REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Felix Stroe: 'Niciodată Liviu Dragnea nu va pedepsi judeţul Constanţa'

Felix Stroe: 'Niciodată Liviu Dragnea nu va pedepsi judeţul Constanţa'

Replica API 26 martie 2018 | 00:00 335

Preşedintele PSD Constanţa: 'Dacă n-ar vrea nimeni să îmi ia locul, ar fi o problemă'

Preşedintele PSD Constanţa: 'Dacă n-ar vrea nimeni să îmi ia locul, ar fi o problemă'

Din clipa în care Felix Stroe nu a mai fost ministru al Transporturilor, organizaţia PSD Constanţa a devenit tot mai mică: nici un reprezentant în actualul Guvern şi nici un vicepreşedinte în conducerea centrală a partidului. S-a speculat că Stroe îşi va pierde mandatul de preşedinte al PSD Constanţa, au fost vehiculaţi mai mulţi doritori să îi ia locul şi, în fine, s-a comentat că judeţul Constanţa va fi şi el „pedepsit” de Liviu Dragnea, în sensul că nu vor mai fi alocate fonduri pentru mult-discutatul spital regional ori alte proiecte importante.

Felix Stroe susţine însă că are o relaţie normală cu Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi că „niciodată Liviu Dragnea nu va pedepsi judeţul Constanţa. Cum să nu fie alocate fonduri pentru spitalul judeţean sau prin PNDL?”.

Provocat să comenteze speculaţiile pe seama „debarcării” sale şi a celor care s-ar înghesui să îi ia locul de preşedinte al PSD Constanţa, Felix Stroe a declarat, pnetru „Replica”: „În orice organizaţie, familie, grup există şi alte păreri, important este că marea majoritate discută şi tranşează lucrurile, că există o echipă unită. PSD Constanţa îşi trăieşte viaţa normală de organizaţie. Nu este ca pe vremea comunismului sau ca în celelalte vremuri... (cu echipa Mazăre-Constantinescu – n.r.)”, a spus Stroe. Întrebat dacă sunt reale zvonurile cum că nici preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Ţuţuianu, nu l-ar mai „asculta”, Stroe a precizat: „Domnul Ţuţuianu are o sarcină – să fie preşedinte al Consiliului Judeţean, să îşi facă treaba. Nu mi-am făcut o preocupare din a-i trasa eu sarcini. Au circulat o serie de zvonuri, o parte care au unt substrat real, dar asta nu înseamnă că Biroul Judeţean al PSD Constanţa este afectat. Dacă n-ar vrea nimeni să îmi ia locul, ar fi o problemă... Dar important este ca CJC să îşi facă treaba, RAJDP să asfalteze drumuri, Direcţia de Sănătate să asigure o activitate corectă, instituţiile de ordine să aibă o activitate eficientă. Nu e important ca lumea să nu-l supere pe Stroe. Eu nu sunt un satrap”. Iar preşedintele PSD Constanţa a explicat şi la ce s-a referit când a subliniat că nu este un satrap: „Puteam să fiu preşedinte al CJC, mă puneam primul pe lista de la CJC, şi eram preşedinte al CJC. Sau puteam să ies senator. Dar nu sunt interesat de aceste lucruri. La Ministerul Transporturilor am mers convins că pot face lucruri şi chiar mi-am pus toată priceperea şi am depus toate eforturile să fac nişte lucruri”, a spus Stroe.

Preşedintele PSD Constanţa a concluzionat că, una peste alta, este mulţumit şi de activitatea parlamentarilor de Constanţa, şi de a conducerii CJC, precum şi a instituţiilor care au în conducere oameni susţinuţi de partid.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614