REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Familie SPULBERATĂ pe A2 de către o șoferiță începătoare! VIDEO

Familie SPULBERATĂ pe A2 de către o șoferiță începătoare! VIDEO

Replica API 28 iulie 2017 | 00:21 356

Tragediile se țin lanț! După ce un polițist a murit în urma unui accident rutier petrecut pe litoral, un militar în urma unei tragedii rutiere la Ciocârlia, iată că un alt accident s-a produs pe A2, în drum spre mare, joi, 27 iulie. O șoferiță începătoare ar fi intrat cu viteză într-o parcare, acroșând mai multe persoane aflate în spatele unui vehicul care era oprit.

"Benzinăria OMV de pe A2. O şoferiţă începătoare a intrat cu viteză în parcare şi a izbit crunt o familie (aflată în parcare în spatele propriei maşini oprite) şi două maşini parcate. Familia rănită, maşinile avariate, lumea panicată. Norocul familiei că apucase se bage copiii în maşină. Un medic şi două asistente aflate în benzinărie acordă primul ajutor! Sper să scape cu bine oamenii care au oprit într-o benzinărie şi urmau să-şi continue drumul spre mare. Acum merg la spital! Sănătate!", a scris pe Facebook Ionela Năstase. Se pare că o persoană este rănită grav. În cauză au fost declanșate cercetările!

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TE RUGAM SA DAI NR. MASINII PITZIPOANCEI SA NE FERIM DE PUTOARE ! AI TOT DREPTUL , PT. CA VACA CONDUCE PE DRUM PUBLIC ! CT - FRU .... CU CE CIFRE ??? SI CE MARCA SI CE CULOARE ARE MASINA PE CARE O CONDUCE CURVA ?????
8
4
Eu stiu o panarama care l-a zapacit pe ta-su sa-i plateasca scoala de soferi.A luat naparca permis si la fel ca asta a intrat in parcare cu viteza fara nicio franare a lovit cu ambele roti din fata o bordura inalta din care masina a ricosat inapoi in spatiul circulat de masini ca o minge de i-a dat capul pe spate proastei de la volan.Noroc ca nu a trecut nicio masina in secundele alea pe acolo.Nici familia ei nu se urca la ea in masina de teama dar nebuna circula pe drumuri nationale.Nu am dreptul sa-i dau nr masinii doar initiale FRU probabil de la frumoasa si proasta.
10
2
Fa in mortii matii de tarfa, daca esti proasta de ce nu stai acasa? Cand o sa iti intre un alt prost in familia ta si cand o sa innebunesti de durere vazand cum cei dragi tie sunt plini de sange si agonizeaza abia atunci vei intelege ce ai facut azi! Langa strabunici sa ajungi cat mai curand!
14
1
Cand o sa inteleaga lumea ca nu toti sunt facuti sa fie soferi? De ce nu se dau teste de aptitudini inainte de a face scoala de soferi?
15
3
O CRETINA CAREIA NICI PE JOS NU I-AS DA VOIE SA MEARGA...
14
2
Mooysta soferita si-a oprit masina in oasele oamenilor si in masina parcata.Nu mai stia de frane ptr ca la ea totul e cu finalizare lichida.
10
2
A platit in natura si acum are permis. Iata rezultatul...
11
1
Le mai dea permis fufelor ...
9
4
Postarea e a Ionelei nastase jurnalista de la rtv?!
2
1
muista de la volan , la clienti ?
10
2
stamule boschetara era la volan!!!
11
1
Toate cretinele cred ca trebuie sa conduca ! Vai de capul lor de analfabete !
20
1
Cand vad prostanace la volan imi vine sa intru in ele pentru a prevenii alte accidente mai grave. Ar trebui bagata in legislatie la condus preventiv.
21
2
Atentie Milka la Volan cum naiba se iau permisele in romania mai ales proba oras vacutele vor permis de conducere si apoi te nenorocesc
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108