REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

HAOS GENERALIZAT din cauza MAȘINILOR, în zona PLAJEI din SATURN

HAOS GENERALIZAT din cauza MAȘINILOR, în zona PLAJEI din SATURN

Replica API 16 august 2021 | 17:05 4229

Sute de turiști au evitat legile impuse și și-au parcat autoturismele haotic în zona plajei, pe plajă, sau pe spațiul verde. Acest lucru s-a întâmplat în Saturn. Aceștia au riscat destul de mult pentru că amenda pentru staționare pe plajă nu este deloc de trecut cu vederea.

Turiștii români ajunși pe litoralul Mării Negre și-au făcut de cap și și-au parcat autoturismele din dotare fix pe nisip. Unde s-a întâmplat asta? În stațiunea sudică Saturn, acolo unde, mai mulți turiști și-au parcat mașinile pe plajă, să fie cât mai aproape de ei. Nici spațiul verde din apropierea plajei nu a fost iertat și acolo fiind parcate destul de multe mașini. Un constănțean ne-a declarat:

„Mai aveau puțin și își puneau mașinile lângă ei, pe plajă, să stea la umbra lor. Este o lipsă acută de locuri de parcare în zonă, așa că oamenii își lasă mașinile pe unde pot. Bătălia se dă pe așa zisele spații verzi unde turiștii își lasă mașinile la umbra copacilor. Legea lipsește în zonă total”.

Amenzi usturătoare!

Turiștii care și-au lăsat mașinile pe plajă riscă amenzi de până la 20.000 de lei.

Update:

Potrivit reprezentanților hotelului Hora, parcarea din aproprierea plajei este una amenajată de către Primăria Municipiului Mangalia.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar stiti ce haos a fost in Constanta cartierul numit Peninsula? Politia rutiera a dirijat toate masinile care au dorit sa ajunga in peninsula, dar nimeni nu s-a intrebat . Unde se vor parca toate acele masini, cand toate stradutele sunt cu sens unic si blocate?. A fost un haos total! Noi riveranii abia am rausit sa ajumgem acasa dupa ce ne-am incasat injuraturi si comentarii frivole de la cei care se deplasau per-pe-des.Care este vina noastra ca de zeci de ani suntem locuitorii de bine al acestui cartier?
0
0
Si cine sa scrie procesele verbale? Stiti ca printre politistii locali sint si analfabeti?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108