REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Femeie TRÂNTITĂ la PĂMÂNT, în Faleză Nord! Agresorul DROGAT, prins cu ajutorul unui CÂINE de URMĂ

Femeie TRÂNTITĂ la PĂMÂNT, în Faleză Nord! Agresorul DROGAT, prins cu ajutorul unui CÂINE de URMĂ

Replica API 22 iulie 2019 | 00:00 422

Și-a uitat încălțările la fața locului

Și-a uitat încălțările la fața locului

Un bărbat care a mai fost condamnat pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic a ajuns în atenția oamenilor legii pentru tâlhărie. Acesta a fost condamnat la 4 ani și 6 luni, însă decizia nu este definitivă, urmând a se judeca apelul. Acesta a trântit o femeie pe stradă și i-a furat portofelul, iar după el s-a luat angajata unui magazin care a asistat la întreaga scenă. Aceasta s-a luat după el, iar individul a scăpat portofelul, dar i-au sărit din picioare și încălțările. Astfel a fost identificat cu ajutorul unui câine de urmă, declarând că nu mai știe exact ce s-a întâmplat pentru că fumase etnobotanice.

În actul de sesizare a instanței s-a reținut că în seara de 30.09.2018, ora 19.25, în timp ce o femeie se afla în Faleză Nord, undeva în zona străzii Unirii, în fața unui magazin alimentar, prin exercitarea de acte de violență, inculpatul G.C. a deposedat-o de un portofel marca Guess, ce conținea acte, carduri și o sumă de 30 lei, prejudiciul în valoare de 300 lei fiind recuperat și provocându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un nr. de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Mai exact, la data de 30.09.2018 , potrivit rolii.ro, persoana vătămată a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că în seara zilei de 30.09.2018, în jurul orelor 19.15, în timp ce se deplasa în Faleză Nord, în dreptul unui magazin situat la parterul blocului FZ26 a fost atacată de un individ necunoscut, care a trântit-o la sol. În continuare, acesta s-a urcat pe ea și a început să-i tragă de portofel, reușind să i-l smulgă, după care a fugit în direcția blocului V6B. Când persoana vătămată s-a ridicat de la sol a văzut că una dintre vânzătoarele de la magazin fugea după individul respectiv, aducându-i înapoi portofelul, precum și o pereche de adidași pe care acesta îi abandonase. La fața locului au ajuns oamenii legii, iar cu ajutorul unui câine de urmă au fost conduși într-o anume zonă, de unde s-a stabilit că respectivul a luat un taxi. A fost indentificat taximetristul, cercetările au continuat și astfel a fost depistat agresorul. Acesta a arătat faptul că nu își mai amintește ce a făcut în continuare dar s-a trezit în dreptul unui magazin alimentar și a sărit asupra unei femei, căzând împreună cu aceasta. A văzut pe sol un portofel pe care l-a luat și a fugit dar când a realizat că bunul nu îi aparține, l-a aruncat. S-a reîntâlnit cu un alt individ și au plecat, cu un taxi, la o casă, acolo unde, în urma unui conflict spontan, a fost agresat fizic de către prietenul lui, după care a fost transportat la domiciliul său, unde a fost găsit de organele de poliție, în jurul orei 22.00. Inculpatul a arătat faptul că nu poate preciza dacă a săvârșit infracțiunea reținută în sarcina sa, deoarece se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MOARTE tariceanu !!!
1
0
Bravo cainelui. Daca era dupa politist ....
4
0
cit de curand vine mama rusie si va rezolva ,zdrazvuite tavarasi!
1
3
IN 2007 TARICEANU A SEMNAT PT LEGALIZAREA LOR HG 349,Contrasemnatarii acestui document oficial al statului roman au fost Min Sanatatii Nicoalescu si Director Casa de Sanatate Vasile Ciurchea...Dar ce mai conteaza?Pt toti astia cu etnobotanice sa i multumiti ALDE si presedintelui ca in loc sa va scape si sa aduca aport la cresterea natalitatii unui stat face tocmai invers adica instructiunile primite de la sediul lui central...care nu e din Romania
4
1
Gogule bagami-as pula-n gura ta de comunist imputit cu societatea ta cu tot, vrei foloase de pe urma mea? Marsh la munca javra asistata social nu la mana intinsa! Eu traiesc si muncesc pentru mine si familia mea nu pentru societatea pulii securista comunista care ma beleste de bani ca sa aiba tortioanrii pensii speciale! MORI! Daca te prind pe strada dau cu masina peste tine!
5
3
Daca fuma marijuana nu mai facea din astea ca aia te reklaxeaza dar daca parlamentarii cretinii impreuna cu politistii si mai cretini interzic drogul recreational si il permit pe ala periculos n-ai ce sa faci! Stupid people!
4
2
Saracul era drogat, lasati-l sa plece acasa, nu are nicio vina
3
7
Azi luptati pentru legalizarea consumului, maine ii vreti la puscarie.....
6
7
Mamele voastre jau jucat in filme xxl de voi ati ajuns asa?
6
5
Ce folos mai are societatea de pe urma existentei unor astfel de persoane?
9
4
O sa ne dea talharii in cap si or sa ne violeze in case !
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920