rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

A rămas în schemă și sexy-consiliera de la Sănătate

Fosta angajată a lui Liviu Dragnea, numită administrator la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

Iolanda Anamaria Babău rămâne şi ea în conducerea şantierului

Șantierul Naval 2 Mai SA, compania de stat din subordinea Ministerului Economiei care deține participația majoritară de 51% din acțiunile Șantierului Damen Mangalia, are de pe 26 septembrie 2019 un nou consiliu de administrație. Acesta le păstrează în componența sa pe Andra Nicoleta Onețiu și Iolanda Anamaria Babău, dar o introduce în peisaj și pe Claudia Elena Frunzete, un psiholog din București și apropiată a lui Liviu Dragnea, fostul lider PSD, în prezent după gratii.

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Șantierul Naval 2 Mai SA Constanța a numit în ședința de pe 26 septembrie 2016 un nou Consiliu de Administrație (CA) al companiei, cu un mandat provizoriu de două luni. Andra Nicoleta Onețiu şi Iolanda Anamaria Babău își păstrează mandatele primite în martie 2019, iar CA-ul devine 100% feminin după ce a fost numită aici și Claudia Elena Frunzete, o bucureșteancă fără nici un fel de legătură cu domeniul, așa cum ne-au obișnuit deja înțelelepții de la Ministerul Economiei, condus acum de Nicola Bădălău.

Beizadeaua din Beiuș, trimisă de PSD șefă la șantierul naval din Mangalia

Anda Nicoleta Oneţiu este geograf, lector universitar doctor la Universitatea „Dimitrie Cantemir”, în timp ce Iolanda Anamaria Babău este, așa cum a mai prezentat ”Replica”, o tânără din Beiuş, unde a luat BAC-ul în 2011. În august 2017, a fost numită consilier personal al ministrului Sănătăţii de atunci, Florian Bodog, coleg de partid în Bihor cu mama ei, Stela Babău, consilier judeţean, preşedinta Organizaţiei de Femei şi vicepreşedinte al PSD Bihor. În perioada martie- august 2018, beizadeaua pesedistă Iolanda Anamaria Babău a fost consiliera secretarului de stat Oana Pintilei, din cadrul Secretariatului General al Guvernului, iar din februarie 2019 este consilier în Ministerul Economiei. În paralel, Iolanda a rămas consiliera senatorului Florian Bodog, dar este şi directoarea de cabinet a secretarei de stat Mihaela Voicilă, din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, precum şi consiliera personală a actualului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea.

Specialistă în lemn

Iolanda a fost recomandată pentru administrarea şantierului din Mangalia, o companie de importantă strategică pentru statul român, şi de afacerile personale. Tânăra care lua în 2016 un master la ASE cu teza „Diplomaţia strategică. Studiu de caz Egipt” este asociat unic la Dorafort General Group SRL din Beiuş, producător şi distribuitor de uşi, parchet şi ferestre de lemn, precum şi la Fortilemn Concept SRL, o firmă înfiinţată în 2018, specializată tot în prelucrarea lemnului. Iolanda Anamaria Babău raporta în februarie 2019 un Chevrolet primit cadou şi venituri de circa 58.000 lei, încasate din cinci surse, toate bugetate de stat: Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, cabinetul senatorial al lui Florian Bodog şi Secretariatul General al Guvernului.

Concediu de creștere a copilului plătit cu 102.000 lei

Revenim însă la noua figură din conducerea Șantierului Naval 2 Mai SA, Claudia Elena Frunzete. Pesedistă pur sânge, Frunzete este de profesie psiholog, calificare mai mult decât suficientă pentru a o face competentă în construcția navelor, în viziunea ministrului Bădălău. Psiholoaga Frunzete a fost adusă de PSD șefă la Șantierul Naval 2 Mai SA din concediul de creștere a copilului, perioadă în care a primit numai puțin de 102.000 lei de la stat, în doar un an de zile. Informația apare în declarația de avere a soțului său, administrator la Radiocom SA, de asemenea companie de stat.

Apropiată și martor în procesul lui Dragnea

Claudia Elena Frunzete este o apropiată a fostului lider PSD. În 2014, Claudia Elena Frunzete era angajată ca specialist marketing la PSD, de la care a încasat atunci 24.024 lei, dar și consiliera personală a ministrului Dezvoltării Regionale de atunci, nimeni altul decât Liviu Dragnea, funcție remunerată cu 49.372 lei. De asemenea, se afla și în Consiliul de Administrație al ANL, de unde a încasat 4.720 lei. Tot în 2014, Mădălin Corneliu Frunzete, soțul ei, era șef lucrări la Universitatea Politehnica București, cu venituri de 31.180 lei, dar și consilier personal al ministrului pentru Societatea Informațională, post retribuit cu 17.358 lei. Claudia Elena Frunzete este unul din martorii favorabili din procesul în urma căruia Liviu Dragnea a fost condamnat în 2016 la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendumul.

R.C.

sâmbătă, 28 septembrie 2019592
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
GANDUL.RO
„Eu am UCIS-O pe Prințesa Diana!”- A recunoscut pe patul de moarte: „Știa prea multe secrete”
Comentarii

02Mangaliot(30 sep 07:20)
O tzevista !
03Siktir(29 sep 19:15)
Toati bagaboanitili au ajuns sa aiba functii cu salarii mari ,amante ...
13Mariana Gaju(29 sep 19:14)
Ba sa-l lasati pe nea Felix in pace. Eu ii sug limaxul ala mic, ba i-am botezat si o strada cu numele lui. Sictir.
15nae(29 sep 09:57)
sn 2 mai nu are treaba cu vapoarele nu le vede poate decat de pe plaja cand ajung in dreptul spitalului,doar griguta la zile festive mai apare in satierul damen sa mai bea ceva in rest toata activitatea in care nu fac nimic decat niste hartii fara folos o duc in curtea spitalului,acuma nu ca le-ar fi greu ci acolo este liniste ,canta pasaroii in timp ce griguta isi vede de afacerea cu masina de debitat si cu hanul hora,amandoua paguboase,dar daca sn are bani atunci are si el
65hai ma hastagilor(29 sep 08:53)
da nevasta lui barna care ia 6000 euro pe luna la petrom o fi dat concurs! vedeti ca mai e un articol in replica!
06gigi(29 sep 08:29)
panarama asra nici crenwursti nu stie sa vinda.ce intelege dinvapoare?stie vreolimbastraina?
010Ion(29 sep 08:20)
Psd partid de hoti curve si interlopi. Mu13!
221Fane(28 sep 19:38)
Asta e buna tare . Buna tare de p..a
121roman(28 sep 19:16)
cate curve mai exista la PSD care-si asteapat plantarea?
140Rezist(28 sep 15:45)
PUPINCURISTILOR...FELIX STROE SI VLADEASCA NU SERVESC COMENTARII FUTU-VA-N GURA SA VA FUT CU LIBERTATEA PRESEI CU TOT.
246Iolanda(28 sep 15:35)
Sa ii dau clitorisul sa il linga klaus cu sperma de la liviu mancamiar cacatul de la cur uscat
132No comment(28 sep 15:27)
Dar absolventi de facultati cu profil naval nu mai sunt, trebuie sa administreze un santier naval un psiholog,un geograf si un specialist in usi si ferestre? Si ne mai miram cand ne opereaza un macelar sau un croitor! Tot ce s-a construit in tara asta intre anii 50-89, daca ar fi fost facute si administrate de unii care habar nu aveau de meserie, cei de dupa '89 n-ar fi avut ce sa fure.Cei mai grav e ca nu au stiut sa gestioneze si tot ce nu s-a putut muta din loc sau nu s-a putut desface bucata cu bucata pt fier vechi, s-a distrus.Poate si timpul, poate si indiferenta dar sigur ignoranta.
023Marin(28 sep 15:20)
canta bine la clarinet cu orele, aaltfel cum a ajuns acolo...
714Drona,(28 sep 14:46)
voi, cei de sub mine, aveti dreptul la obinie, dar trebuie sa aveti si bunul simt ca inainte de toate sa invatati sa scrieti si sa va exprimati corect. Asadar inapoi la scoala, si mai apoi la comentarii.
024Alex(28 sep 13:53)
Buna fata, buna, cred ca face un oral traznet.
267Jskfj(28 sep 12:25)
Numai scrie-ti prostii....este o profesionista foarte priceputa
127esda(28 sep 10:34)
Astia au salarii mai mari si conditi mai bune decat navigatori cu facultate, n-au nicio treaba cu vapoarele sau logistica dar no asta e, ce sa mai zicem de docheri si macaragii care deabea mai traiesc
126,,,,,,,,,,,,,(28 sep 10:34)
la-so ca suge bine .
014klaus(28 sep 10:28)
Iolanda asta , o stii principiu lui Arhimede , baza a tot ce inseamna vapoare , salupe , barci etc . Daca are ditamai functia , intr-un port .
319marinaru(28 sep 10:23)
lasa ma pe griguta.domn subinginer analfabet si a luat hotel in eforie.a reusit performanta asta cu el bugetar nevasta sa bugetara.un linge blide. oare cand il duc astia la puscarie ca merita umflatu
318Remus(28 sep 10:15)
Orice majoritate guvernamentala din Romania isi planteaza habarnisti pe functii de conducere din considerente politice,de interese de grup si personale. Nu am avut pana azi nici un singur exemplu de numiri pe criterii de performanta din partea nici unui partid sau coalitie. Romania are obligatia sa mearga prost si se tine de acest lucru,o face constiincios.
118Ce botic sexi !(28 sep 09:28)
Hai mai ca ezte buna !
317Ipse(28 sep 09:18)
De ion griguta ,depanatorul radio-tv,care domneste de 10 ani peste SN2MAI nu spune nimeni nimic.El a construit vapoare la Viseul de Sus .Ioane ,nu mai plati articole de 2 bani, plateste paguba de un milion de euro pe care ai facut-o in zece ani de domnie sau cumpara-ti niste vertebre noi ca mergi cam adus de spate
033Curvasarie(28 sep 09:08)
Nepotism,cleptocratie,trafic de influenta,minciuna,spaga,abuz,crima numele vostru comun este PSD.Ca d-aia-i zice PSD ,CIUMA ROSIE !
241Absolvent(28 sep 08:58)
In aceasta tara, doar siliconatele si panaramele care fac rating sunt promovate. Degeaba iti faci studiile la universitate de stat, pe bune, coate tocite si nopti nedormite pentru studiu, ca nu ai nicio sansa in fata unuia care a terminat la Spiru, Saguna sau Cantemir, care si-a platit examenele si nopti nedormite in cluburi. Va mai mirati ca pleaca tot tinerii absolventi in diaspora. Macar afara au sanse sa reuseasca si sa fie apreciati. Aici, doar odraslele si pupilele politicienilor, de orice culoare, au prioritate, chit ca sunt niste incapabili. Niste incapabili conduc un guvern impotent.
309Xman(28 sep 08:35)
Nu inteleg ceva,greseala este doar ca a fost sustinuta de psd? Sa fim seriosi dar in reportaj nu ati venit cu ceva negativ la adresa ei doar cu un cv,cand a luat bac-ul,cand a venit la santier etc. Daca tot publicati o stire cu impact atunci veniti si cu ce a gresit ca observ ca chiar cu nimic si are ceba timp de cand este la Mangalia!
221gigi(28 sep 08:14)
scapatiba decoorve.Habarn.are aia de nimic ,la cemai sifoneaza banii?pecentura sa se duca!
139rober(28 sep 07:45)
Oare nu le e rusine sa intre in santier ? Sper sa nu le intalnesc prin oras .Cum pot sa incaseze salariik uriase pe cand muncitori calificati care lucreaza in consitii minabile sunt platiti mizerabil ?? Oare dorm linistite ??Sper sa se zguduie rau PSD si toti sa ajunga langa Dragnea
2421alo hashtagisti(28 sep 07:40)
spalati pe creier! pleaca psd, ok, e de bine! vin imaculatii de la usr, credeti ca asta o sa dispara din functii? punem pariu ca nu? e sustinuta de securitate asa cum este si partidul vostru! ipocrizia manipuleaza romania!
150Dr. Justice(28 sep 07:24)
Vomit! Domnia cretinilor a ajuns la apogeu. Romani care mai judecati si mai aveti o urma de bun simt, hai sa ne trezim!
150Pentru care e problema(28 sep 05:31)
Problema este pentru cel care nu pricepe e ca ia niste bani pentru o functie pe care nu este pregatit sa o ocupe ca de altfel si alte pozitii de acolo si celalat director e la fel
238Relu(28 sep 02:50)
ce curva, ar face orice pentru bani
829Si care este problema ??(28 sep 02:26)
Managerul general olandez , este de profesie ... contabil !. A invatat vapoare la locul de munca.Asa ca ce pretentii sa ai , la altii mai mici !?
mai mult...Replica
26 sep 21:59ReplicaPrefectul Silviu COȘA, ALES VICEPREȘEDINTELE PNL, regiunea Sud Est

Silviu Cosa, prefectul Constanței, a fost ales duminică, 26 septembrie, în Biroul Politic Permnent al PNL, în...802

27 sep 23:54ReplicaȘANTIERUL Naval 2 Mai s-a REPROFILAT și muncește pentru CHINEZI343
27 sep 00:09ReplicaPRIMĂRIA lui RADU, de la Mangalia, varsă BANI cu NEMILUITA în buzunarele foștilor CONSILIERI locali327
27 sep 23:32ReplicaHOTELUL lui Ioan NICULAE, din VENUS, NU are CĂUTARE că e... SCUMP

Joi, 23 septembrie, a avut loc licitația pentru vânzarea hotelului omului de afaceri Ioan Niculae, dar și a terenului...281

27 sep 00:25ReplicaMai mulți TINERI FĂRĂ MASCĂ au făcut CIRC în AUTOBUZ! VIDEO358
27 sep 23:25ReplicaUn CRIMINAL condamnat pe VIAȚĂ VREA REVIZUIREA SENTINȚEI286
27 sep 00:04ReplicaATENȚIE, RESTRICȚII în CONSTANȚA: Persoanele VACCINATE au mai multe BENEFICII!

Numărul persoanelor care s-au îmbolnăvit cu nou coronavirus la Constanța a crescut, astfel că orașul se...1083

27 sep 23:20ReplicaUn NOR TOXIC va acoperi ROMÂNIA357
27 sep 23:19ReplicaCONSUMATOR de ETNOBOTANICE, SPECIALIST în furturi din FARMACII179
27 sep 23:17ReplicaVin PLOILE, cu TEMPERATURI SCĂZUTE, săptămâna aceasta!

Specialiștii de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea au transmis faptul că săptămâna începe cu temperaturi...362

27 sep 23:14ReplicaPersoanele vulnerabile ar putea primi BANII pe CARD pentru a evita aglomerația!151
27 sep 23:08ReplicaVlad Voiculescu: Șansele ca ȘCOALA să treacă în ONLINE sunt de aproape 100%269
Vremea
15.9°15.9° - 17° luni, 27 septembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 74%
Vânt: 2.01 m/s
Presiune: 1020 milibari

Loto
6/4916331163235
5/403926237328
joker163243620
Horoscop
mai mult...SPSportRT
27 sep 00:00SportUTA Arad vs CFR Cluj 0-1 / Alexandru Chipciu a înscris cu o execuție spectaculoasă

CFR Cluj s-a impus, duminică seară, cu scorul de 1-0, pe terenul echipei UTA Arad, într-un meci din etapa a zecea a...69

27 sep 00:00SportBarcelona, victorie la scor de neprezentare cu Levante - Ansu Fati, gol la revenirea pe teren

FC Barcelona a câștigat cu 3-0, duminică, pe teren propriu, în fața echipei Levante, în etapa a şaptea a...60

27 sep 00:00SportLiga 1: Farul Constanța, victorie obținută în prelungiri (2-1 vs CS Mioveni)

Farul Constanţa s-a impus, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața echipei CS Mioveni, într-un meci...60

27 sep 00:00SportCristiano Ronaldo, nervos după primul eșec al lui Manchester United în campionat

Manchester United a suferit primul eșec din acest sezon de Premier League, contra lui Aston Villa, pe Old Trafford,...61

Local
27 sep 00:13LocalBEŢI ŞI FĂRĂ PERMIS, pe DRUMURILE din CONSTANŢA

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 37...211

27 sep 00:13LocalAMENZI pe BANDĂ RULANTĂ date de de polițiștii constănțeni, în acest weekend

Polițiștii constănțeni au efectuat în acest weekend mai multe controale în urma cărora au aplicat sancțiuni...192

27 sep 00:14LocalAcțiune a POLIŢIŞTILOR pentru siguranța rutieră

135

27 sep 00:12LocalCovid-19: 371 de PERSOANE INTERNATE în spitalele din CONSTANȚA

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 47.111 persoane...813

27 sep 00:12LocalLoto 6 din 49: Report de peste 6,1 milioane de euro la Joker

Reportul la categoria I a jocului Joker depăşeşte 30,15 milioane de lei (aproximativ 6,1 milioane de euro), în...160

27 sep 00:13LocalMandate puse în executare de polițiștii constănțeni

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, din orașul...445

27 sep 00:14LocalPersoane SANCŢIONATE pentru nerespectarea carantinei

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, în timpul desfășurării activităților pentru verificarea...196

27 sep 00:14LocalTânăr ARESTAT PREVENTIV după ce a furat dintr-o SOCIETATE COMERCIALĂ

În noaptea de 25 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de...300

27 sep 00:14LocalBĂRBAT DISPĂRUT din MEDGIDIA! L-AȚI VĂZUT?

250

Politică
27 sep 00:13PoliticăCîţu: Preţurile la energie şi gestionarea pandemiei, priorităţile pe termen foarte scurt

Premierul Florin Cîţu, ales sâmbătă preşedinte al PNL, a declarat că priorităţile pe termen foarte scurt ale...332

27 sep 00:14PoliticăFLORIN CÎȚU a CÂȘTIGAT! Este noul PREȘEDINTE al PNL

Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru șefia PNL, în cadrul Congresului desfășurat la Romexpo. Florin Cîțu...1645

27 sep 00:13PoliticăGhinea: Voi participa luni la întâlnirea cu preşedintele CE. PNRR este al României

253

27 sep 00:13PoliticăCîțu: Vom negocia cu toate partidele pentru a susține Guvernul

Premierul Florin Cîțu spune că va discuta cu toate partidele pentru ca Guvernul să nu fie dat jos de alianța celor...275

27 sep 00:13PoliticăVlad Voiculescu, acuzații EXPLOZIVE: S-au măsluit cifrele infectaților la București pentru Congresul PNL

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că a aflat informația conform căreia, în București, nu...506

27 sep 00:13PoliticăFlorin Cîțu: Medicii și profesorii care nu se vaccinează ar putea fi penalizați

Oamenii se uită la cadrele medicale și la profesori ca fiind exemple demne de urmat, dar în România 40% din fiecare...848

27 sep 00:13PoliticăA MURIT politicianul Alexandru Sassu

Alexandru Sassu ar fi murit la spital în urma unui infarct. Ar fi avut afecțiuni cardiace. ”Alexandru Sassu, omul...567

27 sep 00:13PoliticăCongres PNL: Liderul minorităților naționale nu a participat, deși fusese invitat

La Congresul PNL, pe lângă liberali, au fost invitați și liderii altor formațiuni politice. Astfel, liderul UDMR,...247

27 sep 00:13PoliticăJoe Biden: "Nevaccinaţii înfundă spitalele şi pun în pericol revenirea economică"

358

Interviuri
18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI

Adriana Câmpeanu, directorul executiv al Direcției Medico-Sociale din cadrul DGAS Constanța se află de trei luni la...1465

17 sep 00:20InterviuriViorel IONESCU își dorește statutul de STAȚIUNE BALNEARĂ pentru HÂRȘOVA! Video

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a fost prezent în studioul Replica, acolo unde, în cadrul unui interviu, a...2247

9 sep 23:12InterviuriMircea DOBRE: Mă uit ca la BÂLCI! Ar trebui să le fie RUȘINE! Video

Mircea Dobre, fost deputat și ministru al Turismului, acum președinte al Uniunii Generale a Industriașilor din...1248

11 sep 05:19InterviuriCONSTANTINESCU: Actuala administrație vrea să REAȘEZE MAMAIA în TOPUL stațiunilor turistice. VIDEO

Horia Constantinescu, directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța a fost...4156

22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video

Procurorul criminalist, Zafer Sadîc, a fost prezent în studioul Replica de Constanța. Cu o vastă experiență, de 23...2811

10 sep 00:03InterviuriPREFECTUL COȘA: Se vor impune noi RESTRICȚII de CIRCULAȚIE, iar PROGRAMUL MALL-urilor va fi REDUS, dacă... VIDEO!

11423

Monden
27 sep 18:54MondenAndreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"

Andreea Marin îngroașă rândul vedetelor care au făcut Coronavirus. Vedeta a povestit că a stat 14 zile izolată la...63

27 sep 00:00Monden„Îngerii lui Charlie“, după 21 de ani. Cameron Diaz și Drew Barrymore, prietene pe viață

Parcă timpul a stat în loc pentru ele! Drew Barrymore, 46 de ani şi Cameron Diaz, 49 de ani, s-au reîntâlnit după...54

27 sep 00:00Monden'Babardeală cu bucluc sau porno balamuc', în selecţia oficială a New York Film Festival 2021

54

27 sep 00:00MondenCleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de urgență din luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din luna de miere mai repede decât și-au plănuit. Cei doi s-au urcat...76

27 sep 00:00MondenGina Pistol, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre divorțul părinților

Gina Pistol și-a pus sufletul pe tavă în cea mai nouă ediție a podcastului "Fain și simplu", realizat de Mihai...60

27 sep 00:00MondenCe nume va purta fiul lui Dani Oțil. "Matinalul" nu se mai dezlipește de bebeluș

Dani Oțil (41 ani) este nedezlipit de fiul său. De când este tătic, prezentatorul de la Antena 1 petrece mai mult...56

27 sep 00:00MondenBad Bunny, marele câştigător cu zece trofee al premiilor Billboards Latin Music

Cântăreţul portorican Bad Bunny a dominat joi gala Billboard Music Awards câştigând zece trofee, înr-o ceremonie...57

27 sep 00:00Monden'Dear Evan Hansen', musicalul de pe Broadway face saltul în sălile de cinema din SUA

După ce a cucerit Broadway, musicalul "Dear Evan Hansen" îşi face debutul în acest sfârşit de săptămână în...52

27 sep 21:08MondenLa 75 de ani, Ilie Năstase mai vrea un copil: "Vor zice ăștia că sunt Superman!"

796

Mapamond
27 sep 00:00MapamondColumbia a confiscat circa 3.500 de aripioare de rechin cu destinaţia Hong Kong

Autorităţile columbiene au anunţat vineri că au confiscat un transport de 3.493 de aripioare de rechin care urmau...50

27 sep 00:00MapamondYemen: Peste 140 de morţi, în confruntări, săptămâna trecută

Peste 140 de rebeli şi membri ai forţelor pro-guvernamentale au fost ucişi săptămâna trecută în Yemen, în timp...52

27 sep 00:00MapamondUn număr de 785 de migranţi au murit în drum spre insulele Canare în perioada ianuarie-august

51

27 sep 00:04MapamondCoronavirus: Nou record de contagieri în Coreea de Sud după o perioadă festivă

Coreea de Sud a raportat 2.434 de noi cazuri de COVID-19, cu aproape 700 mai multe decât în ziua precedentă, o cifră...155

27 sep 00:00MapamondCoronavirus: Cuba redeschide barurile şi restaurantele, închise din ianuarie

Barurile şi restaurantele din Cuba, închise din ianuarie, se vor redeschide treptat de vineri într-o mare parte a...51

27 sep 00:05MapamondFranţa: Instanţa a respins recursul lui Carlos 'Şacalul' pentru reducerea perioadei de detenţie

328

Sănătate
27 sep 00:00SănătateAdriana Pistol: În ultimele două săptămâni, singurul tip de tulpină identificat este tulpina Delta

Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol, a declarat vineri...50

27 sep 00:00SănătateManager de spital, despre valul 4: Nu cred că se mai poate opri; transmisia e deja mare

Valul patru al pandemiei de COVID-19 putea fi prevenit dacă se respectau măsurile de protecţie şi dacă populaţia...53

27 sep 00:00SănătateArafat: Intrarea în restaurantele din interiorul mall-urilor se va face cu certificatul verde COVID

48

27 sep 00:00SănătatePersoanele vaccinate cu schema completă nu sunt considerate contacţi direcţi ai unui caz pozitiv

Dr. Oana Nicolescu, şefa DSP Bucureşti, a explicat într-un interviu acordat News.ro că cei vaccinaţi cu schema...46

27 sep 00:00SănătateRușii vor să producă un vaccin anti-Covid 'special pentru adolescenți'

Ministerul Sănătății din Rusia a primit de la Centrul Gamaleya un pachet de documente necesare pentru înregistrarea...50

27 sep 00:00SănătateStudiu: Femeile păstrează mai mulți anticorpi decât bărbații, după vaccinare

Aproape 80% dintre persoanele vaccinate sunt protejate în fața formelor grave de COVID, chiar și la 6 luni după...53

27 sep 00:00SănătateCoronavirus - Baciu: Testare în 102 farmacii cu teste gratuite oferite de Ministerul Sănătăţii

Secretarul de stat Andrei Baciu de la Ministerul Sănătăţii a declarat că la data de 20 septembrie se făcea testare...49

27 sep 09:33SănătateAdrian Streinu Cercel: 'Vom mai purta masca medicală cel puţin doi ani'

Prof. dr. Streinu Cercel, fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, a declarat, la...623

27 sep 09:22SănătateOMS recomandă o combinație de medicamente pentru pacienţii cu risc de a dezvolta forme severe de COVID

316

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT