REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

George Simion

George Simion

Virgil STOIAN 10 septembrie 2023 | 00:00 481

Citat la DGA, George Simion denunță „un interes deosebit“ al autorităților pentru AUR. Oameni răi... pai se știe că cei de la AUR sunt cei mai curați. Nu sunt scandalagii, nu se ceartă, nu comit ilegalități, sunt cei mai tari. Mai ales George Simion care a făcut o nuntă fără nici un ban.

George Simion

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce n as proba AUR ul,mai uratilor?Că nu vreți voi?Ați ales voi și pentru mine,mulți ani și mi ați terminat țara. Va deranjează mai mult pe voi decat pe ei dacă dispar ăștia gen pnl psd.Sau nu i așa?Altfel n ați urla că alții nu pot exista. Că urlați, e deranj. Și asta i bine.Pentru toți. N are cum să fie mai rău pentru majoritate.Pentru mentinatorii sistemului actual,da.Orice sistem,se echilibrează în timp.Asa ca puteți urla.Vorbim de țară măi.
0
1
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
5
0
Da ma il votez MA YORGU FREKATEAR KORBIU
1
2
Hoardele de batausi ale rezistilor,derbedeii afiliati USR,au intrat si s-au afirmat in politica . De ce sa nu intre si astia de la AUR? Oricum,romanii nu vor si nu inteleg sa fie condusi de oameni cu certa valoare. Cel putin in secolul asta ,probabil si cel ce va urma, romanii vor face totul sa le fie cat mai rau,fara sa le ceara nimeni asta. In continuare ne vom lauda cu Eminescu sau voievozii din trecut,fara sa avem nimic de lauda in zona contemporana.
4
15
asa apare cate un tip din ...multimea gropilor politice cu tupeu si vorbe frumos ticluite ,face priza la publicul ...satul de altii invechiti, pune ciocul si mana la vot si te trezesti cu el ...presedinte! reprezinta tara in lumea care se ...mira de prostia noastra!
19
2
acum pe bune voi ati vota un cocalar cu mecla asta ?
26
1
r**mânașul ăsta neaoș suferă de Sindromul L.A.P.! Lipsă Acută de P...ersonalitate! Nu-i bai! Îl vindecăm!
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272