REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Felix Stroe, șeful PSD Constanța, aruncă bomba: Nume grele din PNL vor veni în PSD. Video

Felix Stroe, șeful PSD Constanța, aruncă bomba: Nume grele din PNL vor veni în PSD. Video

Mirela PASCAL 23 decembrie 2022 | 00:00 7632

PSD Constanța a organizat joi, 22 decembrie, începând cu ora 17.00, la restaurantul Scoica, din Constanța, o conferință de presă. La eveniment au mai participat Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, Daniel Georgescu, primarul din Limanu, Lucian Lungoci, deputat PSD, Marilena Dragnea. Președintele PSD Constanța a vorbit, în cadrul evenimentului, despre candidații PSD la alegerile din 2024, despre Ciolacu, care va prelua funcția de premier, după rocada ce va avea loc în primăvară, dar și despre... cum arată Constanța. În acest context, îl invită pe Vergil Chițac să plece acasă și să-și vadă de pensie. Totodată, ne anunță că cel puțin 9 primari, inclusiv din PNL, se vor înscrie în PSD.

„După Anul Nou începem să stabilim profilul de candidați pentru alegeri, apoi vom face măsurători. Vom discuta sa vedem care sunt persoanele care vor face obiectul unei candidaturi. În iunie 2023 vom avea o orientare cu privire la candidați“, a spus președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe. Cu aceasta ocazie, Felix Stroe a precizat că sunt primari cu notorietate de la PNL și alte partide care se pregătesc să intre în PSD.

Avem primari foarte buni, de la Năvodari până la Grădina, cu care vom merge în continuare. Există primari care vor să vină la PSD de la alte partide. Sunt 12 nume grele dintre primari, care vor să vină în PSD. Dintre aceștia, 9 vin sigur. Sunt de la PNL, dar și de la alte partide. În 2020 am decontat erorile din anii anteriori. Am avut oameni cu probleme cu legea, acesta fiind unul din punctele slabe“, a mai spus Felix Stroe.

Ciolacu, premierul PSD, după rocadă

Stroe a mai spus că, după ce se va face rocada la Guvern, Marcel Ciolacu va fi desemnat premier.

Marcel Ciolacu este persoana potrivită care poate conduce Guvernul României. A fost viceprim-ministru, e președintele PSD, cred că la ora actuală e cel mai indicat pentru postul de premier. Dar, sunt numeroși membri PSD care pot intra în Guvern“, a mai spus Stroe.

Video:

Legat de alegerile interne din PSD Constanta, Stroe apune că, „potrivit statutului partidului, acestea se fac în toate organizațiile unde aleșii locali au câștigat alegerile. În continuare, alegerile interne se desfășoară pe baza unui calendar. Probabil că în preajma unui Congres organizat în 2023. Când va decide BPN, vor avea loc aceste alegeri. Eu mi-aș dori ca mâine să fie. Și voi candida pentru un nou mandat.“ ”Vrem să abordăm anul electoral din 2024 cu forțe proaspete astfel încât să câștigăm alegerile. Ne propunem un an 2023 pe care să îl atacăm în forță și să câștigăm alegerile în cât mai multe localități”, a continuat Stroe precizând, totodată, că organizația numără peste 10.500 de membri.

Stroe: M-aș bucura să revină Făgădău

Întrebat dacă se întoarce Făgădău în partid, președintele PSD Constanța a spus: „Decebal Făgădău, de care mă simt legat, a hotărât să-și dea demisia din PSD. Dacă va dori să se reînscrie, va fi primit cu drag... acasă la el, în PSD. M-aș bucura.

Stroe: Chițac să plece acasă

Felix Stroe și-a arătat nemulțumirea și legată de modul în care arată Constanța și îl invită, cu această ocazie, pe Vergil Chițac să... plece acasă. ”Ca și cetățean al Constanței, sunt profund dezamăgit de cum arată orașul și de ce a făcut primarul până în prezent. Îl sfătuiesc pe Chițac să plece acasă și să își vadă de pensie.“

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hop si fosila de NICOLAU
1
0
vreau sa le reamintesc tuturor celor de mai jos un adevar foarte trist : mafia psd a castigat toate alegerile din ultimii 32 de ani chiar daca nu a format intodeauna guvernul; putem sa-i injuram cat vrem dar din pacate tot ei vor castiga si urmatoarele alegeri se pare impreuna cu escrocii si idiotii de la aur care probabil vor fi pe locul 2 sau la distanta foarte mica de pnl; pe de alta parte nici nu se vede nici un partid serios si de incredere; ata ete
5
0
ba stroe,tu nu mai mori odata,daca se poate in pirnaie?nu ai obosit furind tu si pesedeua??chiar,nu mai mori odata?
4
0
Cum esti legat de fagadau? Nu tu l-ai dat afara ipocritule? Bai cum va suporta pamantul. Cine i-a facut cheie si a dat drumul la dosar? De a trebuit sa-si dea demisia sarmanul din psd ca sa nu lezeze imaginea psdeului, de parca noi nu stim ce manta de ploaie este pentru infractori. Vai steaua noastra. In alta ordine de ideii, bag de seama ca iar ai scapat la troc, iar te umflasi.
6
0
Dar dl Stroe e multumit si de conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta? Sper sa aiba nevoie de ambulanta cat mai repede si aceasta sa vina in mansalier la fumnealui cu personal angajat la apelul bocancului de catre...stie dl Stroe mi bine!
6
0
Ba, io furam mai pe ascuns. Stroie, nu vezi ca nu te vrea nimeni? Si, ba, PSD cu hoti batrani ca Stroie si p******e tinere ca Lungoci vrei sa ti refaci imaginea? Dar, ma gandesc ca la asa pesedinde cum e ciolacu nu prea nici nu prea aveti de alas. Huuuuoooo!
5
0
Pt fraieri tine vrajeala asta dar pt cei care stiu ca a dat ordin la raja sa faca tot ce le sta in putinta sa sape in tot orasul pt a creea haos,nu tine. Stim cin3 este in spatele haosului.sagetile pe care le are la raja care au jucat murdar in interes politic si personal iar pretul l am platit noi. Chitac de departe este cel mai slab edil al Constantei de dupa Revolutie.de departe.nu merita nici macar sa fie functionarul ala care te indruma spre biroul la care sa depui un document dar nici nu putem sa acceptam mizeriile lu Stroe si ale noii gasti psd Constanta. Domnule Felix stim toti cum veti juca. Dvs conduceti din umbra. Primar Horia Constantinescu presedinte CJC Georgescu de la Limanu. Astia sunt cei care vor candida. Ce tot va ascundeti dupa deget. Oricum castigati si este normal sa fie asa dar barem numai aburiti lumea cu vrajeala asta de securist. Ati creat haos prin ordinul dat catre raja sa sape sa astupe sa sape si astupe orice gaurica orice colt in toate intersectiile mari ale orasului pt a crea haos.asta e realitatea pe care Felix Stroe si gasca lui nu o dezvolta.
6
1
Nu vad eu bine,a treia din stnga lui nu e gagica lui Järmo de la Cumpana ca nu vad fara,ochelari, confirmati un cititor.
5
0
Mai Hotule,ce propaganda faci.Voi trebue toti politicieni sa plecati la puscarie la urgenta. Mai porcule cat ai furat la apa in pinsa si ai pacalit lumea si cate spagi teai tras,DNA,PCA,colegi tai de la SRI te apara si pe filiera Prc Florea Adina si PSD-istu de taicaso.Grupare de Hotii PSD-isti si ne verificati la mapa profesional si C.V.
5
1
stie el ce stie, se bazeaza pe IMENSITATEA de bani care o stapaneste, si nimeni vreme de peste 20 de ani nu s-a intrebat de ce platim cea mai scumpa apa din Romania, de ce pretul este atat de mare? ininte de 1989 de ce se putea ca pretul sa fie atat de mic? plus de asta nici nu erau apometre, ca dadeam drumul la apa de curgea si nu opream. Acest Felix Stroe daca este luat de la robinetul de bani este cacat pe el, nu-l mai baga nimeni in seama. Urmatorul candidat la primarie sa aibe-n plan preturi corecte la apa, dar pana atunci cei din guvern sa mai arunce niste controale pe aici si sa plafoneze pretul la apa, asa cum este plafonat pretul la gaz si electricitate, si sa vedeti dupa aia daca o sa mai aibe Felix Stroe surplus ca sa cumpere politicieni si sa-i bage-n PSD
11
0
eu as zice ca dl. Stroe sa-l ia de mana pe Chitac si pe Fagadau si sa se duca toti trei unde si-a intarcat mutu copii
13
1
nu ne intereseaza! ce a facut actuala guvernare pentru cta? investitii, locuri de munca?
11
0
Îți dai seama de valoare PSD-iștilor, dacă se bucură că le vin PNL-știi!!
14
0
In loc sa ne anunti ca vin membri noi, tineri, educati, in partid, te bucuri ca transferi alte relicve corupte din alt rahat de partid
18
1
e un partid mort la constanta psd ul , fara valoare , numai oameni expirati, nu va mai voteaza nimeni .ca sa faceti ce la constanta ? ca sa bagatin faliment toate unitatile industriale cum erau cand a ti plecat ?toti oamenii vostrii din psd sunt in puscarie , condamnati pentru furt cu lungoci care facea salarii la regia de drumuri doar la cine vroia el , cu stefan mihai un golan de cartier care pazeste oile la topraisar apropo asta stefan mihai asta avea functia de spalator wc uri samd .
15
0
Nimic despre omagierea datei de 22 Decembrie? Sute de tineri naivi au platit pretul suprem pentru minciunile lui tata iliescu. Pacat!
13
0
Vreau si eu, vreau si eu un post ca a lui Marinika soferul lui nea felics, vreau si eu, vreau si eu.
12
0
Atata timp cat la psd vor exista personaje ca din imagine, psd-ul nu va prezenta credibilitate. Am zis!
16
0
Blana ursului din padure. Tipic comunist, ne imbatam cu apa rece.
14
0
Se face rocada de furat si de distrus tara. Stroe o ia pe urmele lui Constantinescu , usor usor… nici in partid nu este agreat de nimeni , gradele de securist il tin in viata.
18
0
Rinocerii fosili pregatesc predarea stafetei. Pai daca s a organizat conferinta la Scoica, mostenitorii cu dintisori de lapte doresc sa intre pe cai mari in politica ! Unul la psd, unul la pnl, dupa modelul Mazare - Strutzu !
13
0
Numai fosile.N-au nepoti acasa sa mearga sa-i creasca?
13
0
de ce nu pot sa-i transmit toate cele bune kurwoiului antonetta marinescu ? Ca asa-mi vine sa-i zic multe si sa-i umplu frigiderul !!!
15
1
dar tu nu poti sa mergi si sa-ti vezi de pensie,ai destui bani inca mai speri sa mai invartesti ceva.
16
0
Se imita perioada "varzarista"!
7
0
Bă Stroe bă voi nu aveți măcar o fărâmă de bun simț, cum mă să te lauzi că nume grele din PNL vin la PSD, că până la urmă și unii și alții sunteți la fel de neghiobi, dar undei doctrina de la o mafie de dreapta la una de stânga, puslamale mai sunteți numai pe interes.
23
1
aceeasi cloaca!
18
1
Mai Felix tu stii foarte bine ca la centru chiar de la Ciolacu s-a spus clar ca tu si gasca ta trebuie sa plecati fiindca nu mai reprezentati nici PSDul si nici oamenii din judetul Constanta. Te agati de sefia judetului si bati campii doar doar se razgandeste Bucurestiul. Mergi la pensie si chetuieste-ti multele milioane de euro si lasa organizatia in pace, gata ti-a trecut vremea nu intelegi?
31
1
Uitati cine este in prezidiu hoti ,c***e,analfabeti care vor in guvern ,iar Stroie in stilul lui mai trage o limba lui Ciolacu
30
1
Ce fete au astia de la masa. Se vede valoarea lor fara sa vorbeasca. Doar pelticul ala gras isi chinuie limba de se loveste de placa dentara fixata cu corega. Si colegul lui din stanga l-a luat de la ultima vizita in Egipt dintr-o piramida ca sa nu para el expirat.
24
3
Unde este restaurant STOICA în cta??...ziariști p****i
19
1
Bravo PSD!
8
22
BAI COMUNISTI JEGOSI CE SUNTETI NU VA AJUNGE CAT RAU ATI FACUT TARISOAREI ASTEIA?
33
4
Afara cu batranii securisti din PSD. Asa va castiga PSD-ul in jud Constanta.
34
2
La oameni noi tot noi, ca au ramas destule de furat in tara asta; mafia psd este omniprezenta ca dzeu in veci vecilor amin …. lasati orice sperata cei care mai sunteti in tara asta
28
2
Mai Felix Stroe, cat ai fost marele sef la RAJA Constanta, ai epozitat molozul din sapaturile efectuate la diferite conducte, in gardul Cimitirului Uman de pe str. Baba Novac. Este frumos ce lasi in urma ? Tu nu ai datoria de a pastra curatenia in municipiul Constanta ? Mai vreti sa va puneti si in fruntea tarii !
34
2
Adevarat,cel din stanga lui stroe este Nicolau acum la sorena
19
0
asa,foarte bine,dar duceti.l pe ciolacu la scoala,macare de la clasa a 9 a,si dezvatati.l de ciordit.greu ptr pesedisti sa nu ciordeasca,nu stroe?azi ce.ai mai luat,sapunul din wc?
25
3
Si Stroe era secretar PCR la o unitate militara
32
1
Scuze ca intreb, nenea de langa stroe e Nicolau? Fost secretar PCR la ICH? Pe 21 decembrie 1989 a strans salariati in sala de sedinte si infiera elementele capitaliste care doreau alungarea lui Ceausescu
35
3
Nea Marcel ne da mocangeala la toți asistații. Cel mai tare boss de la Bombonel încoace. Eu votez PSD că nu mai trebuie sa muncesc niciodată. Doar fraierii mai muncesc in tara asta sa avem noi de unde sa primim ajutoare.
19
4
UNUL MAI p***t CA ALTU . VAI DE CURUL NOSTRU . TOT FUGIM DE DRACU SI DAM PESTE TAICASU
29
2
este prezentat de un iinfractor hotz patentat. Mwie cu kkt la ambii !!!
30
2
Se vede că am văzut ce primar subtineti la Tuzla hot. Corupt
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272