REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fostul director Tarom şi administrator în Portul Constanţa, numit la şefia THR Marea Neagră

Fostul director Tarom şi administrator în Portul Constanţa, numit la şefia THR Marea Neagră

Replica API 25 aprilie 2018 | 00:24 1137

Mutare surprinzătoare

Mutare surprinzătoare

Consiliul de Supraveghere al societăţii Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA a luat o decizie interesantă cu privire la conducerea celei mai mari firme de turism de pe litoralul românesc. Noul vicepreşedinte al Directoratului THR Marea Neagră are puţin peste 30 de ani, a fost de curând directorul general al Tarom şi a făcut parte o bună perioadă de timp şi din Consiliul de Administraţie al Portului Constanţa.

Consiliul de Supraveghere al THR Marea Neagră a anunţat demisia din funcţia de membru al Directoratului şi director administrativ al companiei a lui Dorinel Cazacu, dar şi numele înlocuitorului acestuia. Este vorba despre Alexandru Victor Frunză, care va fi vicepreşedintele Directoratului THR Marea Neagră până pe 30.09.2018, cu un salariu lunar brut de 16.800 lei.

Frunză vine la şefia unei mari companii de turism din funcţii înalte deţinute până recent la stat, în societăţi de transport. În septembrie 2017, Alexandru Victor Frunză era numit director general al Tarom, funcţie în care nu a rezistat însă prea mult. Anterior, Frunză era director general al companiei aeriene de stat.

Fost director de cabinet în Ministerul Transporturilor, clujeanul Frunză era numit în 2016 membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, iar apoi şi în Consiliul de Conducere al Autorităţii Rutiere Române. Frunză a ajuns în minister direct dintr-o funcţie de şef serviciu administrare credite la Banca Transilvania.

THR în cifre

THR Marea Neagră este controlată de SIF Transilvania, care deţine 77,71% din acţiuni, şi este una din cele mai mari companii de turism din România. Societatea deţine peste 30 de hoteluri în staţiunile Eforie Nord şi Sud, Neptun, Venus şi Saturn, cu circa 6.600 locuri de cazare. THR Marea Neagră a raportat pentru anul trecut venituri de 39 milioane lei, mult în scădere faţă de 2016, când avea încasări de 48,4 milioane lei şi un profit de 1,6 milioane lei, de trei ori mai mic decât cel din anul precedent. THR Marea Neagră SA are peste 350 de angajaţi, dar şi datorii totale de 24,1 milioane de lei.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu tap-tarapul la produs
0
0
Celebram mediocritatea! Traisca partidul, traiasca mediocritatea!
4
0
frunza este ginerele cui credeti?? a unuia din port, de la socep!
1
2
Thr turism din ice age.
1
2
Toate progeniturile lui Stan Linica sunt angajate acolo.Se mai spune pe la colturi ca si hotelul Saturn proprietatea lui Stan ar fi bransat la energie electica la reteaua THR.Si nu in ultimul rand celebra jurista Zaberca care sa nu ramana in urma si-a angajat si ea tot neamul in functii de conducere pe salarii de zeci de milioane...
5
4
Are dreptate Pana!Bravo!La THR,s-a format o masina de furat.Vestitul comunist Iepure,cel care ar trebui sa-i controleze pe sefii de hoteluri si restaurante,este mana in mana cu acestia,impart banii si toata lumea este fericita,in schimb prostii de la birouri muncesc ca scavii pentru 1500 lei.Fercala o sti asta?!Natcisa,doarme pe ea,om mai incompetent ca acest director nu cred ca mai exista.Aceasta Narcisa,traieste cu Milu,seful AGA,acest lucru inca ii mai tine fotoliul cald.Rusine sa va fie!
10
1
Toata aceasta degringolada,acest amatorism menegerial,convine de minune sefilor de hoteluri si restaurante care de la an la an isi schimba parcul auto,isi construiesc case,dar pe la colturi se tot plang de salariul mizer pe care-l castiga.Daca nu furau vara oare mai ramaneau ei pentru 1100 lei pe luna?!
11
1
Dintr-o golanie in alta. Fara experienta, cu salarii uriase si nemeritate, iar angajatii cu salariu minim pe economie. Preturile la hoteluri actualizate cu inflatia, insa calitatea conditiilor la pamant. Cum sa faci turism in felul acesta poate ne spune si noua d-na Narcisa - nume predestinat!!! Sta acolo degeaba si nici nu stie cum sa indrepte lucrurile fara sa deranjeze, locul e caldut...Trai neneaca! Megem inainte ca racul cu d in fata!!!
14
2
Despre ce sa mai vorbim ? Nepotismul se propaga !
9
1
Trebuia sa vina Fercala director general! Ca oricum toata lumea din sif3 face ce spune el! Si ma mai scutea si pe mine de drumurile la Brasov, ca puteam sa i-o sug la birou!
10
3
Ei.ies in.pierdere,dar salariile uriase le.primesc,vai de turismul nostru
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614