REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Gabriel Oprea la reuniunea regională a UNPR: Este necesară o polarizare a stângii

Gabriel Oprea la reuniunea regională a UNPR: Este necesară o polarizare a stângii

Replica API 9 martie 2020 | 00:00 1013

Gabriel Oprea

Strategia UNPR pentru alegerile din acest an a constituit tema reuniunii regionale a organizaţiilor judeţene ale Uniunii din Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinţi şi Olt, desfăşurată, sâmbătă, la Craiova, informează un comunicat, scrie Agerpres.

"Pregătim listele cu candidaţii pentru primării, consilii judeţene şi locale şi de aceea, în această perioadă, mă deplasez în toate zonele ţării, pentru a găsi, împreună cu colegii mei din organizaţiile judeţene, cele mai bune soluţii. UNPR are profesionişti în toate domeniile de activitate, care sunt gata să se pună în slujba comunităţilor din care fac parte şi vrem să venim cu cele mai bune propuneri", a declarat preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, citat în comunicat.

El a reiterat ideea creării unui pol de centru-stânga, a unei alianţe între partide, pentru ca stânga politică să fie mai bine reprezentată.

"Ne aflăm într-un moment mai complicat pentru stânga politică şi, în opinia mea, ar fi binevenită ideea de a exista o voce comună pe această zonă, o alianţă a forţelor de stânga. Este necesară o polarizare a stângii. Dar, în orice caz, noi ne pregătim şi să mergem singuri în următoarele bătălii electorale", a precizat liderul UNPR.

Oprea a susţinut, de asemenea, că "este necesară reluarea unei iniţiativei lansate de UNPR în urmă cu câţiva ani şi anume taxarea marilor averi". "Este vorba despre impozitarea cu 3% a averilor mai mari de 500.000 euro, pentru o perioadă de trei ani. Specialiştii noştri vor adapta proiectul iniţial la contextul anului 2020. Acest proiect va ajunge din nou pe masa Parlamentului şi, sperăm noi, va fi şi adoptat. Banii rezultaţi vor fi direcţionaţi spre sănătate, educaţie, securitate naţională", a mai spus Gabriel Oprea, conform comunicatului citat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana si ochii i s-au inchis de porcie, cum ii rabda pamantul Doamne!
0
0
Comunistii are anticorpi,e imuni!
1
0
asta nu trebuia sa fie la parnaie, ce dracului mai cata prin ziare, care ai virus mai ia stranuta-i una in nas sa scapam de o javra ordinara
1
1
Dar o groapa unde sa cazi cu o motocicleta nu se gaseste si pentru tine?
3
1
are cei mai bogati oameni. cum sa fie de stanga ?
2
1
nu tie rusine comunistule, ca te-a facut basescu general la apelul bocancilor, sa mai apari inlume?
3
1
Mai magrobianule, te-ai trezit si tu ?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212