REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Geoană: Ce șanse are Klaus Iohannis să ocupe o funcție de conducere în NATO

Geoană: Ce șanse are Klaus Iohannis să ocupe o funcție de conducere în NATO

Replica API 26 iulie 2022 | 00:00 1307

Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO, a fost întrebat, în această seară, ce șanse are Klaus Iohannis să ocupe o funcție de conducere la NATO dar și când își va depune candidatura la președinția României.

Mircea Geoană

"Secretarul General Stoltenberg a fost și este un secretar general de mare succes. Liderii Alianței, la summitul NATO din martie, i-au solicitat să mai stea la conducerea în NATO cel puțin încă un an. În acest moment, domnia sa se bucură de un respect, de o notorietate, de o experiență la vârf în NATO care sunt absolut excepționale", a declarat Mircea Geoană.

Din câte știu eu discuții cu privire la succesiunea la conducerea NATO încă nu au început. Dar încă o dată, deciziile cu privire la NATO sunt luate de către statele aliate și, în momentul potrivit, aliații vor lua o decizie cu privire la viitorul secretar general când acest post va deveni liber și acest moment îl vom vedea în perioada următoare.

Nu pot să fac comentarii cu privire la situația legate de acest subiect pentru că subiectul este în exclusivitate în mâinile aliaților și nu ne alegem noi succesori, ci aliații decid liderii pe care îi doresc să îi aibă ca reprezentanți. , a mai spus Secretarul General Adjunct al NATO, scrie antena3.ro.

Întrebat când își va anunța candidatura la președinția României, acesta a precizat:

"Sunt lucruri mult mai importante și mai serioase în acest moment. Mă concentrez pe jobul de aici și viitorul ne poate rezerva foarte multe lucruri. În continuare sunt foarte atras de lumea academică și profesională."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi pare nespus de rau ca greselile gramaticale intalnite din ce in ce mai des in rubricile dumneavoastra sunt intr-o crestere ingrozitoare. Daca nu v-or fii remediate, sunt nevoit sa citesc alta presa cotidiana. Va multumesc si sper sa remediati detaliile acestea importante !
0
0
Omul e ne vinovat,percuteaza cu intarziere.Cu lucru bine facut si Ro,educata.
0
0
Nimic nu este gratis pe lumea asta!
1
0
Hans este bun sa ajunga la slanina,atat!
1
0
Ca sa ajunga Secretar general NATO ne baga in razboi cu rusii ! Arogantul nu are nici o treaba cu romanii , decat tzoapa de nevasta-sa care umbla dupa el ca scroafa dupa purcei ! Tac'su si ma-sa traiesc de zeci de ani in Bavaria , copii nu are !
1
0
Gesticulatia prostanacului cand vorbeste parca vad o papusa de lemn prinsa cu ate si dirijata de un papusar invizibil. Se vede de la o pista ca gesturile sunt nenaturale si ca sunt invatate. Abuzeaza de ele fara sa stie cum si cat si in ce moment sa le foloseasca. Prostanacul nu stie ca exprimarea in limba romana se face fara gesturi daca esti om de cultura. Aceste gesturi functioneaza in alte limbi gen americana italiana etc. Daca aju ge Geoana presedinte in Romania vom descoperi ca se poate si mai defect decat KWJ.
0
0
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272