REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FENOMENUL ZOMBIE: Situația a scăpat de sub control la Constanța!

FENOMENUL ZOMBIE: Situația a scăpat de sub control la Constanța!

Replica API 30 martie 2019 | 10:31 1164

Imagini îngrijorătoare în Constanța: fenomenul 'Zombie' continuă să își arate 'fața' urâtă la orice colț de stradă. Tineri drogați, leșinați în scări de bloc, pe bănci, pe alei, iar mai nou... în autobuzele RATC.

Două imagini, cu doi tineri diferiți, au fost postate pe grupul Facebook '6 controlu' (în RATC- n.r.). Cei doi sunt, după cum se poate observa în imagini, doborâți de efectele etnobotanicelor. Martorii au confirmat că, fără îndoială, era vorba despre celebrii de-acum 'Zombie'.

Vezi și:

ALARMANT! Doi drogați ZOMBIE, surprinși în Gara Constanța! VIDEO

Încă un ZOMBIE, în zona Baba Novac! VIDEO

ALARMANT! Drogați ZOMBIE, surprinși în Constanța, la Gară și pe strada Baba Novac! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt LIBERALI.
4
0
Sant ciumati ?
3
0
Nu copii sunt de vina deoarece ei incearca sa epateze sub diferite forme ci otoritatile ca se ezista pe piata asa ceva!
1
5
Te-am prins drogat... o luna de armata.
9
2
21:43 stie ceva. Pt lumea care asteapta ,,otoritatile,, - pica cine nu cotizeaza sau deranjeaza.
2
1
In ori ce stat democratic drogurile aduc si vor aduce bani clasei politice, persoanelor din sfera MAI-ului,procurorilor,judecatorilor si avocatilor. Un drog ajuns pe piata nu poate fii distribuit fara stirea lor. Nu e logic ca u politisit la tine in cartier sanu stii cine,ce si la ce ora umbla. Dar motorina sta in masinile lor nu a patrulelor. Nu ai
8
1
Ma pis pe mine de ras cu pozele astea. Fake. E doar un fake. Situatia exista de foarte mult timp. dar e bine ca o semnalati acum. sincer ma prapadesc de ras cand citesc.
7
6
substantele pe care le i.au aceste persoane nu se gases in lista de droguri. sunt niste amestecuri de te miri ce care intr-o combinatie perfecta dau aceasta stare. cand se trezesc sunt aproape fresh nu mai au nimica. daca ii duci la spital pentru analize nu iese nimica pentru ca plantele respective nu sunt droguri. sunt plante obisnuie stropite cu fel de fel de ierbicide. ca aurolacii care inhaleaza eter.
3
6
Autoritatiile nu fac nimic,dar absolut nimic,atunci cand mi-am reclamat vecinii care inca vand aceste substante si am venit cu probe solide incluzand video-uri,inregistrari si poze,dar si inregistrari audio cu ei recunoscand autoritatiile au spus ca nu au ce face,deoarece nu tine de ei...Asa este tot orasul,tineri care mor prea devreme ,tineri care scapa de sub control si se refugiaza in etnobotanice,politisti si procurori care lucreaza mana in mana cu traficanti pt niste bani in plus.Primarul?Constanta nu are primar,are o marioneta care infrumuseteaza ceea ce inca nu s-a distrus ...
11
0
sa ne pisam pe staborul lor!!!!!!!!!!!!!!
9
0
Astea sunt poze facute de astia de la replica pentru fake news sa obtina vizualizari si pentru a incasa bani din publicitate pe site.Desteapta - te romane sau chiar asa crezi tot ce ti se ofera pe tava
1
14
Domn primar traiti ....? Rusine rusine rusine
16
1
PSD vrea legalizarea canabisului ! Daca ar fi legal canabisul, toti acesti zombi nu ar mai fuma otrava de sobolani, ci ar cumpara legal ceva controlat
21
4
Astia sunt hastagisti rezistenti drogati beliti in cur cu polizorul. Ei se vad viitorul tarii. Sa ne spermam pe ei.
8
24
Sa institui statea de necesitate , in Constanta , ca sa termini , cu clanurile tiganesti , cu drogatii si cu aroganta totala din acest oras ? Adica sa bagi militari , pe strada , timp de 6 luni ?
17
0
the walking dead constanta hahahaha
10
1
In scurt timp acest oras va devenii raiul traficantilor.aici ati auzit prima dataNu va mai mirati ca nu exista politie locala diicot samd.Rasfoiti internetul si veti descoperii cine sunt sefii acestor institutii in constanta si trageti concluziile voi.Legalizarea canabisului, sanki in scop medicinal, este o gaselnita pt mascarea traficului.zilele trecute in delta au fost gasite zeci de kg de cocaina naufragiata.suspectii fiind sarbi.Faceti voi legaturile.EADS serbia ghita.nimic nu este intamplator dragilor.Nimic.iar in Cta afacerile dubioase ale greilor merg linistite pt ca au suportulPOLITIC
18
0
Da cetatean fraier suntem aici , iti dam la muie si tie si lu nevasta-ta si te amendam cand ni se scoala noua dupa ce o frecam toata ziua pe banii tai laba trista care cotizezi la buget
3
18
atata timp cat or sa continue traficul de droguri are sa continue si consumul.
22
0
Politia locala ce face? Alo .....mai lucreaza cineva acolo? Sa va fie rusine sunteti niste incompetenti
25
2
Din pacate ei sunt ..viitorul iar constanta numai poate fi numit oras ..pietele sunt vechi insalubre de 200 ani mai rau sunt pline de sobolani si de bisnitari de tigari ..iar politia le tine de sase si toata lumea multumita ..investitorii fug de constanta ca de ciuma ...nu uitati sa votati ..etc.
29
3
PSD vrea legalizarea drogurilor.Veti mai vota PSD?
22
8
nu sunt zombi faceau mannequin challenge
18
3
Sunt de la USR,,AU mancat fasole multa.
15
21
Ca se supara astia si isi dau demisia si ramane orasu nepazit fiindca asta e meserie grea an de an cand se fac inscrieri la scolile de politie e pustiu nineni nu se duce.
12
6
Dar otoritatile ,mascatii,acoperitii,frontieristii de ce nu reusesc sa prinda dealerii de clorofila si droguri de mare risc?Nu pot ori nu vor?Atunci demisia si altii care vor si pot!
24
2
Pai politia locala se ocupa cu ridicatul masinilor sau cu babele care vand verdeata in piete....nu cu astia.
31
5
Eu am fost prin multe colturi din Constanta, si nu am vazut niciun film de groaza cu zombie. Ati scris ca la fiecare colt exista un zombias din asta. I-a ridicat pulitia pe toti? Posibil!
19
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218