REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ferma 2019. Matei Negrescu a fost eliminat de Florin Pastramă

Ferma 2019. Matei Negrescu a fost eliminat de Florin Pastramă

Replica API 4 mai 2019 | 00:00 936

Matei Negrescu şi Florin Pastramă

Duelul din seara de joi, 2 mai, de la Ferma s-a dat între un „veteran”, Florin Pastramă, care a făcut parte din echipa „bandiților” și care a mai avut parte de confruntări de genul, și de un nou intrat în emisiune, Matei Negrescu.

Un nou duel al băieților a lăsat Ferma mai goală! Noul concurent, Matei Negrescu, a fost propus servitorul săptămânii în urma votului, după care a ajuns și la marea confruntare, prima de acest gen pentru el: duelul.

Fosta ispită masculină de la Insula Iubirii l-a ales drept oponent pe Florin Pastramă, iubitul lui Brigitte, spre supărarea celor doi, pentru care pierderea duelului ar însemna și despărțirea pentru o perioadă. De asemenea, cum cei doi „rivali” au fost nevoiți să doarmă în camera dueliștilor, Brigitte a trebuit să își ia adio de la a dormi alături de iubitul ei, așa cum s-a obișnuit.

Deși Florin a insistat că s-a accidentat la deget pe parcursul competiției și i-a explicat, atât prezentatorului emisiunii, Cristi Bozgan, cât și lui Matei, că nu ar putea concura din cauza acestui lucru, în cele din urmă a fost ales la duel, ceilalți susținând că au existat concurenți care s-au luptat în ring cu probleme mai grave.

În încercarea de a-și speria oponentul, Pastramă l-a luat chiar deoparte pe Matei, spunându-i, sub formă de avertizare, că el e violent la duel, amintindu-i acestuia de duelul cu Remus, pe care a declarat acum că „voia să îl omoare”. Cu toate acestea, Matei a văzut „avertizarea” ca pe o tehnică de a scăpa de confruntare, iar ceilalți concurenți au fost în asentimentul lui, susținând că lui Pastramă i-ar fi fost frică, de fapt, de duel.

Florin Pastramă a ales totuși proba de forță, în ciuda accidentării la mână, și a plecat la duel împăcat cu gândul că și Brigitte va ieși din competiție după el. „Oricum, dacă plec eu, pleacă și Brigitte”, a zis acesta la testimoniale.

După un duel disputat în două runde foarte grele, Florin Pastramă a câștigat duelul și l-a eliminat din Fermă pe Matei Negrescu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pastrama o boratura de tigan. Sa ii iau fata in pu..la
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272