REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul ȘEF al POLIȚIEI EFORIE a TRECUT la ”munca de jos”

Fostul ȘEF al POLIȚIEI EFORIE a TRECUT la ”munca de jos”

Replica API 26 ianuarie 2021 | 23:10 5749

Gabriel Coteanu, fostul șef al Poliției Eforie, nu scapă de controlul judiciar, judecătorii respingându-i cererea de revocare a măsurii preventive. Însă, magistrații au dispus înlăturarea din conținutul măsurii controlului judiciar obligația de a nu deține, folosi și purta arme. Decizia încă nu este definitivă, iar Gabriel Coteanu deja a depus contestație. Precizăm că el a fost pus la dispoziția IPJ și transferat, potrivit informațiilor noastre, în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică. Adică face muncă de birou.

Gabriel Coteanu

Amintim că Gabriel Coteanu a fost trimis în judecată, pe 20.01.2021, pentru infracțiuni de corupție. Acesta este acuzat de procurorii DNA Constanța că, în perioada iulie-august 2019 și iulie-august 2020, în calitate de comandant al Poliției orașului Eforie, cu gradul de comisar șef, ar fi primit în mod repetat și periodic, de la o persoană fără calitate specială, coinculpat, sume de bani, pentru ca în schimb să nu își îndeplinească atribuțiile de serviciu, în sensul de a permite și de a proteja desfășurarea unor activități de comerț clandestin în Stațiunea Eforie din județul Constanța.

Ar fi vorba de tolerarea unor activități de comerț clandestin/neautorizat care să se poată desfășura fără aplicarea de sancțiuni contravenționale și fără confiscări de mărfuri, cu precădere pe plajele stațiunii Eforie. Din probele administrate rezultă că suma primită cu titlul de mită ar fi fost de 300 lei/zi, remiterea banilor fiind făcută o dată la câteva zile, preponderent în zilele de luni și joi ale fiecărei săptămâni, în imediata apropiere a sediului Poliției orașului Eforie.

Alături de el au mai fost cercetate și alte persoane, însă toate au făcut acord de recunoaștere cu procurorii.

Citește și: CURG acordurile de RECUNOAȘTERE a VINOVĂȚIEI în dosarul fostului ȘEF al Poliției EFORIE

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te iubesc cotene,imi este dor de tine
2
0
Primea spaga cu nemiluita si zilnic de la Roco, Riveras, Fane, Ciusca, ,,cate 100 Euro pe zi. plus celelalte magarii care le face acest individ coteanu, pentru lasarea infractorilor sa-si faca treaba, si vanzatori ambulanti pe toata plaja din eforie nord si sud
1
0
Busagene vrei sa iti fut nevasta iara?
6
0
Pt bosugeanu i am dat si la caca si dupa in gurita
5
0
Asta era mana in mana cu traficantii de droguri.Ii ducea droguri lui Robert si Chipau
5
0
Ciolpan era tatic... dar nu ducea chiar tot la grasuta lui de acasa. Cand nu a mai dus deloc a plecat grasuta la spalatul vaselor.
8
3
Un jeg de om tine dosarele mele la politie si era blatu lui roman ala care mia futut nevasta
9
2
Il cheama Razvan Marinescu. Este politist in Valu lui Traian. Camatar mai mare nu exista. Se foloseste de pozitia lui pentru a intimida oamenii. Le face jocul si altor interlopi. Recupereaza banii pentru ei. Un jegos. Pozeaza in cetatean model, dar este o javra de om...
6
3
Pai daca ii proteja pe d-alde Ciusca astia sa le mearga treaba
8
1
La sapa de cauciuc
4
3
Alt abuz! de data asta al IPJ!!! cum sa detasezi un ofiter la serviciul de comunicatii si informatica daca nu are diploma de inginer si specializare in comunicatii si informatica??? este ca si cum pe acea functie ai aduce femeia de serviciu!!! Pe bune??? Nu mai este nimic normal si de bun simt in tara aceasta???
15
3
ca toti politisti. Astia sunt cei mai mari infractori.
10
4
Si-a fwtut cariera pt.2-3000 de euro pe sezon....dar la noi totul este posibil....poate ajunge primar....
9
2
Era 100 lei zi de vanzator ambulant
10
1
Toleranta zero pentru astfel de cazuri. Dar ce sa te faci cand , organlele de control chefuiesc cu cei pe care chipurile ii controleaza? Pestele de la cap se impute!
16
2
Se va inscrie intr un partid nou care va lua 8% la urmatoarele alegeri,pana atunci se mai ingrasa putin si cu noroc va ajunge sef mai mare decat a fost ,cine stie intr o zi poate chiar prim ministru.Hai sictir natiune.
13
2
Un JEG acest Gabi Coteanu. Nu-i mai ajungeai la nas nici cu prajina. Sictir.
24
3
Cand ma ia si pe mine ca nu mai suport ifosele lu Ada , vreau piscarie, sa imi rupa baietii anusul . Vreau pu la mare !!
9
10
legile sunt facute doar pentru fraieri si prosti?...luare de mita arest in C.R.A.P Constanta minim 24 ore,apoi control judiciar si judecat la termene 5 ani de zile...In concluzie doar fraierimea trebuie sa respecte legile lui KWJ?.Baiatul este bine mersi il doare la bascheti ...Oare nu trebuia dezbracat de haina de MILITIAN?.
16
3
4500 este ca afara....nu prea cred
17
3
asta tb bagat zece ani la bulau,minim pt aceeasi infractiune politistii tb sa ia minim de trei ori mai mult ca un civil,ca afara,daca tot au salarii ca afara
20
7
Amenzi,aceste jjegguri
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367