REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fostul şi actualul primar din Oltina se înţeleg ca tusea şi junghiul!

Fostul şi actualul primar din Oltina se înţeleg ca tusea şi junghiul!

Replica API 29 aprilie 2022 | 23:51 2463

Fostul primar din Oltina, Gheorghe Chirciu, s-a obișnuit cu faptul că a pierdut alegerile din 27 septembrie 2020, în favoarea Ștefaniei Cealera (PSD). Însă, nu se plictisește, se ocupă cu agricultura, iar, în 2024, va candida din nou, cel mai probabil. Doar că, potrivit acestuia, actuala administrație îi cam bagă bețe în roate.

”Mă ocup cu agricultura, cu animalele… Am vaci, oi, am treabă. Dar, dacă aș candida mâine primar… cred că iar…, dar asta e altă treabă”, a spus Gheorghe Chirciu, fostul primar din Oltina.

Întrebat dacă va candida în 2024, Chirciu a spus: ”Cred că da. După cum merg treburile, da”, a spus fostul primar.

Însă, se pare actuala administrație, fiind vorba de Ștefania Cealera (PSD), îi cam bagă bețe-n roate, după cum ne-a declarat Gheorghe Chirciu.

Ștefania Cealera

M-au dat la ANI… dar contractul e legal

”Și o adeverință dacă mă duc să-mi iau, mă ține 30 de zile sau mai mult. Dacă vreau să mă duc să înregistrez un contract de arendă că nu vrea lumea să facă contract cu ei, vrea și cu mine, că lucrăm pământ, nu mi-l înregistrează. Pe ale altora le înregistrează. Același contract spune că la mine nu se poate. Pentru alții se poate. Și-au luat Primărie, cam asta înțeleg. La orice îmi bagă bețe-n roate. Mi-a făcut la ANI că am semnat niște adeverințe. Da, le-am semnat pentru toată lumea în calitate de primar. Doar că acolo contractul era legal. Deci era legal contractul. Și nu l-a contestat nici ANI, că eu eram demis în perioada aia. Nu mi-am semnat eu nimic, nu mi-am atribuit eu pășunea. Și când a venit vorba de adeverință, da, am semnat adeverința, că avem contract. Nu am făcut nimic ilegal, nu am mințit, nu am făcut nimic. Da, am un contract de pășunat și am semnat adeverința. Dar nu am obținut bani ilegal. Dacă nu semnam eu, trebuia să deleg semnătura altcuiva, dar acolo jos scria primar și am semnat în calitate de primar. Am făcut contestație în contencios administrativ și să vedem”, a spus, pentru Replica, fostul primar din Oltina.

Detalii despre speţa cu ANI puteţi citi aici: Chirciu, acuzat că a făcut ”afaceri” pe spatele Primăriei Oltina!

Citește și: REPLICA a avut DREPTATE! CLANUL COSTACHE FACE LEGEA în OLTINA: PRIMARUL, AMENINȚAT cu MOARTEA!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai proastă ad.ministrațid
0
0
E vorba de bani multi
0
0
terminati cu chirciu doamna,acum noi sintem mari ,vremea lui a trecut.
0
0
Tintili mintile cum nu se inteleg
0
0
doamne ce limbi in pasarica ias da lu asta
0
0
Ce buzzze ai
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272