REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Gheorghe Turda, împăcare cu fosta iubită, chiar de ziua lui. Cum l-a convins Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda, împăcare cu fosta iubită, chiar de ziua lui. Cum l-a convins Nicoleta Voicu

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 436

Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu

Solistul de folclor Gheorghe Turda a împlinit vârsta de 71 de ani azi, 6 martie. Fosta iubită, Nicoleta Voicu (47 ani), de care s-a despărțit la jumătatea lunii ianuarie, încă mai are sentimente pentru el, așa că a profitat de ocazie și i-a transmis un mesaj cu subînțeles.

Gheorghe Turda a împlinit vârsta de 71 de ani. La ceas aniversar, fosta iubită a interpretului, solista de muzică populară Nicoleta Voicu, îi urează acestuia “La mulți ani” și îi transmite că încă îl mai iubește. ”Să-și facă timp pentru iubire. Să creadă în iubirea mea... Să-mi aducă acest sentiment din orice colț de lume s-ar afla. Să lase lumea în lumea ei. Să facă totul cu rost, parcă mi s-a blocat sufletul în cuvinte. Nu știu să spun mai mult. Îl iubesc încă, dar să dea același sentiment la schimb. Cam atât”, aceasta este declarația Nicoletei pentru Gheorghe Turda, transmisă prin intermediul Click!

Ieri, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, Gheorghe Turda a spus că o primește înapoi pe fosta iubită mai tânără cu 23 de ani decât el. ”Dacă ea vrea, o accept cu drag”, a spus artistul, care a fost sunat de Măruță în direct, în timp ce fosta lui iubită se afla în platoul emisiunii. Aceasta a spus că se va întoarce dacă artistul va găsi măcar o zi liberă, pentru ei doi. Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda s-au despărțit în luna ianuarie, după aproape un an de relație. Gheorghe Turda a spus că Nicoleta Voicu era geloasă și îi umbla în telefon, iar aceasta din urmă că el nu avea niciodată timp pentru ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mosu cred ca nu mai poate da ea are pe altul sigur pe care il suge
3
0
Turda s-a facut de ris la batrinete la fel ca si Nastase --Cred ca sint afectiuni medicale datorate virstei
3
0
hai ca el este ..........si in varsta,dar ea
2
0
fara valoare...cine-i Turda???un individ care alearga dupa pisici in saptamana branzei....bafta turdele...
3
0
Stire de interes national..... un mos expirat.....nu stiu cum de nu ii este rusine sa isi expuna astfel viata personala.
3
0
mare scula acest bosorog de cand il stiu nu a cantat mai mult de patru cantece si acma e mare vedeta ascunde_te esti caraghios
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212