului de Tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepționale obținute de-a lungul carierei, pentru desăvârșirea poziției în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum și pentru talentul, dăruirea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internațional și popularizării. Simona a prezentat trofeul de la Wimbledon și în Constanța.

Simona Halep a câştigat din tenis, până acum, peste 26 de milioane de dolari. O parte din bani i-a investit în imobiliare şi afaceri, toate gestionate de familia ei: două hoteluri în Braşov şi Poiana Braşov şi un bloc de şase etaje, cu apartamente de lux, în nordul staţiunii Mamaia.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca ridicam hotel dar cand facem comanda la pizza nu lasa nici un banut si la rugamintea de a face o poza a raspuns "sunt in timpul meu liber si nu fac poze".
4
2
cladirea a fost cumparata de fam halep acum 4-5 ani, NU ei au construit in locul terenului, daca nu stii nu mai veni cu acuze..
1
0
Cataline, era un teren inaltat fata de nivelu strazii, corect? Situat la jumatate de metru mai sus decat nivelul asfaltului. Apoi s-a cladit marele edificiu numit Domino. Nu era rau nici acest Domino. Am facut o petrecere acolo, prin anul 2005, cu colegii de serviciu. Era placut. Cum o mai fi acum, nu stiu. Cladirea s-a pastrat ca pe vremea Domino-ului, dar, probabil, la interior au facut ceva modificari. Este o cladire mare, solida. Sa o dea jos pentru a face o alta? Cam risipa de bani, nu?
7
0
Nu se mai satura de bani vor hotel sa scoata bani nu le ajunge sa mai doneze si ea pe la spitale bani
2
5
mergem prin tara si vedem ca toate orasele arata mai bine decat urbea noastra!!! de ce??? romani, tigani, moldoveni sunt peste tot. lipseste principalul liamt al coruptiei: armanul. rasa asta spurcata este o capusa care suge tot din gazda. experti in puz pud si alte plm. aua totul aua.
5
2
In copilaria mea , acum 30 de ani pe acel loc se afla un teren de basket...Aceasta etinie imputita a furat sportului o sansa la mai bine pentru a construi o carciuma si acum, un hotel....de ce nu incearca cu o stana
12
3
Da, da, e f bine ca hotelul sa se numeasca Winbledon. Ca va fi un fake! Wimbledon ar fi prea mult. Sau mai bine Niki in loc de Nike. Sau mai bine Cole !
7
1
Hotelul sa va numi Winbledon!
11
1
Se poate si un teren de tenis pe iarba ?! Ca nu sunt in tara ...
6
0
Super foarte frumos merge de un hotel super
2
5
Zona aia e moarta, izolata, urata.
1
3
Simona este o fata buna, muncitoare, ambitioasa, sufletista si, cam atat. De afaceri nu stie mai nimic. Cu atat mai mult este si indrumata gresit de papu Stere. Atat pe linie amoroasa cat si pe linie de afaceri. O sa-si toace banii aiurea cu afaceri falimentare. Cel mai bine facea o caserie si producea branza si cas. Aici se pricep machedonii de minune. Restul, unde se baga fac numai prostii din cauza de mandrie si fala. Intre ei bineinteles. Astia dau dar la nunta 200 lei si la lautari 2000.
16
6
SHH adica Second Hand Hotel. Faliment sigur scrie si pe mizeria asta!
20
3
a castigat bani pe merit, si ai adus valuta in tara la greu, nu ca altii care au furat din aceiasi bani si dus valuta pe care o aduci cu truda in alte tari
13
6
Pentru replica daca injur imi dati comentariul?daca vreau sa postez ceva decent nu !Cum este posibil???
2
1
Stati relaxati, daca asta au gandit asta fac. Oare, si hotelul o sa dea faliment? Machidonii sunt renumiti pentru doua lucruri mari si late. Zgarcenie si unitate. Nimic despre ideea de afacere, nu au habar de cuvantul acesta, o sa piara pe limba lor. Progresul ii va baga in faliment, sunt popor cu idei ultra invechite, a nu se citi traditionale, si noul curent economic o sa i curete incet incet.
13
6
Ok face dar ceva investitii in sport ???nu sunt convenabile nu??
9
3
era un teren de baschet acolo, ne jucam in anii 90.
20
0
mokanele vere banii ei face ce vrea cata vreme nu ma afecteaza pe mine si nu aduce atingere bunelor moravuri. am un pic de spatiu verde in fata blocului, mazare l-a retrocedat plus ceva pe langa iar fagadau asteapta alegerile ca sa de a autorizatia ca ii e frica ca nu-l mai alege lumea daca incepe constructiile acum. mai incolo de mine vor sa mai construiasca un bloc la 2 de metri de unul vechi
10
7
Bravo ei. Din munca ei cinstita,face investitii ce pana la urma creaza si locuri de munca.Putini romani ca ea. Avem in schimb multi frustrate care si daca le-ar pica bani multi din cer,nu ar face decat sa-si dea aere la Mamaia,cu sampanii si sa angajeze manelisti sa le cante ghiortaieli.
12
13
Pfffff praf , basculante , betoniere , stradute blocate . Si asa zona , are doar stradute inguste . O sa fie veselie mare. Am crezut , ca din oamenii cu bani , ai Constantei , se gandeste si cineva la Parcu Tabacariei . In sens de reparatii puternice si plantari de pomii . Dar iti este frica frate , sa nu " planteze " un bloc sau mall , in parc .
18
0
Va n gat de haters atarnatori . astia care sunteti negativi . Banii ei , face ce vrea . Voi plus Fagabou muye. Ai draq de specie de hoti si koorve, la munca nu la intins mana.
8
18
o sa mearga bine hotelul. Cum merge si hotelul Capri care e la 50 de m. lol
27
2
Exista oameni care au bani multi dar nu stiu ce sa faca cu ei,nu stiu sa investeasca ,nu stiu sa-i inmulteasca.In plus ne mai si umple orasul cu betoane crezand ca investesc eficient.Vai de mama lor.Slab material uman.
28
3
Lol, ala de mai jos cu monument istoric. Toti navodarenii isi dau cu parerea despre centrul Constantei. Cladirea a fost construita prin anii 2000 pe locul unor terenuri de sport. Mai ia si tu 23-ul.
23
2
ta-su ala Stere ii fute toti banii aiurea, numai in afaceri paguboase...aia isi rupe mainile ca sa aiba astia ce sa cheltuie aiurea
36
3
A fost si Ion Tiriac ,un sportiv , jucator de tenis si nu a umplit Bucurestiul de betoane .
16
4
Facem abstractie ca este vorba de Halep. Nu cumva cladirea este un monument istoric? Intreb? Poate ca primaria i-a dat aviz cu, conditia sa aiba si locuri de parcare si cale de acces pentru aprovizionare si pompieri. Daca nu, iar o sa fie o banda din Mircea ocupata de cipani
15
10
asa e ma, aveti dreptate dar voi mergeti sa protestati la bucuresti pe 10 august iar ei isi vad de treaba aici in continuare indiferent cine e la putere acolo
19
2
Simona draga, tu ai muncit din greu pt banii tai, nu-i lasa pe neinitiati sa ti-i risipeasca aiurea. In afara ca este in zona centrala , locatia nu-i potrivita pt mai nimic. Este intro intersectie inghesuita, ingusta, aglomerata cu mult trafic zgomotos si noxe, fara nicio priveliste , fara parcare- poate doar subterana, zona tranzitata de localnici nu de turisti, trotuare inguste, zona urata, nu merita investitia. Simona, nu iti lasa banii pe mana fudulilor, doar sa iti faca " turnulete". Hagi, cat timp neamurile s-au ocupat de hotelul Iaki, era aproape de faliment. Prosionistii l-au salvat.
40
5
va fi facut de papuasi in forma de sfecla furajera,mic la baza dar mare mai sus asa ca sai intre bine mioarei noua relatie
16
5
Simona Halep... dar ceea ce vor sa faca cei din familie este o mare crima pentru orasul asta.
25
2
Un alt faliment la vedere
28
1
Sa iti dam la muie fagadau fututi rasa ma-tii de idiot. Primar mai prost ca tine nu am vazut. Cum mortii ma-tii ai terminat tu liceul mircea,ca esti prost de bubui. Ma mir cum de nu ai fost linsat pana acum. Muie fagadau.
33
1
EU ZIC CA PE PUTIN 40 DE CAMERE O SA AIBE HOTELUL, DECI UNDE PARCHEAZA TURISTII CARE VIN SA VADA VASLUIUL CU GARLA?
57
0
parcari konga! 2S are si ala de pe Republicii de mai jos de Fantasio, cu clinica de oki. Si niciodata nu gasesti parcare - logic ca nimeni nu parcheaza la 2 subsoluri. Saca esti un om care vrea o casa, iti cere vanturache PUD. Daca esti smeker si vrei cu 4 etaje fara parcari, nicio problema. Faci doua ubsoluri numai beton si parcheaza ma-sa acolo. A lu lakele de Fagadau, aia cu voturi cat locuri de parcare, desigur. Ba Miau Miau, ai ma coaie sa-i refuzi lu marea sportive a lu pejte prajit, gunoiule?
33
1
In agentia imobiliara primaria Constanta 90 la suta sunt makidoni. Ei distrug orasul sistematic de 20 de ani.
63
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108