REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Firma din cauza căreia Cazinoul Constanța se va prăbuși în mare primește milioane de la stat

Firma din cauza căreia Cazinoul Constanța se va prăbuși în mare primește milioane de la stat

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:38 1635

O înfierează cu mânie proletară, dar îi dau contracte

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca doreau Primarii si Guvernantii sa faca ceva cu acesasta cladire mult Blamata in Minciuni si Suspiciuni de fiecare data la alegeri,nu se impiedicau de o firma,povesti nemuritoare ptr.copii,Trebuie sa treaca 100 de ani ca sa putem face ceva in acest oras,condus dupa BUZUNARUL si INTERESUL politicienilor,nu va mai crede nimeni,nu mai PROSTITI pe NIMENI cu povestile VOASTRE..ati crezut ca ROMANUL e PROSTUL VOSTRU...RUSINE..
4
0
Cine e firma Edilclau,asa ceva n-am mai auzit,cum reuseste aceasta firma,cine e proprietar de nu poate fii strunit de unde are informatii despre licitatiile de la Cazinou,daca e o fufa din Craiova,sau mai bine zis cine are interes ca acea cladire sa cada,pare absurd sa ajungi la mana unei firme de rahat care face afaceri cu statul,e clar e mana POLITICIENILOR nostrii care mananca CACAT ca nu au putut face nimic timp de 30 de ani dar VOTURI cer in alegeri si promit marea cu sarea...RUSINE,rusine,rusine...
5
0
Nu uitati: M U I E PESEDE SI TTUTUROR CELOR CARE-I VOTEAZA.
7
4
nici nu e nevoie sa ne atace rusii.fac bajetzii de la interne toata treaba.Onoare muncii.deasupra noastra nu e decat cerul.
5
0
Ce aberatii. A vorbit cineva de la Replica cu un arhitect? Cazinoul nu e in pericol de prabusire.
2
3
R.C. de la Replica, iti cam bati joc de limba romana. Ca jurnalist e cam jenant! Vezi folosirea cuvantului "Numai".
5
2
Ce este asa o filozofie si o mare greutate in reabilitarea cazinoului cand 40 de kg de cel bun mortar costa 15 lei, iar materialele de constructie sunt foarte ieftine. Cladirea are o structura solida din piatra facuta sa dainuie si putina bunavointa cladirea istorica ar straluci iar la malul marii.
7
1
buget de furat. De aceea securistii cauta cu toate mijloacele sa-si adjudece felia cea mare !!! Muie securistilor !!! Cu cacat !!!
34
0
ajutor petrescu raul cristian strange bani pentru psd de la toti prorietarii de terase si restaurante de pe litoral prin agetile de inspectori care ii trimite abuziv sa efectueze controale la agentii economici. ne-am saturat de abuzurile si spagile cerute de machedonii din tulcea care vin sa jumuleasca constanta. poate vine dna si sri si spp sa verice de unde au astia bani si cum raul isi trimite amanta mihaela stan sa ceara bani de la noi oamenii pentru campania electorala psd ne-am saturat de machedoni fagadau babu nu mai rezistam sa dam bani pt ei
10
4
tot injurati machedonii, tiganii si turcii dar astia sunteti ma niste homosexuali de romani cu parinti securisti si turnatori o tara de tradatori si handicapati!
6
15
Adica daca am o firma de constructii pot sa opresc orice proiect care a luat spaga?
7
3
Cred ca firma ar trebui sa se numeasca, mai degraba, ELDICLAU SRI. Asa s-ar explica multe...
30
1
Ordinul este clar politic venit pe filiera securista. Daca firma asta are contracte cu SRI se subintelege.
27
1
lasa, ca vine Codruta peste ei, sa vedem atunci ce o sa mai faca
18
7
Fagadau stie despre ce este vorba dar face pe prostul.Partidul asta de cacat ,PSD,a putut sa schimbe codurile penale dupa placul lor,sa elibereze criminalii din puscarii dar nu poate modifica legea achizitiilor publice.Huooo PSD ! Huoooo Fagadau ! Fagadau,la anul iti cauti de lucru,nemernicule !
27
11
Contractu trebuia incheiat cu o firma din China! Cred ca intr-o luna Cazinoul era ca nou. Nici nu plateai o caruta de bani hotilor de aici, din Romania. La noi este simplu, platesti mult, pentru o lucrare proasta. Sictir!
31
2
Sa fie clar cazinoul se prabuseste din cauza incompetentei primarului fagabou care nu a fost in stare sa il reabiliteze si a incercat fel ai fel de tertipuri ani la rand
31
9
Mizeriile lui Dragnea. Si cu ce drept Craiova aia plina de tigani si criminali vine sa face legea in Constanta.
33
4
olteni prosti pusi de cei de la putere sa boicoteze
37
2
Nu se poate ca pentru cazuri speciale, de tipul Cazinoului, ministrul de resort sa si asume responsabilitatea printr o hotarare de ministru si sa dispuna renovarea in mod direct, cu o firma recunoscuta pe plan international, astfel incat sa i poate ocoli pe JEGOSII de tipul celui din articol??? Eu cred ca se poate...dar trebuie vointa si cohones...Din pacate n avem asemenea oameni de stat!!!
39
2
Niste jeguri...si toti ii pun in carca lui Fagadau ca nu face nimic.Ce sa faca daca dnii sunt cu dedicatii
21
12
Dar de ce tine cu dintii aceasta firma sa castige Cazinoul ? Daca are atatea alte contracte, se simte bine sa blocheze reabilitarea unui imobil unic in Romania ? Niste patroni nesimtiti care trebuie tratati cu spatele. Rusine sa le fie.
34
0
De ce aruncam cu pietre in aceasta firma? Oare cu ajutorul cui s-a catadorisit cu atatea contracte aceasta firma? Trebuie sa ne uitam la cei care, au inchis ochii si si-au umplut conturile personale, si care au oferit acele contracte. Ei , sunt doar oportunisti.
17
16
Niste boi de politicieni care n-au schimbat legea privind contestatiiile !----astia merita puscarie ptr sabotaj
39
2
... MOARTE ediclau !!!
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108