REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Gigi Becali, declarații umilitoare despre un fotbalist de la echipa sa

Gigi Becali, declarații umilitoare despre un fotbalist de la echipa sa

Replica API 3 aprilie 2022 | 23:47 788

Gigi Becali a făcut o serie de declarații halucinante despre legătura sa "sfântă" cu unul dintre jucătorii săi. Mai mult, el se cataloghează în propriile declarații drept "stăpân" al sportivului. Becali e renumit pentru declarațiile sale controversate dar și pentru derapajele pe care le face.

Gigi Becali a fost furios pe Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale, după ce Octavian Popescu nu a fost titular la națională. Echipa României a disputat în luna martie două meciuri amincale, cu Grecia (scor 0-1) și cu Israel (scor 2-2).

După cuvintele grele pe care patronul de la FCSB le-a adresat lui Edi Iordănescu, acesta a pus mâna pe telefon și și-a cerut scuze tatălui său, Anghel Iordănescu, scrie realitateasportiva.net.

Gigi Becali a declarat că îi cunoaște foarte bine potențialul jucătorului de 19 ani pentru că există o ,,legătură sfântă între stăpân și fotbalistul său”.

,,E treaba lui Edi Iordănescu ce face. I-am zis lui Anghel Iordănescu că îmi cer iertare în fața lui pentru că e tatăl lui. Mi-a zis că fiecare om are o opinie. I-am zis că nu e doar opinia mea pentru că zice toată lumea asta (n.r.- că Octavian Popescu ar fi trebuit utilizat mai mult timp la echipa națională).

Eu îl văd, îl simt mai bine. Este legătura aia între stăpân și jucătorul de fotbal pe care îl deține. Eu îl simt mai bine pe Tavi Popescu. E o legătură sfântă. E treaba lui. Cât îl am în echipă, nu îmi e frică”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport, scrie realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"un fotbalist de-ai sai" ???!!!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212