REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fiscul scoate la vânzare maternitatea primarului din Castelu, Nicolae Anghel

Fiscul scoate la vânzare maternitatea primarului din Castelu, Nicolae Anghel

Replica API 29 mai 2018 | 00:00 902

Licitaţie pe 12 iunie; de la afaceri a rămas, la un moment dat, şi fără mandat!

Licitaţie pe 12 iunie; de la afaceri a rămas, la un moment dat, şi fără mandat!

Nicolae Anghel

Fiscul constănţean organizează pe 12 iunie o primă licitaţie pentru vânzarea mai multor imobile aflate în proprietatea debitorului Nicolae Anghel. Este vorba despre primarul comunei Castelu, un politician ale cărui afaceri l-au lăsat la un moment dat şi fără mandatul de edil.

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi organizează, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (ADFP) Constanţa, o primă licitaţie pentru vânzarea imobilelor deţinute de debitorul Nicolae Anghel în localitatea Nisipari. Este vorba despre o clădire- hală maternitate în suprafaţă de 504 metri pătraţi şi un teren intravilan de 709 metri pătraţi, cu un preţ de pornire al licitaţiei de 96.782 lei, fără TVA. Creditor este Fiscul din Medgidia, pe baza unui sechestru impus încă din martie 2014.

Traseist cu patru mandate

Nicolae Anghel este primar din partea PMP al comunei Castelu, demnitate în care a fost reales după ce, în noiembrie 2015, a fost eliberat din funcţie de prefect în urma unei sentinţe definitive a Curţii de Apel Constanţa, prin care a politicianul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare, pentru neglijenţă în serviciu. Nicolae Anghel are patru mandate de primar la Castelu, trecând, de-a lugul timpului, prin mai multe partide, precum PNŢCD şi PDL, până să se refugieze în PMP. Fost lider judeţean al PDL Constanţa, Anghel a candidat şi la Camera Deputaţilor în 2012, din partea acestui partid, iar în 2016 au existat discuţii despre trecerea acestuia la PSD.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banditule unde sant bani pe lotizari?
3
0
Omul acesta nu-i in stare sa fie edilul unei comune ,4 mandate dar nu a facut o retea de canalizare,de gaze nici nu poate fi vorba,de ce dracului mai este ales,furaciuni la greu ,asta-i tara penalilor ,analfabetilor ,hotilor.
9
1
nu ii e reusine lui si celor care l au procreat asa de retardat si nesatul Cred ca a nimerit ca vitelul la poarta noua .II doresc ce merrita Ca din cauza lui si a altora ca el o tara minunata se duce de rapa
9
0
cu siguranta, si vorbesc in cunostinta de cauza, acest analfabet , la propriu, care nu a depasit stadiul stergerii nasului ca maneca de la haina, si care nu este capabil sa citeasca ceva cursiv, si, culmea, detinator de licente , masteratew- cumparate categoric cu o frecventa zero--din familia caruia nu a depasit nimeni nivelul celor sapte clase-- conduce detasat in clasamentul nulitatilor. Marsavia lui, lipsa de educatie a votantilor ce-si manjesc mainile cu un mic si o plimbare la manastiri, tot pe banii lor- greu de inteles din partea lor. Acestie sunt analfabetii care ne ingroapa, la propr
13
0
Numai penali la butoane!
11
0
Un mare jeg care a ingropat castelu in mizerie ,balarii,tigani .
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218