REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Faţa necosmetizată a Constanţei: gunoaie înşirate pe toată Aleea Mărgăritarelor

Faţa necosmetizată a Constanţei: gunoaie înşirate pe toată Aleea Mărgăritarelor

Replica API 13 iulie 2018 | 00:00 236

Unii chiar sunt NESIMŢIŢI!

Unii chiar sunt NESIMŢIŢI!

În urmă cu ceva timp, cetăţenii din zona Far sesizau că gunoiul nu a fost strâns la timp, motiv pentru care pe spaţiul verde al parcului „zburau” PET-uri, pungi şi alte asemenea resturi. Situaţia, sesizată firmei de salubrizare, a fost remediată în scurt timp. În cealaltă parte a oraşului, în schimb, mai exact pe Aleea Mărgăritarelor, e un adevărat focar de infecţie. Locatarii din zonă au semnalat situaţia, însă cu menţiunea că nu firma de salubritate este vinovată!

De vină sunt „scormonitorii” din gunoaie, adică acei cetăţeni care vandalizează platformele de gunoi, în căutarea sticlelor şi PET-urilor, pe care ulterior le comercializează. Fenomenul este larg răspândit la nivelul oraşului, însă, ce atrage atenţia pe Aleea Mărgăritarelor este şi următorul aspect: „scormonitorilor” li se adaugă câţiva cetăţeni lipsiţi de bun simţ! „În tomberoane mai este loc! Efectiv aruncă lângă tomberon, pe spaţiul verde”, ne-a declarat un cetăţean îngrijorat. Imaginile spun însă mai mult decât o pot face cuvintele...

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vezi-ti de treaba Noe ! polaris,firma de mafioti,nu da ciolanul din mana.Mai ales ca ciolanul e dat cu marinimie de hotul fagadau.Cu eforturi minime,cu lucratori putini,masini vechi si putine,castiguri exorbitante. Trebuie sa-l tina si pe titisor la parnaie la americani mai ales ca ciorile sunt cu,sa zicem,ochii pe el.
2
0
Se pare ca Polarisu vrea sa scape cumva de Cta ca sia luat milioanele de euro si sia bagat plua...Edi Martin e in depresie dupa arestul din Bucuresti..a luato pe aratura...totu e in cadere libera!!!!!
3
0
Dar veniti si in cartierul Baba Novac.Faceti o stire si aici, poate se autosesizeaza. In intreg cartierul este doar un singur cos de gunoi, cel devla locul de joaca. Restul au disparut, inclusiv cele de la sosea.
2
0
in ultima poza e un loc REZERVAT de parcare ... cine-i jmekeru ?
2
0
e usor sa dai vina pe scormonitori, dar in imagini se vad PETuri care zac pe jos. Poate erau scormonitori bipolari, inatai le scoteau din tomberon, apoi se razgandeau.
3
0
tot orasul este plin de gunoaie
5
2
Asa e toata Constanta Suntem toti platitori de taxe dar facem investitii numai intr-o parte a orasului
4
1
Se pare ca Polarisu adopta tactica din Napoli!! Mafiiieee
5
2
Pai cand ii sanctiona politia nu era bine..Au sarit toti milosii de pe fb sa ii apere. Acum vad ca fac mizerie si vad ca iar nu e bine. Hai sa ne hotaram ce vrem!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108