REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fetița salvată de la înec, pe plaja 3 Papuci, în aplauzele oamenilor, a murit la spital

Fetița salvată de la înec, pe plaja 3 Papuci, în aplauzele oamenilor, a murit la spital

Replica API 27 august 2018 | 00:04 637

Fetița de 12 ani, scoasă din apa mării în stop cardio-respirator, vineri, 24 august a.c., căreia inima a început să îi bată, din nou, după ce salvamarii și echipajul de pe ambulanța SMURD au efectuat manevrele de resuscitare în aplauzele celor de pe plajă, a pierdut lupta pentru viață.

Potrivit cadrelor medicale, fetița, transportată la spital în comă, a încetat din viață în cursul zilei de sâmbătă, 25 august a.c..

Salvatorii atrag atenția, din nou, părinților să nu lase copiii nesupravegheați pe plajă sau în apele Mării Negre! De altfel, salvamarii spun că acesta este una din marile probleme cu care se confruntă vara acesta: în condițiile în care marea este agitată, părinții le nesocotesc recomandările și îi lasă pe copii să intre singuri în apă.

Reamintim că, vineri, 24 august a.c., medicii și salvamarii au intervenit pe plaja 3 Papuci pentru salvarea unei micuțe care se aventurase în mare. Din informațiile noastre, fetița era în grija unui asistent maternal, astfel că urmează să se desfășoare o anchetă pentru a se stabili împrejurările care au dus la decesul copilei.

F.B.

Citește și: Fetiţă la un pas de MOARTE, pe plaja 3 Papuci! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ATI, sectia mortilor suspecte.. pacienti legati de pat, sedati cu dormicum, 9 din 10 nu mai ies de acolo vii..
2
0
Dumnezeu sa o ierte! Pacat de tineretea ei. Sa nu mai fim rai si sa judecam....era un copil....pacat... Sunt oameni in toata firea care nu dau doi bani de salvamarii care se agita pentru siguranta lor! Ce pretentii sa avem la un copil?
3
0
A murit de inteligenta ce era. Si ea si cine avea grija de ea. Ia uite marea neagra... hai sa inotam pana nu mai putem. Ce se poate intampla rau? Adevarul ca e singura mortaciune din vara asta
1
9
cred ca ar fi timpul sa se ancheteze mortile suspecte din ATI. Salvarea si SMURD-ul ii stabilizeaza, terapia intensiva ii ucide.Este ceva putred
11
4
Pentru 15:26. Bai boule, garla e mult mai periculoasa decat marea, la garla poti sa ai gropi de 2m adancime si la 1m de mal plus curenti. Explica ne si noua ce combinatii are marea si cu cine ca ai un limbaj si o gramatica de zici ca ai crescut in grota. La tine virgula e un mit.
4
1
MAI CITITI O DATA TITLUL! HAHAHAHA
2
0
sa mai spui ca s-a mai dus o viitoare leguma? nu are vina ca parintii cretini o cresteau si pe ea cretina. dar ii vezi zilnic la plaja de zici ca sunt sirene. in plm...te ineci in apa...apa marii are curenti chestii combinatii. nu e ca la garla...2 metri si ai dat de pietre. aici ai mileeee
3
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218