REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Frans Timmermans, ameninţări pentru România: 'Comisia Europeană şi Partidul Socialiştilor Europeni nu vor accepta'

Frans Timmermans, ameninţări pentru România: 'Comisia Europeană şi Partidul Socialiştilor Europeni nu vor accepta'

Replica API 29 aprilie 2019 | 00:31 434

Comisia Europeană şi Partidul Socialiştilor Europeni (PSE) nu vor accepta ca România să reducă intensitatea acţiunilor anticorupţie, a declarat, în cursul unei dezbateri organizate de postul Euronews, Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele CE şi candidat la postul de preşedinte al Executivului UE, transmite Mediafax, conform stiripesurse.ro.

În cursul unei dezbateri organizate de postul Euronews, Frans Timmermans, candidatul Partidului Socialiştilor Europeni (PSE, centru-stânga), a fost întrebat de o persoană din audienţă de ce Uniunea Europeană a adoptat o poziţie dură faţă de Polonia şi Ungaria, dar abordarea este mai blândă faţă de România, condusă de un Guvern social-democrat.

"Problema în România este lupta împotriva corupţiei. Politicienii încearcă să scape de presiunea pe care o simt în această luptă împotriva corupţiei; acest lucru este inacceptabil, iar Comisia Europeană va spune 'nu', chiar şi familia noastră politică va spune «nu» în această situaţie", a răspuns Timmermans la dezbaterea Euronews.

"Este un fapt că atunci când statul de drept are probleme, când nu există un sistem de verificări şi echilibru, corupţia va creşte", a precizat Timmermans, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene şi comisar UE pentru Îmbunătăţirea Reglementărilor, Relaţii Interinstituţionale, Stat de Drept şi Carta Drepturilor Fundamentale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ 10 :49Iti muiesc astia familia ,copii dar nu te lasi!Sloganul tau- IAU MUIE pesede ,de la opozitie nu accept!Ling gaoaze,mananc cacat sunt obsedat de lins asta e, sunt in hastagist senil !
3
1
am uitat un c din juncker dar nu uit in schimb sa-ti dau cacatul la lins !!! Tie si prostului unu !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
1
5
N-ar veni acesti minunati sa fie judecati de minunatii de la noi care vad doar ce li se dicteaza?
8
2
@14:39 totusi poate ne lamuresti cine este asta JUNKER? Nici numele stapanului sa nu-l cunosti? Ce sluga proasta esti!Du-te si posteaza la gradinita,in fata blocului,scarpina-te pe burdihan si ragaie a bere mai avorton tefelist !Chiar faci prostanii de dreapta de rasul curcilor!
10
3
unule,manipulator bolsevic lingau de cacat pesedist, stai sa iasa manfred weber in locul lui junker sa vezi ce puli suge dragnea de mana cu tine !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
4
11
si uite asa cu Merkel, Timmermans Verhofsdatt extrema dreapta a castigat cateva locuri si in parlamentul spaniol -Vox 24 locuri , de Austria ,Germania ,Franta nu mai amintesc Nationalism euroscepticism ,brexit si alte ..exit .Europa cu 2 sau mai multe viteze ,sunt cuvinte din ce in ce mai intalnite pe buzele cetatenilor europeni Deja din sondajele efectuate rezulta PPE si PS europeni vor pierde mai multe mandate .Chiar credeti ca parlametarii nostri din PSD si Alde la Bruxelles ,vor ramane asa singurei izolati ? Poate pentru Europa ar fi mai bine daca si cei trei ar parasi scena politica ?!
10
4
Frantz asta sa ne dea epiderma-napoi ca inainte vine singura!
9
6
sa va bagam muie multa replica care a pus restrictie la comenturile pt ponta ..ce jeguri intro tara democrata muie replica si partidele care le sustii mi-as pula in mata mai ales in schiloada aia si cu babuinul ala de barbatasu care au replica
5
3
Au distrus tara cu ajutorul ambasadorilor si binomul mafiot.
17
7
Sa ma cac pe tine si u.e adica muie.Am impresia ca ii sugi lindicul curvei codruta
17
12
Acesti moralisti vin la noi in tara sa ne dea lecti si ei au probleme cu legea la ei oare o fac fara nici un interes sau vor portul constanta si alte avantaje pentru ei
23
9
Alupigus Replica..si cu Michi Ponta simpatizati. sa nu scrie nimeni despre el..din ce traieste , are serviciu...?
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272