REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gigi Becali a căzut de acord cu Gică Hagi: „Mi-a zis să îl conving pe jucător!”

Gigi Becali a căzut de acord cu Gică Hagi: „Mi-a zis să îl conving pe jucător!”

Replica API 30 mai 2019 | 00:00 450

Gigi Becali afirmă că Gică Hagi și-a dat acceptul pentru transferul lui Bradley De Nooijer (21 de ani) la FCSB, dacă și jucătorul își dorește asta. Patronul vicecampioanei a discutat și despre celelalte ținte.

„Cu siguranță că vor mai veni jucători. De plecat, pleacă cei pe care îi știți, Florentin Matei și Adrian Stoian. Încă nu am rupt contractul cu ei. Ei pot pleca gratis, nu vreau niciun ban.

Cu Andrei Ivan a fost o discuție, am făcut ofertă la Krasnodar. Ei ne-au dat o replică: sunt bucuroși, rămânem în contact și discutăm în continuare despre jucător.

Pista Alexandru Băluță a picat. El a zis că nu se mai întoarce în România”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Discuții între Becali și Hagi

„Bradley De Nooijer e posibil să vină. Gică Hagi mi-a zis că dacă îl conving pe jucător, îl iau. El e de acord.

Gică mi-a spus că Ianis are prea multe oferte și că o să o aleagă pe cea mai bună. Dacă nu se înțeleg, discută cu mine”, a adăugat Gigi Becali.

1.300.000 de euro este cota lui De Nooijer, potrivit transfermarkt

Olandezul De Nooijer a jucat la juniorii lui Sparta Rotterdam și Dordrecht. A ajuns la Viitorul de la Dordrecht, în vara lui 2017, și nu a costat clubul de la malul mării niciun ban.

„Omrani e cel mai bun atacant din România. Nu îl putem compara cu Rondon sau cu altcineva. Pe George Pușcaș tot încerc de vreo trei ani să îl aduc. Am făcut și ofertă de trei milioane la un momentan dat pe el. Nu am putut. S-a dus Palermo în Liga 3, dar tot nu îl pot lua, se duce la alții”- Gigi Becali, patron FCSB

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hagi i-a mai cerut niste bani finului,cine stie poate vine si ziua cand mai scoate ceva din bani dati pe "vedetele"de la Viitorul.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272