rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

A rămas în schemă și sexy-consiliera de la Sănătate

Fosta angajată a lui Liviu Dragnea, numită administrator la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

Iolanda Anamaria Babău rămâne şi ea în conducerea şantierului

Șantierul Naval 2 Mai SA, compania de stat din subordinea Ministerului Economiei care deține participația majoritară de 51% din acțiunile Șantierului Damen Mangalia, are de pe 26 septembrie 2019 un nou consiliu de administrație. Acesta le păstrează în componența sa pe Andra Nicoleta Onețiu și Iolanda Anamaria Babău, dar o introduce în peisaj și pe Claudia Elena Frunzete, un psiholog din București și apropiată a lui Liviu Dragnea, fostul lider PSD, în prezent după gratii.

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Șantierul Naval 2 Mai SA Constanța a numit în ședința de pe 26 septembrie 2016 un nou Consiliu de Administrație (CA) al companiei, cu un mandat provizoriu de două luni. Andra Nicoleta Onețiu şi Iolanda Anamaria Babău își păstrează mandatele primite în martie 2019, iar CA-ul devine 100% feminin după ce a fost numită aici și Claudia Elena Frunzete, o bucureșteancă fără nici un fel de legătură cu domeniul, așa cum ne-au obișnuit deja înțelelepții de la Ministerul Economiei, condus acum de Nicola Bădălău.

Beizadeaua din Beiuș, trimisă de PSD șefă la șantierul naval din Mangalia

Anda Nicoleta Oneţiu este geograf, lector universitar doctor la Universitatea „Dimitrie Cantemir”, în timp ce Iolanda Anamaria Babău este, așa cum a mai prezentat ”Replica”, o tânără din Beiuş, unde a luat BAC-ul în 2011. În august 2017, a fost numită consilier personal al ministrului Sănătăţii de atunci, Florian Bodog, coleg de partid în Bihor cu mama ei, Stela Babău, consilier judeţean, preşedinta Organizaţiei de Femei şi vicepreşedinte al PSD Bihor. În perioada martie- august 2018, beizadeaua pesedistă Iolanda Anamaria Babău a fost consiliera secretarului de stat Oana Pintilei, din cadrul Secretariatului General al Guvernului, iar din februarie 2019 este consilier în Ministerul Economiei. În paralel, Iolanda a rămas consiliera senatorului Florian Bodog, dar este şi directoarea de cabinet a secretarei de stat Mihaela Voicilă, din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, precum şi consiliera personală a actualului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea.

Specialistă în lemn

Iolanda a fost recomandată pentru administrarea şantierului din Mangalia, o companie de importantă strategică pentru statul român, şi de afacerile personale. Tânăra care lua în 2016 un master la ASE cu teza „Diplomaţia strategică. Studiu de caz Egipt” este asociat unic la Dorafort General Group SRL din Beiuş, producător şi distribuitor de uşi, parchet şi ferestre de lemn, precum şi la Fortilemn Concept SRL, o firmă înfiinţată în 2018, specializată tot în prelucrarea lemnului. Iolanda Anamaria Babău raporta în februarie 2019 un Chevrolet primit cadou şi venituri de circa 58.000 lei, încasate din cinci surse, toate bugetate de stat: Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, cabinetul senatorial al lui Florian Bodog şi Secretariatul General al Guvernului.

Concediu de creștere a copilului plătit cu 102.000 lei

Revenim însă la noua figură din conducerea Șantierului Naval 2 Mai SA, Claudia Elena Frunzete. Pesedistă pur sânge, Frunzete este de profesie psiholog, calificare mai mult decât suficientă pentru a o face competentă în construcția navelor, în viziunea ministrului Bădălău. Psiholoaga Frunzete a fost adusă de PSD șefă la Șantierul Naval 2 Mai SA din concediul de creștere a copilului, perioadă în care a primit numai puțin de 102.000 lei de la stat, în doar un an de zile. Informația apare în declarația de avere a soțului său, administrator la Radiocom SA, de asemenea companie de stat.

Apropiată și martor în procesul lui Dragnea

Claudia Elena Frunzete este o apropiată a fostului lider PSD. În 2014, Claudia Elena Frunzete era angajată ca specialist marketing la PSD, de la care a încasat atunci 24.024 lei, dar și consiliera personală a ministrului Dezvoltării Regionale de atunci, nimeni altul decât Liviu Dragnea, funcție remunerată cu 49.372 lei. De asemenea, se afla și în Consiliul de Administrație al ANL, de unde a încasat 4.720 lei. Tot în 2014, Mădălin Corneliu Frunzete, soțul ei, era șef lucrări la Universitatea Politehnica București, cu venituri de 31.180 lei, dar și consilier personal al ministrului pentru Societatea Informațională, post retribuit cu 17.358 lei. Claudia Elena Frunzete este unul din martorii favorabili din procesul în urma căruia Liviu Dragnea a fost condamnat în 2016 la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendumul.

R.C.

sâmbătă, 28 septembrie 20198347
Comentarii

01Mangaliot(30 sep 07:20)
O tzevista !
02Siktir(29 sep 19:15)
Toati bagaboanitili au ajuns sa aiba functii cu salarii mari ,amante ...
13Mariana Gaju(29 sep 19:14)
Ba sa-l lasati pe nea Felix in pace. Eu ii sug limaxul ala mic, ba i-am botezat si o strada cu numele lui. Sictir.
15nae(29 sep 09:57)
sn 2 mai nu are treaba cu vapoarele nu le vede poate decat de pe plaja cand ajung in dreptul spitalului,doar griguta la zile festive mai apare in satierul damen sa mai bea ceva in rest toata activitatea in care nu fac nimic decat niste hartii fara folos o duc in curtea spitalului,acuma nu ca le-ar fi greu ci acolo este liniste ,canta pasaroii in timp ce griguta isi vede de afacerea cu masina de debitat si cu hanul hora,amandoua paguboase,dar daca sn are bani atunci are si el
65hai ma hastagilor(29 sep 08:53)
da nevasta lui barna care ia 6000 euro pe luna la petrom o fi dat concurs! vedeti ca mai e un articol in replica!
06gigi(29 sep 08:29)
panarama asra nici crenwursti nu stie sa vinda.ce intelege dinvapoare?stie vreolimbastraina?
010Ion(29 sep 08:20)
Psd partid de hoti curve si interlopi. Mu13!
221Fane(28 sep 19:38)
Asta e buna tare . Buna tare de p..a
121roman(28 sep 19:16)
cate curve mai exista la PSD care-si asteapat plantarea?
140Rezist(28 sep 15:45)
PUPINCURISTILOR...FELIX STROE SI VLADEASCA NU SERVESC COMENTARII FUTU-VA-N GURA SA VA FUT CU LIBERTATEA PRESEI CU TOT.
246Iolanda(28 sep 15:35)
Sa ii dau clitorisul sa il linga klaus cu sperma de la liviu mancamiar cacatul de la cur uscat
132No comment(28 sep 15:27)
Dar absolventi de facultati cu profil naval nu mai sunt, trebuie sa administreze un santier naval un psiholog,un geograf si un specialist in usi si ferestre? Si ne mai miram cand ne opereaza un macelar sau un croitor! Tot ce s-a construit in tara asta intre anii 50-89, daca ar fi fost facute si administrate de unii care habar nu aveau de meserie, cei de dupa '89 n-ar fi avut ce sa fure.Cei mai grav e ca nu au stiut sa gestioneze si tot ce nu s-a putut muta din loc sau nu s-a putut desface bucata cu bucata pt fier vechi, s-a distrus.Poate si timpul, poate si indiferenta dar sigur ignoranta.
023Marin(28 sep 15:20)
canta bine la clarinet cu orele, aaltfel cum a ajuns acolo...
714Drona,(28 sep 14:46)
voi, cei de sub mine, aveti dreptul la obinie, dar trebuie sa aveti si bunul simt ca inainte de toate sa invatati sa scrieti si sa va exprimati corect. Asadar inapoi la scoala, si mai apoi la comentarii.
024Alex(28 sep 13:53)
Buna fata, buna, cred ca face un oral traznet.
267Jskfj(28 sep 12:25)
Numai scrie-ti prostii....este o profesionista foarte priceputa
127esda(28 sep 10:34)
Astia au salarii mai mari si conditi mai bune decat navigatori cu facultate, n-au nicio treaba cu vapoarele sau logistica dar no asta e, ce sa mai zicem de docheri si macaragii care deabea mai traiesc
126,,,,,,,,,,,,,(28 sep 10:34)
la-so ca suge bine .
014klaus(28 sep 10:28)
Iolanda asta , o stii principiu lui Arhimede , baza a tot ce inseamna vapoare , salupe , barci etc . Daca are ditamai functia , intr-un port .
319marinaru(28 sep 10:23)
lasa ma pe griguta.domn subinginer analfabet si a luat hotel in eforie.a reusit performanta asta cu el bugetar nevasta sa bugetara.un linge blide. oare cand il duc astia la puscarie ca merita umflatu
318Remus(28 sep 10:15)
Orice majoritate guvernamentala din Romania isi planteaza habarnisti pe functii de conducere din considerente politice,de interese de grup si personale. Nu am avut pana azi nici un singur exemplu de numiri pe criterii de performanta din partea nici unui partid sau coalitie. Romania are obligatia sa mearga prost si se tine de acest lucru,o face constiincios.
118Ce botic sexi !(28 sep 09:28)
Hai mai ca ezte buna !
317Ipse(28 sep 09:18)
De ion griguta ,depanatorul radio-tv,care domneste de 10 ani peste SN2MAI nu spune nimeni nimic.El a construit vapoare la Viseul de Sus .Ioane ,nu mai plati articole de 2 bani, plateste paguba de un milion de euro pe care ai facut-o in zece ani de domnie sau cumpara-ti niste vertebre noi ca mergi cam adus de spate
033Curvasarie(28 sep 09:08)
Nepotism,cleptocratie,trafic de influenta,minciuna,spaga,abuz,crima numele vostru comun este PSD.Ca d-aia-i zice PSD ,CIUMA ROSIE !
241Absolvent(28 sep 08:58)
In aceasta tara, doar siliconatele si panaramele care fac rating sunt promovate. Degeaba iti faci studiile la universitate de stat, pe bune, coate tocite si nopti nedormite pentru studiu, ca nu ai nicio sansa in fata unuia care a terminat la Spiru, Saguna sau Cantemir, care si-a platit examenele si nopti nedormite in cluburi. Va mai mirati ca pleaca tot tinerii absolventi in diaspora. Macar afara au sanse sa reuseasca si sa fie apreciati. Aici, doar odraslele si pupilele politicienilor, de orice culoare, au prioritate, chit ca sunt niste incapabili. Niste incapabili conduc un guvern impotent.
309Xman(28 sep 08:35)
Nu inteleg ceva,greseala este doar ca a fost sustinuta de psd? Sa fim seriosi dar in reportaj nu ati venit cu ceva negativ la adresa ei doar cu un cv,cand a luat bac-ul,cand a venit la santier etc. Daca tot publicati o stire cu impact atunci veniti si cu ce a gresit ca observ ca chiar cu nimic si are ceba timp de cand este la Mangalia!
221gigi(28 sep 08:14)
scapatiba decoorve.Habarn.are aia de nimic ,la cemai sifoneaza banii?pecentura sa se duca!
139rober(28 sep 07:45)
Oare nu le e rusine sa intre in santier ? Sper sa nu le intalnesc prin oras .Cum pot sa incaseze salariik uriase pe cand muncitori calificati care lucreaza in consitii minabile sunt platiti mizerabil ?? Oare dorm linistite ??Sper sa se zguduie rau PSD si toti sa ajunga langa Dragnea
2421alo hashtagisti(28 sep 07:40)
spalati pe creier! pleaca psd, ok, e de bine! vin imaculatii de la usr, credeti ca asta o sa dispara din functii? punem pariu ca nu? e sustinuta de securitate asa cum este si partidul vostru! ipocrizia manipuleaza romania!
150Dr. Justice(28 sep 07:24)
Vomit! Domnia cretinilor a ajuns la apogeu. Romani care mai judecati si mai aveti o urma de bun simt, hai sa ne trezim!
150Pentru care e problema(28 sep 05:31)
Problema este pentru cel care nu pricepe e ca ia niste bani pentru o functie pe care nu este pregatit sa o ocupe ca de altfel si alte pozitii de acolo si celalat director e la fel
238Relu(28 sep 02:50)
ce curva, ar face orice pentru bani
828Si care este problema ??(28 sep 02:26)
Managerul general olandez , este de profesie ... contabil !. A invatat vapoare la locul de munca.Asa ca ce pretentii sa ai , la altii mai mici !?
mai mult...Replica
21 noi 16:12ReplicaCod de vreme SEVERĂ la Constanța!

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil joi, 21 noiembrie a.c. de la ora 14:00...1723

21 noi 14:48ReplicaIMAGINI cu elevul care și-a ÎNJUNGHIAT colegul, la Constanța! VIDEO!985
21 noi 13:17ReplicaTârgul de Crăciun se va amenaja în parcul de la Casa de Cultură: va fi și PATINOAR!1579
21 noi 14:12ReplicaTransfugii algerieni care au provocat INCENDIUL din portul Constanța au FUGIT! Prinși de polițiștii din Valu!

Transfugii de origine algeriană ar fi fugit de la bordul navei, din portul Constanța, în cursul nopții de miercuri...1831

21 noi 11:30ReplicaDETALII din cazul elevului ÎNJUNGHIAT de un coleg, la Constanța!1929
21 noi 00:00ReplicaADEVĂRUL despre locul de joacă 'desfiinţat' şi blocul cu 5 etaje care se va construi în Tomis II2549
21 noi 00:00ReplicaMai mulți tineri de etnie romă au SEMĂNAT TEROARE: camere de supraveghere FURATE, oameni AGRESAȚI în case!

Patru tineri au fost trimiși în judecată, pe 26.03.2019, pentru tâlhărie calificată, instanța de fond...3846

21 noi 00:28ReplicaGeamia Hunchiar, MONUMENT ISTORIC în Piața Ovidiu, REABILITAT și CONSOLIDAT!925
21 noi 07:29ReplicaPrimăria Constanța angajează avocați pentru funcţionarii instituției1166
21 noi 00:00ReplicaCe se întâmplă dacă iei BANI din ÎNCASĂRI pentru a-ți recupera SALARIUL? Iată de a PĂȚIT un CONSTĂNȚEAN!

Un constănțean, în urma unor discuții în contradictoriu cu administratorul firmei angajatoare, a decis să-și dea...1809

21 noi 00:00ReplicaUrmărită din categoria Most Wanted, pentru CRIMĂ, depistată prin cooperare polițienească româno - italiană555
21 noi 23:34ReplicaDeclarațiile unui șofer înainte să FUGĂ de la un accident rutier: 'Cred că a MURIT și mi-e TEAMĂ!'1224
Vremea
9.4°9.4° - 10.1° joi, 21 noiembrie 2019
ConstantaUmiditate: 83%
Vânt: 9.97 m/s
Presiune: 1023 milibari

Loto
6/4961115173349
5/402819293839
joker12252838414
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 noi 00:00SportIonuț Chirilă, verdict dur în privința lui Ianis Hagi: „N-are viteză! Nu poate juca în primele 5 campionate ale lumii”

Ionuț Chirilă (53 de ani) a fost invitat ieri dimineață la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre ceea ce îi...710

21 noi 00:00SportDaniel Pancu (FC Rapid): Primarii şi politicul au distrus fotbalul românesc

Antrenorul echipei FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, miercuri, după victoria cu 2-0 din meciul cu UTA, restanţă din...326

21 noi 00:00SportDenis Alibec, despre plecarea lui Contra de la națională: ”Sincer, mă așteptam”

Fotbalistul echipei naţionale a României, Denis Alibec, prezent miercuri în tribună la meciul FC Rapid - UTA (scor...459

21 noi 00:00SportRomânia, alături de Olanda şi Ucraina în grupa C, dacă se califică la EURO 2020

UEFA a stabilit urnele valorice pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, care va avea loc în Bucureşti, la...382

Local
21 noi 00:00LocalZiua Scafandrilor Militari și Ziua Scafandrului Român, sărbătorite la Constanța

Centrul 39 Scafandri a sărbătorit vineri, 15 noiembrie, Ziua Scafandrilor Militari și Ziua Scafandrului Român,...257

21 noi 01:46LocalBiciclist rănit în urma unui accident rutier la Tulcea

Un accident rutier a avut loc în după amiaza zilei de miercuri, 20 noiembrie a.c., în județul Tulcea. Din primele...345

21 noi 01:46LocalBistro închis de OPC pentru practici comerciale incorecte!

Autoritatea pentru Protecția Consumatorului a verificat săptămâna trecută un bistro din orașul Constanța, iar...1181

21 noi 01:54LocalCT BUS este pe primul loc în Top Profit România

Cu peste 20 de milioane de pasageri transportați în anul 2018 și profit de peste 2,5 milioane de euro, CT BUS a fost...602

21 noi 01:37LocalȚara Piticilor din Parcul Tăbăcărie se va închide!

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie începând de joi, 21 noiembrie a.c. se va închide pentru pregătirea...628

21 noi 00:03LocalConfort Urban amenajează scuaruri la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde

...825

21 noi 01:49LocalAtenție, constănțeni: intervenții pe mai multe străzi din oraș

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, desfășoară în această săptămână lucrări de...600

21 noi 01:35LocalControale în județul Constanța: plase tip monofilament, ascunse în mașina unui bărbat

La Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov - Silistra, judeţul Constanţa, în data de 19.11.2019, s-a prezentat pentru...505

21 noi 01:35LocalHaine 'de firmă', descoperite de polițiști într-un autovehicul, în Constanța!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov-Silistra au...773

21 noi 01:35LocalAproximativ 200 kilograme de peşte, transportate fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră constănțeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, în data de 19.11.2019, au oprit în...583

Politică
21 noi 01:48PoliticăLudovic Orban continuă execuțiile: ANOFM a rămas fără șefă

Gheorghiţa-Daniela Barbu a fost revocată din calitatea de membru al Consiliului de administraţie şi din funcţia de...832

20 noi 01:38PoliticăRomânii din Diaspora o taxează pe Viorica Dăncilă, după ultima exprimare nefericită

Comunitatea Diaspora Ro a înregistrat, miercuri, domeniul paginii de internet denumită "astia.ro", în contextul...968

21 noi 01:47PoliticăAu început lucrările de modernizare în stațiunea Neptun-Olimp

Primăria Mangalia a început, recent, lucrările de reabilitare și modernizare pe mai multe străzi din stațiunea...1189

21 noi 01:46PoliticăBarna: Pe termen scurt este puţin probabilă fuziunea USR cu PLUS, până la alegerile locale

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, că, pe termen scurt, o fuziune a partidului cu PLUS este puţin...381

21 noi 01:36PoliticăStrăzile din cartierul Scriitorilor din Cernavodă, reabilitate

Primarul din Cernavoda, Liviu Negoiță, s-a aflat zilele acestea pe drumurile din localitate pentru a supraveghea...414

21 noi 01:37PoliticăContinuă campania de plantare în municipiul Constanța

Peste 200 de arbuști se plantează în aceste zile lângă toate locurile de joacă nou amenajate, precum și lângă...327

21 noi 00:49PoliticăAEC a chemat Guvernul României în instanță: se cere anularea unei Hotărâri care blochează acordarea reducerilor de transport pentru elevi

Asociația Elevilor din Constanța (AEC) a chemat Guvernul României, Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul...372

21 noi 01:50PoliticăPandele îşi face televiziune în voluntari, cu oameni care au criticat, în trecut, PSD şi pe Gabriela Firea

Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post de televiziune. Proiectul Consiliului Local...777

21 noi 01:55PoliticăIohannis își recunoaște o mare greșeală a primului mandat: sunt decis să comunic mai mult

Președintele Klaus Iohannis susține că marea greșeală a primului mandat a fost că nu a comunicat mai mult și dă...688

21 noi 01:55PoliticăOrban: Am găsit Fondul de rezervă la dispoziţia premierului complet epuizat; au fost alocări fără nicio noimă

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că la preluarea funcţiei a găsit Fondul de rezervă al Guvernului la...855

Monden
21 noi 00:00MondenCleopatra Stratan l-a găsit pe „Ghiță“! Cu ce cântăreț se iubește fiica lui Pavel Stratan

Cleopatra Stratan trăiește fiorii primei iubiri alături de un cântăreț autohton, cu care a scos și câteva piese,...516

21 noi 00:00MondenCâți bani primește Inna pentru un concert. Câți lei primește pentru fiecare secundă de cântat

Inna este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste, atingând succesul atât în România, cât și...390

21 noi 00:00MondenCum a răspuns Ioana Ginghină când fiica ei a întrebat-o: „Mami, de ce ai apărut goală în Playboy?”

Divorțul de Alexandru Papadopol a determinat-o pe Ioana Ginghină să reconsidere multe perioade din viața ei,...419

21 noi 18:38MondenCâți bani a primit Mihaela Rădulescu pentru reclama în care apare alături de Andrei Aradits și Florin Dumitrescu

Mihaela Rădulescu și-a rotunjit veniturile după ce, recent, ea acceptat să facă o reclamă pentru un supermarket....316

21 noi 00:00MondenPrimele 15.000 de abonamente pentru Untold 2020, vândute în 30 de secunde

Record de vânzări la Untold 2020! Organizatorii au anunţat că primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a şasea...200

21 noi 00:00MondenCalcă pe urmele Loredanei. Ce decolteu obraznic au Cristina Spătaru şi Andreea Bănică

Loredana Groza a lăsat acum o lună tot showbizul cu gura căscată datorită unui decolteu mult prea obraznic. Divele...405

21 noi 00:00MondenLizzo, Billie Eilish şi Lil Nas X, cele mai multe nominalizări la premiile Grammy

Interpreţii Lizzo, Billie Eilish şi Lil Nas X au primit cele mai multe nominalizări pentru a 62-a ediţie a galei de...200

21 noi 00:00MondenContinuarea filmului ''Joker'' ar fi în lucru la Warner Bros., cu Joaquin Phoenix şi Todd Phillips

O continuare a filmului ''Joker'' ar fi în lucru la Warner Bros., Todd Phillips fiind în discuţii pentru a regiza şi...211

21 noi 00:00MondenNetflix pregăteşte o continuare la serialul 'Vikings' cu 24 noi episoade

Platforma de streaming Netflix a cumpărat drepturile pentru o continuare la serialul 'Vikings', ale cărui şase...224

21 noi 00:00MondenEmilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul scenelor nud din ''Game Of Thrones''

Actriţa britanică Emilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul filmărilor la unele dintre...251

Mapamond
21 noi 00:00MapamondMalta: Un important om de afaceri maltez, arestat în ancheta privind asasinarea jurnalistei Daphne Caruana Galizia

Poliţia malteză l-a arestat miercuri pe unul din cei mai importanţi oameni de afaceri din ţară, în legătură cu...226

21 noi 00:00MapamondGeneral american: Următorul cel mai probabil conflict între Rusia şi NATO va fi în Marea Neagră

Europa ar trebui să devină mai interesată de securitatea Georgiei şi a Ucrainei, ţări riverane Mării Negre,...308

21 noi 00:00MapamondPeste 20 de şefi de stat vor marca în ianuarie, la Ierusalim, împlinirea a 75 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz

Peste 20 de şefi de stat sunt aşteptaţi să ia parte la un eveniment de comemorare a Holocaustului, cu prilejul...198

21 noi 00:00MapamondDonald Tusk: Una dintre principalele provocări pentru PPE va fi combaterea populismului şi a manipulării

Una dintre cele mai mari provocări pentru Partidul Popular European (PPE) va fi combaterea populismului şi a...220

21 noi 00:00MapamondOlanda: 25 de migranţi au fost descoperiţi într-un container frigorific pe un feribot spre Marea Britanie

Echipajul unui feribot olandez a descoperit marţi 25 de migranţi într-un container frigorific la bordul unei nave...215

21 noi 00:00MapamondGrecia anunţă că va înlocui cele mai mari trei tabere pentru migranţi de pe insule cu structuri închise

Guvernul grec a anunţat miercuri că va închide în curând cele mai mari trei tabere pentru migranţi, de pe insulele...211

21 noi 00:00MapamondPapa Francisc a sosit în Thailanda, prima etapă din cadrul turneului său asiatic

Papa Francisc a sosit miercuri în Thailanda, prima etapă a turneului său asiatic care include şi Japonia şi este...197

21 noi 00:00MapamondFiul unui fost preşedinte german, înjunghiat mortal în timp ce susţinea o prelegere într-un spital

...276

21 noi 00:00MapamondMexic: 13 morţi într-un accident cu trei autobuze

Treisprezece persoane au murit într-un accident în care au fost implicate trei autobuze în centrul Mexicului, au...204

21 noi 00:00MapamondAustria: Casa natală a lui Adolf Hitler va deveni secţie de poliţie

Casa din Braunau în care s-a născut Adolf Hitler va fi transformată în secţie de poliţie, a anunţat marţi...228

Sănătate
21 noi 22:27SănătateMierea - aliment și remediu natural? Iată ce spun specialișii

Asociația Pro Consumatori, organizaţie certificată de Guvernul României în anul 2005 ca fiind de utilitate...294

18 noi 00:00SănătateIată ce fructe au extrem de puţine calorii. Poţi să mănânci câte vrei fără să te îngraşi!

Fructele sunt absolut necesare în dieta zilnică, chiar și atunci când ești la cură de slăbire. Este cunoscut...864

17 noi 01:50SănătateSfatul medicului: Scapă de tuse cu ajutorul morcovilor - Remediul uşor de preparat acasă

Dacă morcovii nu fac parte din dieta ta zilnică, ai face bine să îi introduci. Consumaţi cruzi, aceştia au efecte...950

16 noi 00:31SănătateOrașul Hârșova a fost privat de ambulanțe: primarul Ionescu, scrisoare deschisă către ministrul Sănătății

Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu a întocmit o scrisoare sâmbătă, 16 noiembrie a.c, în atenția...1695

13 noi 03:43SănătateCNAS: Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente personalizate

Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente...825

12 noi 03:37SănătateAcțiune de donare de sânge în localitatea 23 August

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria 23 August organizează, sâmbătă, 16 noiembrie a.c.,...1707

8 noi 00:07SănătateConceptul THE MEDICAL MALL a fost inaugurat la Constanţa

Joi, 7 noiembrie, MedCity a inaugurat la Constanța primul THE MEDICAL MALL. La evenimentul de lansare au fost prezente...5426

6 noi 00:03SănătateAcțiune de donare de sânge în Constanța!

Persoanele care doresc să doneze sânge dar nu o pot face în zilele lucrătoare, se pot prezenta sâmbătă 23...1107

29 oct 02:12SănătateAcțiune de donare de sânge în Mangalia

Un grup de voluntari din localitatea Mangalia organizează o acțiune de donare de sânge în colaborare cu Centrul...1109

27 oct 00:30SănătateSanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol la Gala Elitelor Medicale

În fastuoasa sală a Palatului Culturii din Târgu Mureș, la Gala Elitelor Medicale, Sanatoriului Balnear și de...1367