REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fiul lui Hânsă de la Cernavodă, condamnat definitiv pentru delapidare

Fiul lui Hânsă de la Cernavodă, condamnat definitiv pentru delapidare

Replica API 1 iunie 2022 | 00:08 4034

Marius Tiberiu Hânsă, fiul fostului primar din Cernavodă (Gheorghe Hânsă), a fost condamnat, definitiv, pentru delapidare. Magistrații Curții de Apel Constanța, la data de 31 mai, au decis ca pedeapsa să fie de 4 ani și 2 luni de închisoare. Însă, cum el a mai fost condamnat, dar și arestat și reținut, după ce s-au făcut calculele, magistrații au decis că pedeapsa a fost executată. ”Pedeapsa de 4 ani şi 2 luni închisoare se consideră executată”, potrivit minutei judecătorești.

Gheorghe Hânsă

După ce a fost achitat în unul dintre dosarele în care a fost judecat, în urmă cu fix un an a fost trimis în judecată în altul. Pentru delapidare, de data aceasta. Alături de el, inculpat apare și Nicolae Cristache, familiarizat și el cu dosarele penale întrucât a mai apărut și în altele, în calitate de administrator la SC NKC Magnetism Construct. Magistrații instanței de fond, adică Judecătoria Medgidia, i-a condamnat pe ambii la peste 4 ani de închisoare, după cum urmează: Tiberiu Hânsă, 1 an și 4 luni, însă, având în vedere că anterior a mai fost condamnat, într-un alt dosar, la 4 ani și 2 luni, instanța a contopit pedepsele și i-a aplicat pedeapsa cea mai grea, de 4 ani și 10 luni de închisoare, cu executare iar Nicolae Costache - 2 ani cu suspendare însă, fiind condamnat anterior într-un alt dosar, judecătorii i-au aplicat pedeapsa cea mai grea de 3 ani și 6 luni închisoare, la care s-a adăugat sporul obligatoriu de 8 luni închisoare reprezentând o treime din cealaltă pedeapsă, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa rezultantă de 4 ani și 2 luni închisoare cu executare.

Marius Tiberiu Hânsă nu va merge la închisoare!

Pe 31 mai s-a judecat apelul, la Curtea de Apel Constanța, care a decis ca Marius Tiberiu Hânsă să fie condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare.

Așa cum este precizat în minuta mai sus atașată, după ce au făcut calculele conform legii, judecătorii au decis că pedeapsa în cauză se consideră executată. Prin urmare, Marius Tiberiu Hânsă nu va merge la închisoare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dle Comandasu...aveti perfecta dreptate,dar ati uitat sa-l nominalizati si pe politistul local..acela turc...care nevasta-sa face comert cu izmene,budigai si bikini...si aur...in fata primariei...cine sa-i spuna ceva...sotul ei este mare.. umflat de-i pocneste..casketa de militian local.
1
0
asa este la locala , cu pampalai si analfabeti precum dospinescu , vilau ...
1
0
Noi ne facem ca lucram,la t**a de noapte si in weekend stam acasa,Dusterul il folosim pe post de taxi,plimbam neamurile la cumparaturi la piata,Comandasu stie!
1
0
Oare s-o fi meritat suma de bani castigata contra anilor ce au urmat? Sa distrugi o familie, viitorul copilului tau pentru un pumn de bani
1
0
Esti ultima relicva votat de curvele penele exact cum sa votat singura clotilde armand.
1
0
veti ramane in amintirea cernavodenilor...numai cu lucruri bune...la orimarie era ordine...veniti acum sa vedeti..toti fac ce vor..unii nu vin la munca cu saptamanile...programul este la libera alegere...la fumat..la cafele...la barfa...pacat de vremurile trecute..acum primarul vine cand vrea..daca vine...este un haos total..sa vedeti ce salarii au .***r cine sa mai faca dreptate in aceasta tara...totul este...pierdut..
2
1
Acesti militieni au toate locuintele luate prin diferite artificii financiare sunt in chirie fara a declaarate la ANAF.hotii dracului.
1
0
Eu am rate la casa 30 ani ptr un apartament de 2 camere e corect asa
0
0
Tu nu vezi ca toti politisti din Cernavoda au masini noi si cate trei-patru case sau apartamente din salariu de bugetari?
1
0
Acesti borfasi, hoti de masini,proxeneti si interlopi nu pot fi trimisi la puscarie deoarece acestia decarteaza lunar politiei si justitiei Ro.
0
0
Enough is enough...
0
0
Asteptam sa mearga dupa hansa si lefterica daniel fratii piron si restu de c***i care au femei la produs si decarteaza la plesa viorel
1
0
multor cernavodeni
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272