REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Grindeanu: Protestele au fost generate de bâlbele guvernanţilor; violenţele nu cred că îşi au locul

Grindeanu: Protestele au fost generate de bâlbele guvernanţilor; violenţele nu cred că îşi au locul

Replica API 31 martie 2021 | 00:00 878

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat marţi că protestele din ultimele zile din ţară şi din Capitală au fost generate de "bâlbele guvernanţilor", adăugând că la aceste proteste nu îşi au locul violenţele.

Sorin Grindeanu

"Eu cred că aceste proteste au fost generate de bâlbele guvernanţilor, de faptul că există multe semne de întrebare inclusiv faţă de unele dintre măsurile spuse de guvernanţi şi atunci lumea a ieşit în stradă. În orice democraţie există acest drept al cetăţenilor de a protesta faţă de anumite decizii ale celor care conduc. În schimb, nu sunt de acord cu acţiunile de azi-noapte târziu ale unei părţi dintre cei care au protestat. Violenţele nu cred că îşi au locul.(...) După un an de restricţii, oamenii sunt într-o stare de irascibilitate, au sărăcit, pentru că lumea a sărăcit în acest an, perspectiva nu e una foarte bună", a spus Grindeanu la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre protestele care au avut loc în ultimele zile în ţară.

El a adăugat că în cazul acestor proteste nu e vorba de politică.

"Aici nu e vorba de politică, aici e vorba de disperarea unei părţi importante din populaţie. (...) Lumea, duminică seară, a ieşit fără niciun fel de apel al vreunui partid politic. E dreptul lor să o facă. Eu nu cred că partidele politice trebuie să intervină să îşi pună un anumit gir pe aceste manifestaţii care trec dincolo de un cadru politic, dincolo de partizanatele politice din ţara noastră", a menţionat Grindeanu, scrie Agerpres.

Acesta a menţionat despre deputatul PSD Daniel Ghiţă, care a fost şi el la proteste, că "e român, e dreptul lui, nu e o chestiune asumată de PSD".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Populatia a saracit ? Populatia e de mult saracita. Nu vedeti ca se imbraca de la second hand iar amaneturi prospera ? Faceti ceva pentru poporul asta amarat care va plateste si va suporta !
3
0
Aveti dreptate.sensurile unice ne ametesc.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212