REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Florian Bodog anunță TRATAMENTUL pentru COVID-19 și atacă: 'Guvernul Cîțu e criminal'

Florian Bodog anunță TRATAMENTUL pentru COVID-19 și atacă: 'Guvernul Cîțu e criminal'

Replica API 31 august 2021 | 23:30 1262

Fostul ministrul al Sănătății Florian Bodog atacă dur guvernul condus de Florin Cîțu. Acesta spune că executivul e criminal și că e preocupat doar de lupte politice, lăsând mii de români să moară în disperare în plină pandemie. Bodog dezvăluie un medicament care poate fi folosit în tratarea COVID-19, scrie stiripesurse.ro

"Luptele interne din PNL și USR dăunează grav sănătății românilor!

Cîțu și miniștrii săi alcătuiesc un guvern de politruci mincinoși și incompetenți, politruci care nu au niciun pic de empatie la adresa pacienților și pe care pur și simplu nu îi interesează suferințele și problemele bolnavilor și a familiilor acestora. Cîțu și politrucii săi din Guvern au alte priorități decât sănătatea românilor! Pe ei îi interesează doar lupta pentru putere din PNL și USR!

Avem un guvern de criminali care se laudă că este pregătit pentru noul val de infectări, dar care în realitate nu este capabil să asigure nici măcar stocuri minimale din medicamentele necesare pacienților infectați cu COVID-19!

Un nou caz grav mi-a fost semnalat de la Spitalul Județean Ploiești, unde Tocilizumabul lipsește cu desăvârşire și din această cauză pacienții și aparținători acestora se zbat cu disperare pentru a găsi soluții prin care să depășească incompetența "autorităților".

Tocilizumabul este un medicament ce se administrează intravenos și este folosit în tratamentul artritei reumatoide, dă rezultate foarte bune și în tratarea pacienților cu COVID-19, mai ales în combinație cu dexametazona, un corticosteroid.

Oare câți pacienți mai trebuie să moară cu zile până vom scăpa de acești politruci mizerabili din PNL și USR?", a scris Bodog pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bun medicament - 1 flacon 600 lei
0
0
Oamenii pot transmite o boala pe care nu o au altor oameni care s au vaccinat impotriva ei
3
0
asta se oftica, ca nu e el la butoane .
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272