REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gemini, complexul rezidenţial în care este implicat şi cunoscutul Liviu Ghebaur , va ‘răsări’ pe un important bulevard din Constanţa

Gemini, complexul rezidenţial în care este implicat şi cunoscutul Liviu Ghebaur , va ‘răsări’ pe un important bulevard din Constanţa

Replica API 16 august 2018 | 00:41 1451

Liviu Ghebaur

Un controversat om de afaceri, care deţine doar 1% dintr-o firmă, atrage din nou atenţia opiniei publice. Este vorba despre Liviu Ghebaur, cunoscut pentru afacerile din Portul Constanţa. Numele acestuia figurează în Gemini Estate SRL, firma care va construi mai multe blocuri pe bulevardul I.C. Brătianu. Complexul rezidenţial propus de Gemini Estate a ajuns şi pe masa Agenţiei pentru Protecţia Mediului.

Vorbim despre blocuri cu regim de înălţime 3-7, respectiv 3-12. Conform documentului depus la APM, terenul pe care vor fi construite imobilele nu este racordat (momentan) la reţelele de distribuţie. “(…) Nivelul curent va avea în componenţa sa un număr de 8 apartamente şi nodul vertical de circulaţie şi circulatii orizontale. În cazul imobilelor înalte (+12E), nivelurile 11 şi 12 vor avea în componenţa sa apartamente tip duplex”, se menţionează în memoriul de prezentare depus la APM.

În acelaşi memoriu se precizează că, la parter, vor funcţiona spaţii comerciale. De asemenea, vor fi amenajate între 850 şi 900 de locuri de parcare pentru întreg complexul rezidenţial. “Acestea vor fi organizate în trei zone distincte: parter – se vor amenajara locuri de parcare destinate clienţilor spatiilor comerciale. Acestea vor fi amplasate pe latura de nord a complexului cu acces direct din cadrul drumului de acces.

Pentru a facilita accesul către aceste locuri de parcare, profilul străzii (2 benzi-una pe sens) va fi suplimentat cu o bandă pe sensul de mers către complex, cu regim de viteză limitat, din cadrul căreia se vor accesa locurile de parcare. Etaj 1 şi Etaj 2 (terasa parcaj) – se vor amenaja locuri de parcare cu acces limitat. Cele destinate locatarilor vor avea sistem individual de blocare a parcajului, iar cele destinate vizitatorilor sau cele destinate clienţilor spaţiilor comerciale vor avea sistem centralizat de plata cu ora (…)”, se arată în memoriu.

Revenind la Gemini Estate SRL, de precizat că Dinamic Trading Star deţine 49% din capitalul social, Theordor Mariand, din Bucureşti, 50%, în timp ce Liviu Ghebaur, 1%.

Detalii despre Liviu Ghebaur: Super lovitură pentru Liviu Ghebaur: North Star Shipping şi Minmetal, vândute americanilor de la ADM

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
normal sa construiesti in afara orasului. daca piata o cere atunci se vor vinde apartamentele. cipanezi vor numai pe spatii verzi si in mijlocul orasului.
4
1
Probabil dupa peco Petrom la iesire din oras in fata la oierie
3
0
Prost e cine se muta in bloc nou... mare teapa.... hidrofor si pompa.... fara ele nu urca apa.... sunt facute in bataie de joc.... carton curat.... se aude si cand bea apa vecinul.....mare teapa!!!! Huoooooo
3
3
Puteti sa ne spuneti mai precis unde anume pe b-dul I.C.Bratianu se va construi, ca nu prea stiu spatii libere pe acest bulevard?
7
0
Ghebaur asta a fost capul mafiei evaziunii TVA - ului la cereale din port, a furat milioane de euro din bugetul statului. Acum incepe sa albeasca banii prin investitii in imobiliare. Unde mai pui ca are o nevasta zgubilitica rau!
22
1
Din nou beton....un nou parc mare cat Tabacariei , unu adevarat ? Se betoneaza tot verdele ....
14
4
ce bisnutarul pulii a mai fost si semianalfabetul asta de Ghebaur.. ce nume de pocitanie are!! La Puerta Blanca cu rl!
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102