REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

George Simion, diagnosticat cu o formă ușoară de pneumonie

George Simion, diagnosticat cu o formă ușoară de pneumonie

A.F. 23 aprilie 2024 | 23:58 691

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a anunțat astăzi printr-un mesaj pe rețelele sociale că a fost diagnosticat cu o formă ușoară de pneumonie. Diagnosticul vine în contextul în care Simion era pregătit să participe la mai multe acțiuni politice planificate.

George Simion, diagnosticat cu o forma usoara de pneumonieGeorge Simion

„Mulțumesc de urările de Sf. Gheorghe! O pneumonie ușoară mă oprește o vreme să particip la acțiunile planificate”, a scris Simion pe contul său de Facebook. Liderul AUR nu a oferit detalii despre durata recuperării sale, dar a indicat că va lua o pauză temporară de la angajamentele politice pentru a se concentra pe recuperare.

În lumina acestui eveniment, activitățile partidului care necesitau prezența sa vor fi probabil reprogramate sau conduse de alți membri ai conducerii AUR. Suporterii și colegii lui Simion au transmis mesaje de încurajare și speranțe pentru o recuperare rapidă pe rețelele sociale.

George Simion urmează să fie tătic în luna mai, soția sa, Ilinca, fiind însărcinată și urmând să nască luna viitoare un băiețel, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il poftim sa se trateze in grajdul infect numit spitalul judetean Constanta, care poate candida pentru locul intai pentru cel mai j***s si deplorabil spital al lumii a treia. Doar in filmele de groaza mai vezi asa ceva.
2
0
Pai la cât urla ca dementul, nu ar fi exclus. Mai trust este ca mor oameni țineți, mulți nu se pot trata din cauza situației financiare precare, căci aceste jeguri, stil Rusul Simion ne au adus în sapa de lemn. Consider ca nu este o știre la nivel național. Nu ne mai intoxicați cu drogații ăștia
5
0
pneumonie usoara decat in mintea lui jorjica de la galerie in tara noastra mor 8000 de oameni de pneumonie in fiecare an
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272