REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

George Fulina, de la Confort Urban, condamnat pentru luare de mită

George Fulina, de la Confort Urban, condamnat pentru luare de mită

Mirela PASCAL 16 noiembrie 2022 | 14:45 9067

George Fulina, angajat în cadrul Confort Urban, dar delegat cu supravegherea persoanelor obligate de instanțele de judecată la prestarea de munci neremunerate în folosul comunității, a fost condamnat, cu acord de recunoaștere, de Tribunalul Constanța miercuri, 16 noiembrie, la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru luare de mită.

Vezi minuta:

Cod procedură penală admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Constanţa şi inculpatul FULINA GEORGE. condamnă pe inculpatul: FULINA GEORGE, ..., la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.  condamnă pe inculpatul Fulina George la pedeapsa de 4 (patru) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, condamnă pe inculpatul Fulina George la pedeapsa de 8 (opt) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la fals intelectual, în forma lipsei de vinovăție.  contopeşte pedepsele inculpatului FULINA GEORGE, aplică pedeapsa cea mai grea de de 2 (doi) ani închisoare, la care se adaugă o treime din suma celorlalte două pedepse 12 luni (4 luni + 8 luni), respectiv 4 (patru) luni. În final, inculpatul inculpatul Fulina George execută pedeapsa de 2 (doi) ani ?i 4 (patru) luni închisoare. Se constată că s-a dispus reţinerea inculpatului Fulina George de la data de 25.02.2022 la data de 26.02.2022. În baza art.91 Cod penal, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate inculpatul Fulina George pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, stabilit conform art. 92 Cod penal. În temeiul art. 93 alin.1 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere de 3 ani, condamnatul Fulina George trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art.93 alin.2 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere de 3 ani, condamnatul Fulina George trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate; În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 zile, la Primăria Municipiului Constan?a sau la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța, aplică inculpatului Fulina George pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică ori de a exercita profesia sau activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta, pe o perioadă de 3 ani”, se arată în minuta instanței.

Vă reamintim că, potrivit informațiilor noastre, George Fulina ar fi pretins și primit de la o persoană din categoria prezentată mai sus suma de 2.000 de lei, pe 24 noiembrie 2021. Apoi, pe 25 februarie 2022, a pretins, de la aceeași persoană, și primit, suma de 500 de lei. În schimb, persoana nu mai trebuia să se prezinte la munca la care fusese obligată de instanța de judecată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era sluga lui Mircea Banias, Jean Tucan si Gigi Chiru. Politician vechi din Constanta se invartea numai in cercuri inalte. Se pare ca s-a injosit in ultimul hal. E prieten cu toti primarii machedoni
2
0
Cred ca sa facut “bara bara la spaga “ cu Hira
4
0
Cand va fi condamnat la Constanta un m******n la pedeapsa cu executare sa ma anuntati si pe mine!
6
0
Care Fulina este asta, prajina aia s***a cu nasul mare?!
13
2
Cipani..atat
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272