REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
12.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Gigi Becali, „partenerul” unui escroc, fără voia lui

Gigi Becali, „partenerul” unui escroc, fără voia lui

A.F. 11 martie 2023 | 00:00 1440

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB-ului, a fost implicat fără voia lui, într-o escrocherie pusă la cale de un bărbat, pe rețelele sociale.

Gigi Becali, „partenerul” unui escroc, fara voia luiGigi Becali

În urmă cu câteva zile, un escroc a început să folosească imaginea lui Gigi Becali pentru a convinge oamenii să-i trimită bani, cu promisiunea că vor da lovitura pe piața criptomonedelor. Mai multe persoane i-au oferit sume importante după ce au văzut reclama pe care și-a făcut-o pe Facebook, în care spunea că omul de afaceri este „asociatul” său, potrivit cancan.ro.

Gigi Becali, „partenerul” unui escroc, fără voia lui: „Eu nu cer bani”

Bineînțeles, în loc să primească înapoi munți de bani, persoanele credule au rămas fără sumele ”investite”. La auzul acestor informații, Gigi Becali a transmis un mesaj ferm.

“Eu nu fac așa ceva. Nu am social media, nu am Facebook, nu am Instagram. Nu mă interesează aceste lucruri pe mine. Cine este înșelat, aia e, cine este deștept, nu e înșelat. Oamenii știu că eu nu cer bani. Niciodată. Nimănui. Și la Steaua (n.r.- FCSB), mereu, ai mai văzut alți investitori? Nu, am fost doar eu. Păi, dacă vreau eu să fac ceva, dau bani și fac. Dar nu cer.

Odată m-a sunat cineva și mi-a zis ‘Domnule Gigi, am câștigat 300.000 de euro. Dați-mi banii’. Ce bani să-i dau? Mi-a zis că a dat vreo 2.500 de euro să câștige la loto sau mai știu eu ce. I-am închis telefonul. Sunt înșelăciuni de acest gen, e treaba lor. Eu nu pot să controlez lumea asta și nici n-o să stau.

Sunt organele statului care ar trebui să se ocupe, nu eu. Ăsta e mesajul meu: nu există ca eu să cer bani în viața mea. Ce fac, fac eu, tot ce pot, cum pot. Eu nu am alți asociați. Ce nu pot să fac, nu am nevoie. Spuneți-le oamenilor că nu am social media”, a declarat Gigi Becali, citează digisport.ro.

„Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor!” Ion Țiriac Jr, recompensă uriașă

În vara anului trecut, Ion Țiriac Jr, fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a anunțat că este dispus să ofere o recompensă extrem de atrăgătoare, după ce numele familiei sale a fost folosit pentru a face reclamă unei afaceri dubioase.

O firmă s-a folosit de numele și imaginea lui Ion Țiriac pentru a-și promova afacerea în domeniul criptomonedelor, lucru ce l-a enervat la culme pe fiul miliardarului român. Țiriac Jr a transmis că va oferi un apartament persoanei care va da informații de natură să conducă la arestarea ”infractorilor”.

Ion Țiriac Jr a cerut și ajutorul instituțiilor statului în această speță. Conform spuselor acestuia, firma respectivă a înșelat deja mai mulți oameni cu peste 5 milioane de euro în total.

”Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Țiriac Jr pe contul său de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Becali este escroc si hot de mic copil.Nul mai compatimiti pe cati a inselat si el.
2
0
Becali este excrocul nr. 1 al tarii. Nu degeaba a facut inchisoare.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515