rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

A rămas în schemă și sexy-consiliera de la Sănătate

Fosta angajată a lui Liviu Dragnea, numită administrator la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

Iolanda Anamaria Babău rămâne şi ea în conducerea şantierului

Șantierul Naval 2 Mai SA, compania de stat din subordinea Ministerului Economiei care deține participația majoritară de 51% din acțiunile Șantierului Damen Mangalia, are de pe 26 septembrie 2019 un nou consiliu de administrație. Acesta le păstrează în componența sa pe Andra Nicoleta Onețiu și Iolanda Anamaria Babău, dar o introduce în peisaj și pe Claudia Elena Frunzete, un psiholog din București și apropiată a lui Liviu Dragnea, fostul lider PSD, în prezent după gratii.

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Șantierul Naval 2 Mai SA Constanța a numit în ședința de pe 26 septembrie 2016 un nou Consiliu de Administrație (CA) al companiei, cu un mandat provizoriu de două luni. Andra Nicoleta Onețiu şi Iolanda Anamaria Babău își păstrează mandatele primite în martie 2019, iar CA-ul devine 100% feminin după ce a fost numită aici și Claudia Elena Frunzete, o bucureșteancă fără nici un fel de legătură cu domeniul, așa cum ne-au obișnuit deja înțelelepții de la Ministerul Economiei, condus acum de Nicola Bădălău.

Beizadeaua din Beiuș, trimisă de PSD șefă la șantierul naval din Mangalia

Anda Nicoleta Oneţiu este geograf, lector universitar doctor la Universitatea „Dimitrie Cantemir”, în timp ce Iolanda Anamaria Babău este, așa cum a mai prezentat ”Replica”, o tânără din Beiuş, unde a luat BAC-ul în 2011. În august 2017, a fost numită consilier personal al ministrului Sănătăţii de atunci, Florian Bodog, coleg de partid în Bihor cu mama ei, Stela Babău, consilier judeţean, preşedinta Organizaţiei de Femei şi vicepreşedinte al PSD Bihor. În perioada martie- august 2018, beizadeaua pesedistă Iolanda Anamaria Babău a fost consiliera secretarului de stat Oana Pintilei, din cadrul Secretariatului General al Guvernului, iar din februarie 2019 este consilier în Ministerul Economiei. În paralel, Iolanda a rămas consiliera senatorului Florian Bodog, dar este şi directoarea de cabinet a secretarei de stat Mihaela Voicilă, din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, precum şi consiliera personală a actualului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea.

Specialistă în lemn

Iolanda a fost recomandată pentru administrarea şantierului din Mangalia, o companie de importantă strategică pentru statul român, şi de afacerile personale. Tânăra care lua în 2016 un master la ASE cu teza „Diplomaţia strategică. Studiu de caz Egipt” este asociat unic la Dorafort General Group SRL din Beiuş, producător şi distribuitor de uşi, parchet şi ferestre de lemn, precum şi la Fortilemn Concept SRL, o firmă înfiinţată în 2018, specializată tot în prelucrarea lemnului. Iolanda Anamaria Babău raporta în februarie 2019 un Chevrolet primit cadou şi venituri de circa 58.000 lei, încasate din cinci surse, toate bugetate de stat: Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, cabinetul senatorial al lui Florian Bodog şi Secretariatul General al Guvernului.

Concediu de creștere a copilului plătit cu 102.000 lei

Revenim însă la noua figură din conducerea Șantierului Naval 2 Mai SA, Claudia Elena Frunzete. Pesedistă pur sânge, Frunzete este de profesie psiholog, calificare mai mult decât suficientă pentru a o face competentă în construcția navelor, în viziunea ministrului Bădălău. Psiholoaga Frunzete a fost adusă de PSD șefă la Șantierul Naval 2 Mai SA din concediul de creștere a copilului, perioadă în care a primit numai puțin de 102.000 lei de la stat, în doar un an de zile. Informația apare în declarația de avere a soțului său, administrator la Radiocom SA, de asemenea companie de stat.

Apropiată și martor în procesul lui Dragnea

Claudia Elena Frunzete este o apropiată a fostului lider PSD. În 2014, Claudia Elena Frunzete era angajată ca specialist marketing la PSD, de la care a încasat atunci 24.024 lei, dar și consiliera personală a ministrului Dezvoltării Regionale de atunci, nimeni altul decât Liviu Dragnea, funcție remunerată cu 49.372 lei. De asemenea, se afla și în Consiliul de Administrație al ANL, de unde a încasat 4.720 lei. Tot în 2014, Mădălin Corneliu Frunzete, soțul ei, era șef lucrări la Universitatea Politehnica București, cu venituri de 31.180 lei, dar și consilier personal al ministrului pentru Societatea Informațională, post retribuit cu 17.358 lei. Claudia Elena Frunzete este unul din martorii favorabili din procesul în urma căruia Liviu Dragnea a fost condamnat în 2016 la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendumul.

R.C.

sâmbătă, 28 septembrie 2019256
Comentarii

02Mangaliot(30 sep 07:20)
O tzevista !
03Siktir(29 sep 19:15)
Toati bagaboanitili au ajuns sa aiba functii cu salarii mari ,amante ...
13Mariana Gaju(29 sep 19:14)
Ba sa-l lasati pe nea Felix in pace. Eu ii sug limaxul ala mic, ba i-am botezat si o strada cu numele lui. Sictir.
15nae(29 sep 09:57)
sn 2 mai nu are treaba cu vapoarele nu le vede poate decat de pe plaja cand ajung in dreptul spitalului,doar griguta la zile festive mai apare in satierul damen sa mai bea ceva in rest toata activitatea in care nu fac nimic decat niste hartii fara folos o duc in curtea spitalului,acuma nu ca le-ar fi greu ci acolo este liniste ,canta pasaroii in timp ce griguta isi vede de afacerea cu masina de debitat si cu hanul hora,amandoua paguboase,dar daca sn are bani atunci are si el
65hai ma hastagilor(29 sep 08:53)
da nevasta lui barna care ia 6000 euro pe luna la petrom o fi dat concurs! vedeti ca mai e un articol in replica!
06gigi(29 sep 08:29)
panarama asra nici crenwursti nu stie sa vinda.ce intelege dinvapoare?stie vreolimbastraina?
010Ion(29 sep 08:20)
Psd partid de hoti curve si interlopi. Mu13!
221Fane(28 sep 19:38)
Asta e buna tare . Buna tare de p..a
121roman(28 sep 19:16)
cate curve mai exista la PSD care-si asteapat plantarea?
140Rezist(28 sep 15:45)
PUPINCURISTILOR...FELIX STROE SI VLADEASCA NU SERVESC COMENTARII FUTU-VA-N GURA SA VA FUT CU LIBERTATEA PRESEI CU TOT.
246Iolanda(28 sep 15:35)
Sa ii dau clitorisul sa il linga klaus cu sperma de la liviu mancamiar cacatul de la cur uscat
132No comment(28 sep 15:27)
Dar absolventi de facultati cu profil naval nu mai sunt, trebuie sa administreze un santier naval un psiholog,un geograf si un specialist in usi si ferestre? Si ne mai miram cand ne opereaza un macelar sau un croitor! Tot ce s-a construit in tara asta intre anii 50-89, daca ar fi fost facute si administrate de unii care habar nu aveau de meserie, cei de dupa '89 n-ar fi avut ce sa fure.Cei mai grav e ca nu au stiut sa gestioneze si tot ce nu s-a putut muta din loc sau nu s-a putut desface bucata cu bucata pt fier vechi, s-a distrus.Poate si timpul, poate si indiferenta dar sigur ignoranta.
023Marin(28 sep 15:20)
canta bine la clarinet cu orele, aaltfel cum a ajuns acolo...
714Drona,(28 sep 14:46)
voi, cei de sub mine, aveti dreptul la obinie, dar trebuie sa aveti si bunul simt ca inainte de toate sa invatati sa scrieti si sa va exprimati corect. Asadar inapoi la scoala, si mai apoi la comentarii.
024Alex(28 sep 13:53)
Buna fata, buna, cred ca face un oral traznet.
267Jskfj(28 sep 12:25)
Numai scrie-ti prostii....este o profesionista foarte priceputa
127esda(28 sep 10:34)
Astia au salarii mai mari si conditi mai bune decat navigatori cu facultate, n-au nicio treaba cu vapoarele sau logistica dar no asta e, ce sa mai zicem de docheri si macaragii care deabea mai traiesc
126,,,,,,,,,,,,,(28 sep 10:34)
la-so ca suge bine .
014klaus(28 sep 10:28)
Iolanda asta , o stii principiu lui Arhimede , baza a tot ce inseamna vapoare , salupe , barci etc . Daca are ditamai functia , intr-un port .
319marinaru(28 sep 10:23)
lasa ma pe griguta.domn subinginer analfabet si a luat hotel in eforie.a reusit performanta asta cu el bugetar nevasta sa bugetara.un linge blide. oare cand il duc astia la puscarie ca merita umflatu
318Remus(28 sep 10:15)
Orice majoritate guvernamentala din Romania isi planteaza habarnisti pe functii de conducere din considerente politice,de interese de grup si personale. Nu am avut pana azi nici un singur exemplu de numiri pe criterii de performanta din partea nici unui partid sau coalitie. Romania are obligatia sa mearga prost si se tine de acest lucru,o face constiincios.
118Ce botic sexi !(28 sep 09:28)
Hai mai ca ezte buna !
317Ipse(28 sep 09:18)
De ion griguta ,depanatorul radio-tv,care domneste de 10 ani peste SN2MAI nu spune nimeni nimic.El a construit vapoare la Viseul de Sus .Ioane ,nu mai plati articole de 2 bani, plateste paguba de un milion de euro pe care ai facut-o in zece ani de domnie sau cumpara-ti niste vertebre noi ca mergi cam adus de spate
033Curvasarie(28 sep 09:08)
Nepotism,cleptocratie,trafic de influenta,minciuna,spaga,abuz,crima numele vostru comun este PSD.Ca d-aia-i zice PSD ,CIUMA ROSIE !
241Absolvent(28 sep 08:58)
In aceasta tara, doar siliconatele si panaramele care fac rating sunt promovate. Degeaba iti faci studiile la universitate de stat, pe bune, coate tocite si nopti nedormite pentru studiu, ca nu ai nicio sansa in fata unuia care a terminat la Spiru, Saguna sau Cantemir, care si-a platit examenele si nopti nedormite in cluburi. Va mai mirati ca pleaca tot tinerii absolventi in diaspora. Macar afara au sanse sa reuseasca si sa fie apreciati. Aici, doar odraslele si pupilele politicienilor, de orice culoare, au prioritate, chit ca sunt niste incapabili. Niste incapabili conduc un guvern impotent.
309Xman(28 sep 08:35)
Nu inteleg ceva,greseala este doar ca a fost sustinuta de psd? Sa fim seriosi dar in reportaj nu ati venit cu ceva negativ la adresa ei doar cu un cv,cand a luat bac-ul,cand a venit la santier etc. Daca tot publicati o stire cu impact atunci veniti si cu ce a gresit ca observ ca chiar cu nimic si are ceba timp de cand este la Mangalia!
221gigi(28 sep 08:14)
scapatiba decoorve.Habarn.are aia de nimic ,la cemai sifoneaza banii?pecentura sa se duca!
139rober(28 sep 07:45)
Oare nu le e rusine sa intre in santier ? Sper sa nu le intalnesc prin oras .Cum pot sa incaseze salariik uriase pe cand muncitori calificati care lucreaza in consitii minabile sunt platiti mizerabil ?? Oare dorm linistite ??Sper sa se zguduie rau PSD si toti sa ajunga langa Dragnea
2421alo hashtagisti(28 sep 07:40)
spalati pe creier! pleaca psd, ok, e de bine! vin imaculatii de la usr, credeti ca asta o sa dispara din functii? punem pariu ca nu? e sustinuta de securitate asa cum este si partidul vostru! ipocrizia manipuleaza romania!
150Dr. Justice(28 sep 07:24)
Vomit! Domnia cretinilor a ajuns la apogeu. Romani care mai judecati si mai aveti o urma de bun simt, hai sa ne trezim!
150Pentru care e problema(28 sep 05:31)
Problema este pentru cel care nu pricepe e ca ia niste bani pentru o functie pe care nu este pregatit sa o ocupe ca de altfel si alte pozitii de acolo si celalat director e la fel
238Relu(28 sep 02:50)
ce curva, ar face orice pentru bani
829Si care este problema ??(28 sep 02:26)
Managerul general olandez , este de profesie ... contabil !. A invatat vapoare la locul de munca.Asa ca ce pretentii sa ai , la altii mai mici !?
mai mult...Replica
21 ian 16:53ReplicaAccident rutier pe TOMIS: a intrat cu MAȘINA în COPAC

Un accident rutier s-a produs joi, 21 ianuarie, în zona Spitalului Județean. Mai exact, un șofer a ajuns pe spațiul...2608

21 ian 13:39ReplicaVEȘTI BUNE: Doar 56 de noi CAZURI de COVID în Constanţa1128
21 ian 13:38ReplicaCT BUS modifică PROCEDURA de ÎMBARCARE!1972
21 ian 00:00ReplicaCoteanu, fostul ȘEF al Poliției Eforie, trimis în judecată pentru CORUPȚIE

Gabriel Coteanu a fost trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul...2107

21 ian 00:40ReplicaCUI i-a dat Florin GHEORGHE, de la RAEDPP, CURĂȚENIA piețelor!4322
21 ian 00:38ReplicaCarabulea DEMOLEAZĂ lucrările făcute ILEGAL la hotelul din Mamaia2877
21 ian 00:34ReplicaAșa da PERFORMANȚĂ: PATRU dintr-o LOVITURĂ!

Şoferii din Constanţa nu mai ţin cont de faptul că există şi reguli atunci când vine vorba de trafic şi parcare....2853

21 ian 00:32ReplicaSONDAJ: PSD e pe PRIMUL loc, Pro România a ajuns la 2%2099
21 ian 00:26ReplicaEXTINDEREA CT BUS către zona METROPOLITANĂ a Constanţei, încă în stadiul de DISCUŢII2298
21 ian 13:36ReplicaINTERVIU cu George Măndilă, consilierul primarului Vergil Chițac

George Măndilă, consilierul primarului Vergil Chițac, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanța, pe...853

21 ian 21:40ReplicaVIDEO! O femeie și-a ARUNCAT GUNOIUL într-o PARCARE, în loc să-l ducă la TOMBERON1563
21 ian 12:01ReplicaPERCHEZIȚII în CAZUL oilor de pe nava Queen Hind, SCUFUNDATĂ la MIDIA: DEZASTRU ECOLOGIC!5598
Vremea
8.3°6° - 8.3° joi, 21 ianuarie 2021
ConstanțaUmiditate: 62%
Vânt: 5.41 m/s
Presiune: 1021 milibari

Loto
6/49536335322
5/4035226211323
joker326294582
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 ian 00:00SportReal Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de Alcoyano, o echipă din liga a 3-a

Real Madrid a suferit o eliminare greu de digerat, în "16-imile" Cupei Spaniei. Campioana en-titre din La Liga a fost...274

21 ian 00:00SportFulham - Manchester United 1-2. Pogba a marcat golul victoriei pentru liderul din Premier League

...230

21 ian 00:00SportCM Handbal (m): Elveția a reușit surpriza zilei (20-18 vs Islanda) - Primele rezultate înregistrate în Grupele Principale

Elveția, înlocuitoarea SUA la CM de handbal masculin din Egipt, a produs surpriza zilei învingând reprezentativa...268

21 ian 08:12SportRăzvan Lucescu, victorie în campionatul Arabiei Saudite

Al Hilal, formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Al...279

Local
21 ian 21:13LocalClădirile ABANDONATE și INSALUBRE, în ATENȚIA Primăriei Constanța

Clădirile abandonate, care deveniseră spații de locuit pentru oamenii străzii și, totodată, focare de infecție,...997

21 ian 21:13LocalCovid-19: 121 de noi cazuri, la Constanța și 3.000 în țară

Până miercuri, 20 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 700.898 de cazuri de persoane infectate cu...1388

21 ian 21:14LocalJandarmeria Constanța, bilanțul anului 2020

809

21 ian 10:41LocalI-AUZI! Calitatea AERULUI din CONSTANȚA este EXCELENTĂ

Poluarea aerului este o problemă la nivel local, paneuropean și al emisferei. Poluanții atmosferici emiși într-o...931

21 ian 00:06LocalCOVID-19: 7 NOI DECESE, la Constanţa

Până miercuri, 20 ianuarie a.c., 17.485 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...900

21 ian 16:53LocalUn fost ANGAJAT al Oil Terminal cere să fie REANGAJAT după ce a fost PRINS BĂUT

Un bărbat angajat în funcția de docher a chemat în judecată firma în cadrul căreia a activat, SC Oil Terminal...1251

21 ian 21:13LocalJucării şi bunuri în valoare de 171.500 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii...706

21 ian 21:11LocalProgramul „Masa Caldă” se desfășoară în mai multe localități din Constanța

În contextul progreselor făcute în programul „Masa Caldă”, desfășurat în cadrul POAD, prefectul județului...1512

21 ian 21:11LocalINCIDENŢA cazurilor de COVID din municipiu a ajuns la 3,47

1076

Politică
21 ian 21:18PoliticăFlorin Cîțu a dat semnalul concedierilor în administrația locală

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, de la Palatul Victoria, că bugetul nu mai poate susține un număr așa...1473

21 ian 21:18PoliticăGuvernul a aprobat introducerea unor noi categorii de persoane în etapa a doua de vaccinare

Guvernul a aprobat Hotărârea prin care noi categorii de persoane vor intra în etapa a doua a campaniei naționale de...577

21 ian 21:17PoliticăPROTEST la poarta lui Stelian Ion! Ce a discutat ministrul Justiției cu sindicaliștii

1013

21 ian 00:08PoliticăUn deputat propune tăierea unor avantaje financiare ale parlamentarilor

Deputatul USR Mihai Polițeanu a declarat, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că i se par prea mari...501

21 ian 00:00PoliticăCameră - Bulai (USR PLUS): Susţinem necesitatea unei reforme şi legislativă pentru Televiziunea publică

USR PLUS susţine necesitatea unei reforme şi din punct de vedere legislativ pentru Televiziunea publică în cel mai...346

21 ian 00:07PoliticăGuvernul pregătește recompense pentru personalul din instanțe

Ministerul Justiției a pus în dezbatere publică o Lege privind statutul personalului de specialitate judiciară și...652

21 ian 21:16PoliticăViorica Dăncilă publică o carte despre relația cu Dragnea și campaniile din 2019

Fostul premier Viorica Dancilă anunță, într-un mesaj pe Facebook, că urmează să publice o carte despre perioada...712

21 ian 21:16PoliticăMembrii Guvernului, vaccinați împotriva Covid-19 la Spitalul Militar

Miniștrii cabinetului Cîțu se vaccinează împotriva COVID-19 în această dimineață, la Spitalul Militar Central...600

21 ian 21:15PoliticăRaed Arafat: „Ideea unei doze anuale de vaccin încă nu e pusă pe masă“

673

Interviuri
12 ian 00:27InterviuriPrefectul COȘA: Întoarcerea la NORMALITATE este POSIBILĂ doar dacă ne VACCINĂM! Video

Noul an a venit cu speranţă şi încredere că vom trece cu bine peste această perioadă grea, însă reîntoarcerea...1684

19 dec 00:07InterviuriLiviu POPA, ŞEFUL RADET: Mă bucur că au început să se miște lucrurile

Sistemul de termoficare din Constanța a încetat să mai producă căldură și apă caldă în parametri normali,...4525

4 dec 00:21InterviuriLucian Lungoci: PSD va asigura MAJORITATE parlamentară pentru un Guvern PREGĂTIT. Video

3748

4 dec 00:21InterviuriMircea Dobre, Pro România: PNL și PSD, un VIRUS mai PERICULOS decât COVID! Video

Mircea Dobre, candidat din partea Pro România la Camera Deputaților, a acordat un interviu ziarului Replica, în care...3272

4 dec 00:21InterviuriCristina Rizea: USR-PLUS va OBȚINE un scor BUN la parlamentare. Video

Este economist, antreprenor, voluntar civic și mamă. I-au plăcut provocările, iar candidatura la parlamentare este,...3231

3 dec 00:04InterviuriStelian ION vrea listarea pe BURSĂ a Portului Constanța

4916

Monden
21 ian 00:00MondenBryan Adams și-a văzut în sfârșit mama după o pauză de un an de zile

Scene emoționante la un azil de bătrâni din statul Montana, situat în nordul SUA. Bryan Adams a fost obligat să...386

21 ian 00:00MondenEric Clapton, modul groaznic în care şi-a pierdut fiul de doar patru ani

Eric Clapton a obţinut un succes internaţional cu piesa „Lacrimi în Rai” , care are la bază o dramă personală....465

21 ian 00:00MondenEd Sheeran, Elton John și alte vedete britanice trag un semnal de alarmă privind turneele muzicale post-Brexit

324

21 ian 00:00MondenJohnny Rotten consideră că o viitoare miniserie TV despre trupa Sex Pistols este „lipsită de respect“

Johnny Rotten, solistul trupei Sex Pistols, a declarat că o viitoare miniserie TV dedicată legendarei formaţii punk...297

21 ian 00:00MondenSerialele „The Crown“ şi „Ozark“ au primit câte şase nominalizări la gala Critics' Choice TV Awards

Serialele "The Crown" şi "Ozark", produse de Netflix, au primit cele mai multe nominalizări - câte şase - la cea...313

21 ian 00:00MondenNetflix a câştigat 2,7 miliarde dolari în 2020 şi a ajuns la peste 200 milioane de abonaţi

295

Mapamond
21 ian 00:00MapamondCoronavirus: Vaticanul a început vaccinarea persoanelor fără adăpost la Roma

Vaticanul a început miercuri să vaccineze gratuit împotriva COVID-19 persoane fără adăpost din Roma, relatează...271

21 ian 00:00MapamondCoronavirus: În Turcia s-au administrat în prima săptămână de vaccinare peste un milion de doze

În Turcia s-au administrat în prima săptămână de vaccinare împotriva COVID-19 peste un milion de doze din...322

21 ian 00:00MapamondÎntârzieri în livrările de doze de vaccin: Italia va întreprinde acţiuni în justiţie împotriva Pfizer

302

21 ian 00:00MapamondCoronavirus: Reprezentanţi ai spitalelor din Paris avertizează că răspândirea bolii s-ar putea accelera

Răspândirea noului coronavirus în Franţa ar putea să se accelereze rapid în lunile următoare din cauza apariţiei...293

21 ian 00:00MapamondCoronavirus: Aproape 100.000 de decese în Marea Britanie. Ministrul de Interne consideră bilanţul "tragic"

Numărul deceselor asociate COVID-19 în Marea Britanie se apropie de 100.000, însă ministrul de Interne Priti Patel a...294

21 ian 00:00MapamondOMS: Varianta britanică de coronavirus este prezentă în cel puţin 60 de ţări şi teritorii

268

Sănătate
21 ian 00:00SănătateCele mai bune remedii din plante pentru combaterea durerii menstruale

Durerile menstruale, normale de altfel în timpul menstruației, pot fi combătute și fără să înghițim diverse...305

21 ian 00:00SănătateMetode eficiente prin care scapi de senzația de greață

Greața este senzația de rău de la stomac, care apare adesea înainte de vomă. Nu este obligatoriu că senzația de...318

21 ian 00:00SănătateRemedii din plante pentru afecțiuni cardiovasculare: Cum te ajută fitoterapia

293

21 ian 00:00SănătateAi putea avea hipertensiune? 4 semne de avertizare

De foarte multe ori, hipertensiunea nu are simptome vizibile, însă, cu puțină atenție, îți poți da seama dacă...388

21 ian 00:00SănătateCe este parentingul autoritar și cum îl poți pune în aplicare?

Stilul de parenting autoritar nu este unul nou, ci a fost dezbătut de psihologul Diana Baumarind încă din anii ’60....301

21 ian 00:00SănătatePrediabet: simptome, cauze, factori de risc

Prediabetul nu este o afecțiune atât de cunoscută, cu toate că joacă un rol cât se poate de important în...359

21 ian 00:00SănătateCeai de iasomie: beneficii și recomandări

Știai că ceaiul de iasomie este extrem de popular în China și că este băut aproape la orice masă? Chinezii...346

21 ian 00:00SănătateArnica - la ce remedii o poți folosi și ce beneficii are

Arnica este o plantă medicinală cu denumirea științifică Arnică montană, care este folosită că ingredient...317

21 ian 00:00SănătateUleiul esențial de obligeană are efecte antireumatice și calmante

278

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT