REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fc Viitorul are în plan extinderea bazei de antrenament

Fc Viitorul are în plan extinderea bazei de antrenament

Replica API 9 februarie 2020 | 09:30 536

Fotbal Clubul „Viitorul Constanța” S.A. a solicitat aviz de mediu pentru întocmirea unui PUZ, plan urbanistic zonal, pentru „Bază sportivă, terenuri de fotbal/utilități, parcare și împrejmuire teren”.

Sursa foto: academiahagi.ro

Documentatia servește la reglementarea și zonificarea functională a imobilului (teren liber de construcții) situat în județul Constanta, extravilanul arabil al localității Ovidiu, mai exact, tarla 92, parcela A469/6 având o suprafață măsurată de 100.000,00 mp conform actelor de proprietate. Viitoarea bază va fi amplasată în vecinătatea celei actuale, și va conține 5 stadioane de fotbal, spații administrative, anexe, utilități, zonă parcări/accese carosabile și pietonale, împrejmuire, spații verzi (min 30%).

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Hagi . Bravo Academia. Muye psd muye fagabou neam de secaturi si koorve
3
0
o face in primul rand pentru profit ca daca nu era asa nu mai vindea pe unde putea, e o crescatorie de jucatori care trebuiesc valorificati, bagi 10mii euro si castigi 1 milion, asa da afacere si da, in fotbal e pe pile, degeaba esti bun, intra in teren numai preferatii, gastelor care sunteti
5
18
Poate se are in vedere si acoperirea Tribunei 1, sectoarele A,B,C,D astfel incat cei care au bilete sau abonamente sa nu fie obligati sa stea in ploaie sau ninsoare.
14
2
HAGI, om valoros cu principii sanatoase. Investeste in Romania, investeste timp si nervi in "plozii' analfabetilor functional care cred ca plozii lor vor ajunge vedete internationale, dar HAGI stie ca nu va fi asa, important este ca acei plozi sa devina OAMENI cu principii solide si o parere umana despre viata nu inchipuita ..
23
2
Sa nu vi se aplece de la oftica!Alooooo primaria pizdii?prefectura puliii si a curvelor de prin birouri?fiind ele chiar si masculine va spun asa : IN MORTII MAMII VOASTRE SA NU MAI ZICETI NIMIC SA TACETI SI SA INVATATI! aaaa da voi nu sunteti cu dezvoltarea voi cu alte state prin Ionescu scoateti oameni din casele lor si bagati cate un Cusu cate un alt spagar care mai devine proprietar cu drepturi scoase de sub plapuma ca legale nu sunt si nici n au fost vreodata!LUATI EXEMPLU BAGA MI AS PULA IN NATIA VOASTRA DE ADMINISTRATORI HOTI !Putea sa arate si Farul asa?din 90 si pana azi pisa m as pVOI
24
1
Au inceput deja constuctia mai sus de Cartierul Tineretului din Ovidiu. Bravo d-lui Hagi.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272