REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

George Simion, lider AUR:

George Simion, lider AUR:

A.F. 17 decembrie 2023 | 00:00 326

George Simion, lider AUR:

„Un nou contingent de 140.000 de cetăţeni din lumea a treia au primit permise de muncă anul curent pentru că nu mai găseşti oameni care vor să muncească în România, pentru că munca este taxată, munca este descurajată, românii sunt alungaţi peste hotare de aceste impozite şi taxe, antreprenorii români nu sunt creditaţi, nu sunt încurajaţi. Şi ce rămâne să facem? Să aducem sri lankezi, nepalezi şi să plătim unora şi altora să stea la birt toată ziua şi să susţină primarul galben sau primarul roşu. E timpul să oprim aceste practici şi cineva trebuie să spună cu subiect şi predicat: tăiem ajutoarele sociale pentru cei care pot munci.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desi suna interesant, e tipul de discurs care s-a mai auzit de multe ori. cel mai bine a prins prin anii 30 in Germania. Rezultatele le stim, o sa meirlin niste fraieri, si dupaia le cerem scuze si le platim inapoi nepotilor.
2
1
ar fi ff bine sa nu se mai dea ajutor social pe timpul lui ceausescu cauta de munca ,nu la intins mana !, .ar trebui sa se verifice bine ,se fac bolnavi inchipuiti cate uni ,ca nu pot munci !
3
0
Patronii vor mana de lucru cat mai ieftina si mai usor de stapanit,de abuzat. Nepalezii sunt ceva mai saraci ca romanii,de asta vin aici,pana sa-si faca avant si sa plece in tari civilizate,unde lucreaza si romanii plecati de la noi. Stim ca romanii pleaca nu doar pentru salarii,ci si pentru ca patronatul romanesc se comporta ca naiba. Sefimea romaneasca e preponderent alcatuita din grobieni,agresivi,marlani,indivizi de foarte joasa calitate umana.
2
0
cineva, independent sa u partid, trebuie sa ia taurul de coarne! si cu asistatii sociali ( inchipuiti sunt 70% dintre ei) si cu supradimensionarea bugetarilor si cu o CORECTA lege a salarizarii si a pensiei, fara speciali nicaieri, caci NU exista speciali, magistratii nu sunt speciali, doctorii, functionarii publici Nu sunt, samd.... nu exista speciali , toti suntem cetateni ai aceleiasi tari, cu aleleasi legi!!! Cred ca sunt speciali, sa plece in alta tara!!! Cine va face asa ceva va fi votat de toti romanii!
5
0
Nu o sa aibă nici un guvern curajul de a tăia ajutorul social. De acolo le vin foarte multe voturi. Așa că.... "Vin ai noștrii, pleacă ai noștrii. Noi rămânem tot că prostii"
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272