REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gabriel Oprea, candidat independent pentru Camera Deputaţilor

Gabriel Oprea, candidat independent pentru Camera Deputaţilor

Replica API 23 octombrie 2020 | 00:00 4748

Generalul Gabriel Oprea candidează ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de deputat, în municipiul Bucureşti.

Gabriel Oprea

Potrivit unui comunicat al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor "Mihai Viteazul" (UMPMV), al cărei preşedinte este Gabriel Oprea, "decizia vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioţi romani, de la militari şi poliţişti din toată ţara, în care aceştia îi solicită fostului vicepremier să candideze pentru a le apăra drepturile, din nou, din Parlament".

"Gabriel Oprea a iniţiat Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, lege benefică pentru întregul sistem de securitate naţională, lege (...) modificată ulterior, din păcate, în detrimentul pensionarilor militari. Gabriel Oprea a modificat statutul soldaţilor şi gradaţilor voluntari. (...) UMPMV salută decizia şi susţine această candidatură, având convingerea că din Parlament, Gabriel Oprea va continua proiectele iniţiate, va iniţia proiecte noi şi va fi din nou un sprijin real şi activ pentru toţi lucrătorii din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională", se arată în comunicatul UMPMV, scrie Agerpres.

Gabriel Oprea a fost prefectul Capitalei în perioada 2002 - 2003, senator şi deputat. A ocupat, de asemenea, funcţiile de ministru al Administraţiei Publice, ministru al Apărării Naţionale, ministru al Afacerilor Interne, vicepremier pentru securitate naţională şi prim-ministru interimar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui anuntat repetat, pe toata perioada campaniei electorale, acest lucru sa nu se ajunga la alegerea lui, ca in cazul lui "Piedone".
0
1
Scroafa oprea vrea imunitate parlamentara
3
0
mars bai javra penala securista vrei imunitate sa nu te bage astia la bulau linga dragnea huuuuu....
7
0
Mai porcule, mai sprancene vopsite, mai general izmenar, facut la apelul de seara, chiar nu iti este RUSINE, VREI IAR LA BANUL PUBLIC, VREI SA DECIZI DIN NOU PENTRU NOI ?? Nu ai facut destul rau, tu cu finul ponta, cu "dottore", votandu-va pensiile NESIMTITE ?! Ai uitat de "colectiv 66" ?? Noi, nu, nu am uitat. Nemernicilor, la puscarie cu voi! Penalilor ! Dispareti GROBIENILOR, HAHALERELOR, hotilor, TRADATORILOR, penalilor!
10
1
alteta,dom profesor,domn general...zdreanta umana
11
1
Boschetar cu grade de alcool
14
1
Romania e condusa de tot felul de smecheri cu diplome,licente masluite,au facut cu greu liceul sau o profesionala pe vremea impuscatului,dar iata ca democratia mioritica le-a dat posibilitatea sa renasca in functii de colonei,generali,medici,lectori universitari,profesori...iar toate firele duc la secu,..de ce ?..simplu,...oameni f competenti sunt marginalizati,sau trasi complet pe dreapta,iar loazele astea ies la inaintare,pline de functii,diplome,publicitate,...cine are interesul ca zdrentele astea sa fie in fata?
20
2
Tupeu de borfas!
21
1
deschide ochiii mai
15
1
Sa-ti dam la cioc toti militarii din aceasta tara, jigodie ordinara.
23
1
e uite ca eu il votez, tatal meu e politist si pe vremea lui Oprea ca ministru la MAI, au obtinut unele drepturi pe care nici un alt ministru nu le a mai acordat pana atunci.
3
23
Asta crede ca il va vota cineva ?!...
21
2
Jegosii astia nu inteleg ca vremea lor a trecut?
27
2
generalul de carton avansat la apelul de seara al BOCANCILOR...
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272