REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

George Simion

George Simion

A.F. 26 octombrie 2023 | 00:00 401

Deputatul George Simion a declarat că obiectivul principal electoral al AUR pentru anul 2024 este să devină prima forţă politică a ţării, să obţină primul loc la alegerile europarlamentare şi la cele locale, că îşi propune să câştige cât mai multe mandate. Lăudabil, domnule deputat, să nu vă lovească amnezia atunci, că de obicei așa pățesc cei care ajung pe locul 1, în politică... și să faceți ce ați promis.

George Simion
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
2
0
Simion spune cam ce ar striga romanii disperati. Pana acilea e bine,doar ca e nevoie si de cineva care sa fie in stare sa schimbe situatia. Au astia un plan,au oameni valorosi care sa fie opusul celor de pana acum? Societatea romaneasca nu mai are acel liant specific natiunilor demne,suntem dezbinati . Vrem conducatori buni si totusi alegem ce e mai rau. Vrem ca tara sa fie demna,sa traim profitand de ce este pe teritoriul nostru,dar dam liber nemernicilor sa nu fie asa. Cine e de vina,doar cei alesi dobitoceste de noi? Nu! Noi toti suntem vinovati ca ne uram,ne dam cururile la futut, ne bagam capul in poza ca suntem ecologici. Da,muribunzi si labagii eco-bio. UE este paravan pentru cacaturile mafiotilor politico-economici. Bai,ca sa fii angajat maturator ai nevoie de recomandare,cum pana mea e sa fii in consiliu de administratie un bou sau vaca,doar ca te pune cineva politic? Avem o tara condusa de dobitoci rai.
1
0
ce privire blanda si nevinovata are flacaul ! cu ea ar ...intimida un ...stadion gol!
2
0
Simion este la fel de inutil ca buzele de cauciuc la o ciocănitoare.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212