REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Halep a primit „Crucea Sf. Apostol Andrei” din partea lui IPS Teodosie VIDEO!

Halep a primit „Crucea Sf. Apostol Andrei” din partea lui IPS Teodosie VIDEO!

Replica API 6 noiembrie 2018 | 14:43 582

Tenismena Simona Halep s-a aflat, marți dimineață, la Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Petru și Pavel”, unde a primit, din partea ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, una dintre cele mai de seamă distincții pentru mireni. Este vorba despre distincția eparhială a Arhiepiscopiei Tomisului „Crucea Sf. Apostol Andrei” (a Dobrogei).

“Iată, în acest cadru v-am chemat pentru că sunteţi o fiică credincioasă a Bisericii şi eu cred că această credinţă niciodată nu vă va părăsi, dimpotrivă, aceasta va creşte. Rog toţi preoţii să pomenescă, cea mai cunoscută fiică a Dobrogei noastre. Vă mulţumim pentru toate premiile, vă mulţumim că aţi venit astăzi în mijlocul nostru şi vă doresc ca oriunde veţi merge să fiţi însoţită de credinţă şi iată că Sfântul Apostol Andrei, al românilor pe care îl vom sărbători pe 30 luna aceasta, este luna Sfântului Apostol, de aceea am aşteptat până acum să vă dăm această distincţie. Să vă ţină Dumnezeu în pază şi să vă îmbrăţişeze în fiecare zi cu dragostea sa. Amin”, au fost cuvintele IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

“Vreau să încep cu “Doamne Ajută”. Mulţumesc foarte mult pentru această distincţie, mă simt onorată, recunosc, sunt foarte emoţionată de această distincţie, mereu mă închin şi cred în Dumneyeu pentru că, fără ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic. Vreau să urez multă sănătate tuturor şi să ne ajute Dumnezeu.”, a declarat emoţionată, Simona Halep.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ca si-a asociat imaginea cu teo ! Nu avea ce sa caute in preajma lui !
0
0
Simona te iubim ,,cur ca tine nu gasim ,,pam,,pam.
1
0
I.a cerut bani ?!?!
1
0
Asa si? Un poponar securist si o machidoanca aroganta si o idee analfabeta. Super combinatie
2
0
care va sa zica spagoveanu i-a dat crucea sf andrei dar in dreptul ei trebuie sa opresti obligatoriu chiar daca de o vrema halepa se da lovita de fel de boale totusi sa se opreasca de tot
0
0
Nu valoreaza nici 2 bani ptr halep.Veti vedea in curand ce vor pati astia pe care i-ati vazut lingand icoane pe la tv.De fapt greseala e a popilor ca ii atrage in capcana. Distinctiile bisericesti trebuie sa ramana doar pt cei din ,,domeniul,, lor. Dar mirenii prostuti au impresia ca li se cuvine lor un loc special in biserica. E sa vedeti plata din cer.Si sa nu fiti suparati pe soarta.
4
0
Cand popii o sa aiba nevoie de bani sa nu mai cereti la oamenii saraci sa dea din putinul lor. ii aveti pe halep,nicolae al Romaniei,margareta a patriarhiei,firea a mahalalei care trebuie sa se simta si sa dea banul. Sau sunt nesimtiti. Daca sunt nesimtiti titlurile date de popi se vor intoarce impotriva lor si ii vor nimici.
7
1
ieri descoperise leacul pt cancer si formule stiintifice azi se lupta cu diavolul si i se da crucea. Asa valori...sa tot nu avem.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212