REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FOTO/VIDEO. În zona Pavilionului pietonii nu mai au nici un drept!

FOTO/VIDEO. În zona Pavilionului pietonii nu mai au nici un drept!

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:00 278

Pietonii care circulă frecvent pe bulevardul Mamaia, în zona Pavilionului Expozițional, se confruntă cu aceeași problemă care persistă de mult timp și care este valabilă mai peste tot prin oraș: trotuarele sunt ocupate de mașini și nu au pe unde circula.

Fără să exagerăm, mașinile sunt parcate, în 90 la sută din cazuri, fără a lăsa puțin loc și pietonilor, ca să poată circula, deși trotuarele sunt locuri exclusiv destinate pietonilor. Dar și șoferii, la rândul lor, se confruntă cu veșnica lipsă a locurilor de parcare, asta deși în zona respectivă există parcări amenajate, dar care permanent sunt full. E de înțeles că și proprietarii mașinilor trebuie să le lase parcate undeva, dar tot ei trebuie să se gândească și la cei care circulă pe trotuare.

De exemplu, joi, 26 aprilie, în jurul orei 14:00, troturarul era ocupat în întregime de mașini, iar pietonii erau nevoiți să circule, ori pe spațiul verde (sau pe nisip), ori pe șosea, pe banda I, așa cum se vede în materialul video alăturat. Aici atragem atenția nu numai șoferilor, ci și autorităților locale, pentru a lua măsuri în vederea remedierii acestor deficiențe care ne afectează pe toți, indiferent că suntem șoferi sau pietoni.

Daniel ALBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se numeste lene.... lenea soferilor intepeniti in scaunele masinilor, soferi carora li se pare prea mult sa mearga pe jos de la parcarea amenajata la nici 100m... majoritatea uita cum e sa fii pieton cand au permisul de condus in mana
1
0
Ca la noi la nimenea!! primaria organizeaza evenimente in parcare in timp ce Centrului Expozitional este gol iar presa face tam tam ca vizitatorii si-au parcat masinile aiurea. Oare cand faceti si voi lucrurule cu cap?
0
1
Cea mai jegoasa si puturoase natie din europa. Isi parcheaza cacaturile alea de masini sh luate de la groapa de gunoi din germania
2
0
Exista parcare foarte mare in zona dar romanii puturosi prefera sa parcheze la usa targului. Popor de lenesi puturosi si cocalari in trafic
9
0
Natie de putori si nesimtiti kokalares . Ti ai dreaq de hoti si koorve .
3
1
Tudoreleeeee, finuleeee, ce zice astia ba Dogare? Cica gardienii tai, scuze, am vrut sa zic localii, nu face nimic. Ce? Nu manca nimeni seminte in zona aia?
2
5
In acest oras , doar masina conteaza , viata oamenilor nu....soferi au devenit irascibili , nevrotici , trebuie sa alergi pe trecerea de pietoni si in mod intentionat nu opresc...ci incet merg spre tine ...beah..am uitat ..nu este Hamburg ..ci Kustenge
7
0
Exista trotuare in Constanta ?
9
0
Si lucrul mai grav este ca trecerea de pietoni existenta in dreptul pavilionului este super periculoasa si pe un sens si pe celalalt din cauza masinilor parcate foarte aproape si nu ai timp sa franezi cand oamenii , care nici nu se opresc sa se asigure oricum in cta este jungla in trafic nu are nimeni nimic de facut , totul tine de respect si nu mai avem asa ceva.
19
0
In zona Pescarie exista o parcare cu sute de locuri. Comoditatea si nesimtirea sunt atribute ale multtor soferi. Cei din imagine nu au nicio scuza.
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614