REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

HAOS GENERALIZAT şi BLOCAJE INCREDIBILE pe străzile din Constanţa

HAOS GENERALIZAT şi BLOCAJE INCREDIBILE pe străzile din Constanţa

Replica API 20 noiembrie 2018 | 23:55 962

‘Sistematizări’ făcute după ureche!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votati PSD care lupta si lupta mereu pentru protejarea animalelor care si-au inmatriculat cazane, pasarilor migratoare care nu mai pleaca, cainilor parfumati si nesimtiti, cartitelor oarbe de putere, cornutelor fidele, maimutelor proxenete, si mai ales a oamenilor cifozati din jurul lor.
0
0
La scoala Spectrum pe Bld Al. Lapusneanu parintii parcheaza in fata trecerii de pietoni, chiar si pe trecere pe banda 1, pentru a lua odraslele, iar pietonii sunt neimportanti pentru politia rutiera sau locala deoarece 100m departare, spre semaforul de la Trocadero, acestia chestioneaza un sofer parcat neregulamentar. Zilnic aceiasi problema la acea scoala.
1
0
Orice oras civilizat are TRANSPORT IN COMUN. Unele orase din RO au si GPS pe autobuze sau tramvaie si te anunta cand vin, si chiar vin la ora. Aici tot cacanarul are cazan 4x4 SH si se baga aiurea, toate fitzoasele cu permis luat pe bani conduc ca apucatele iar politia nu face nimic. Semnalizarea nu exista, prioritatea este ...ce-i aia??
3
1
mai renuntati la masini ptr a alege ratc ul sau mersul pe jos, ce atatea masini?! majoritatea nu au itp ul luat pe bune, sunt poluante, sunt varza! se da spaga ca sa se obtina itp si permis! am ajuns sa condamnam oamenii ca traverseaza pe zebra! nu mai esti sigur nicaieri, nici pe zebra, nici pe trotuar! ce plm cauta masinile pe trotuar ma?! mergi linistit spre casa si te trezesti ca te claxoneaza unu din spate de ti sare inima din loc! sau merge pash pash si te sperii cand il vezi! ce kkt e sa nu poti traversa pe zebra?! toti drogatii, betivii si tampitii sunt acum soferi?!?
4
1
daca acum va plangeti ca e traficul infernal,ce veti face in momentul in care vor ajunge noile autobuze si se vor face benzi speciale pentru transportul in comun???...
4
1
...nu ai unde sa parchezi...ca Babu-inul a umplut orasul de popice...fara sa ofere alternativa ...banu sa iasa...doamne ...nu mai scapam de semianalfabetii astia ...Constanta este cel mai mizerabil oras...!!!
10
1
Terenuri vandute blocuri in loc de parcari permise pe spagi la ct
17
1
DE CE FAGADAU NU DA EL UN EXEMPLU...SA IL VEDEM CUM EL,SOTIA,COPII PLEACA CU AUTOBUZUL LA SERVICIU SI SCOALA SE DUC LA CONFERINTE FARA POLITIA LOCALA ? DA UN EXEMPLU tu SI PE URMA ASTEAPTA REZULTATE COMUNISTULE!
11
0
cel mai jegos oras din romania, ne sufocam in gunoaie si trafic
13
1
Ptr. Moldo guta ioane ,et. Al., Constanta e plina de moldo manelisti si tzigoina cu cate 3 harburi la scara. Oamenii cu ceva cap s au mutat din oras si din tzara. Ti ai dreaq cu natia de asistati hoti si koorve
4
5
Intersectia de Delfinariu, alt calvar daca vrei sa faci stanga de pe Zorelelor sau de pe Soveja. Blochezi toata intersectia, se face rosu si tu esti in mijlocul intersectiei. O solutie ar fi asigurarea unui transport in comun civilizat si organizat, dar atata timp cat pt autobuzul 5-40, de exemplu, stai in statie minim 15 min, pt ca apoi sa mai mergi si in conditiile prea bine stiute -aglomeratie maxima, hoti de buzunare, mirosuri, frig iarna, cald vara-, si sa mai ajungi si la timp si aratand inca a om, atunci da, este absolut normal ca oamenii sa prefere sa mearga cu masina personala.
7
1
ce sistematizare... romanul conduce de parca ii naste nevasta. Sunt panarame la condus,agresivitate greu de inteles. viteze uriase ,parcheaza FIX unde are nevoie ..blocheaza 3 benzi ca sa fie in fata unde are nevoie..nu conteaza ca are loc de parcare la 5 m in spate. pe trecere.. sa isi ia copilul de la scoala din curtea scolii daca se poate. Romanul e o panarama cu masina si smartphone,care asculta manele la nunti.
19
1
Trebuie infiintata neaparat o taxa de congestie pentru centrul Constantei, pe care sa o platesca toate masinile care doresc sa tranziteze zona. Cand fiecare familie tine cate 2-3 masini si toate in circulatie, nu inteleg de ce se plang unii ca nu sunt locuri de parcare sau este poluare ridicata. Cand copii se imbolnavesc de astm si au alergii, parintii sa se uite pe geam si in oglinda sa vada cauzele pentru care se intampla asta. Pacat ca nu se da amenda pentru disonanta cognitiva.
9
6
Saracie mare in Romania. Nu mai incap masinile pe strazi!
8
4
Daca toate ciorile de Constanta vor sa se fataie prin oras cu BMW-urile lor la mana a paispea, asta e rezultatul.
14
5
VOTATI CIUMA ROSIE DREAQ SA VA IA CU EI CU TOT.
11
5
Numarul mare de masini e problema.Si acesta va creste din ce in ce mai mult.Latimea strazilor e cam la limita.Nu mai pot fi largite.O posibila solutie SF ar fi sa se construiasca noi rute suspendate sau subterane.Dar aceasta solutie implica costuri mari, proiecte europene... .Viitorul arata sumbru pentru traficul rutiet din Constanta.
13
2
Daca s-ar face un pasaj?
6
1
Asta a fost optiunea voastra la vot, nu va mai vaitati.Mai ales pentru cele 7 putori din 10 care din diverse motive de prosti sofisticati ati ales sa zaceti in suc propriu la cotet. Ca nu-I pot invinovati pe dezmostenitii soartei de 15% care au votat actuala administratie, pentru LOL continuitate. Enjoy it now.
4
6
Nu vrea nimeni oameni inapoi in oras. Oricum Constanta s-a umplut de rebuturi de la tara, in special din judetul Tulcea. Oamenii de calitate au plecat din anii 90, ce vin acum de la cogealac sau beidaud sunt ultimele scursuri umane
23
2
daca primarele e make apoi si legile circulatiei au fost updatate dupa legile armane,prin vara un papu din cogealac a depasit pe contrasens la culoarea rosie a semaforului,atunci era o exceptie dar acum s-a generalizat
11
3
Studiile astea de care vorbesc autoritatile nu trebuiau realizate INAINTE de modificarile astea facute cu curu' ? Giratorii puse anapoda, semafoare prost sincronizate, treceri de pietoni anapoda, benzi desenate prost.. si suntem surprinsi ca traficul e greu ? Si vrem sa atragem oamenii inapoi in oras. Cum ? Unde sa ii bagam ?
10
1
Este adevarat ca primaria nu a facut nimic vis-avis de locurile de parcare , dar totusi , sunt prea multe masini...mult prea multe ! Unii folosesc masina si pentru a duce gunoiul , sunt si cate 2 au 3 masini de familie....unde o sa ajungem ? Trebuie luate masuri drastice deoarece cancerul pulmonar este in floare , limitate numarulde masini . Decretata o lege , o singura masina de familie !
8
7
Si Nicolae Iorga e dezastru. Toti isi aduc copii la scoli cu masina. Asta e, acum toata lumea vrea la scoala 30, indiferent de unde stau. Pe vremea mea mergeam singuri la scoala, inca din clasa intai. Dar mergeam la scoala din cartier.
14
2
Sunt multi parinti ratati care blocheaza strazile de langa scoli aiurea, gardienii locali ar trebui sa dea amenzi acolo.
26
1
Mai lasati masinile astea, nu e obligatoriu ca pentru orice fleac sa pleci cu "bolidu"
20
3
desfiintati sensul giratoriu de la butelii si puneti semafoare, nu vedeti ca se blocheaza traficul acolo?
13
2
Eu sunt mai prost ca noaptea, dar nu ma pot opri din comentarii pe diferite articole. Ma cac pe mie de prost ce sunt.
7
2
am o opinie politica m.ie fagadau si gasca ta de incompetenti. ati distrus cu totul constanta. aproape ca e mai bine sa nu faceti nimic decat sa va apucati sa vomitati ceva din capul vostru gingas
12
3
Mai scoateti curu din masini si folositile...
13
7
Dimineata combinatia Pod Butelii nefinalizat plus girator egal Dezastru.
14
0
PSD-isti sunt de ani buni la primarie . Au avut grija cum sa le faca putorilor locuinte sociale si sa le asigure tot confortu . Nu sau ocupat de sistematizarea orasului cum ar fi trebuit . De mizerie nu mai vorbesc . Parcurile au reusit sa le sluteasca . Costructii pe unde nici nu ar fi trebuit sa fie . GROAZIC A AJUNS SA ARATE ORASUL CARE CANDVA ERA O MANDRIE .
17
1
Vagadu "vizionarul" .Clei !
14
0
Masuri drastice!!! Sensuri unice, trotuare eliberate, limitarea vitezei, parcari scumpe. Suntem inconstienti!!! Primaria trebuie urgent sa modernizeze transportul in comun si sa dezvolte o infrastructura pentru mijloace ecologice.
19
7
Unde ne ducem buluc cu masinile la pranz ? Mergem sa servim cafeaua la Fillicori, sa numaram margelele, mai punem de-o combinatie cu cereale sau imobiliare, iar mai apoi mergem la un rummy. Armanlu nu chiari!
40
0
ati uitat de strada Baba Novac incercati sa vedeti dimineata sau la orele dupa-amiezii cam cat faceti de la fosta Energia pana la Institutul de Marina , o sa va uimiti, strada asta este in permanenta blocata
19
0
In afara tuturor acestor probleme existente, eu ma intreb: unde se duc toti buluc cu masinile la ore de varf, cand ar trebui sa fie la serviciu? Pe vremea lu ceasca, la ora pranzului nu era nimeni pe strada, nu conteaza ca erau doar cateva masini...
25
5
Los angeles a apelat la cei de la livermore pt optimizarea traficului, optimizarea traficului este stiinta , nu trantrsti sensuri unice ,giratorii cateva pagini de proza si gata ai rezolvat problema.
12
5
Exact ca la o ploaie torentiala, cand canalizarile nu fac fata. Sunt prea multe masini pentru actuala infrastructura, prea multi soferi care nu respecta regulile, prea multe afaceri deschise in locuri unde nu exista locuri de parcare. Multe din probleme se pot rezolva prin schimbarea mentalitatii cetateanului. Dar intotdeauna e mai usor sa dai vina pe altcineva.
28
4
constanta este un oras mizer administrat de oameni incompetent si cam asta spune tot ce e de spus
36
5
sa dam vina pe primarie. Dar noi?am ajuns sa avem 6 masini lao famie de 4 persoane, am ajuns sa ducem gunoiul cu masina, am ajuns sa stam in masini de dragul trecerii timpului, am ajuns sa insistam sa avem masina la usa scarii. Si ziceau multi ca e rau cu psd...da de unde. Masina e un lux in afara si aici sunt 2 masini pe cap de locuitor. Sunteem nesimtiti, oprim in fata bancomatului si ocupam o banda aiurea, insistam sa ducem puradeii la scoli si nu ne intereseaza ca blocam rascoalei 1907 in fiecare dimineata.etc etc
43
21
CE SOLUTI ? PAI DACA EI AU BLOCAT STRADA MIHAILEANU CAND PUTEAU SA AIBE IESIRE IN FERDINANID ? CAND ASFALTEAZA DOAR O PORTIUNE DE BADEA CARTAN CA ACOLO STA DOM PRIMARAR FAGABOULE SI RESTUL PETICIT SI TULCEI LA FEL, ALO ROG DICOT SI CORPUL DE CONTROL SA VINA SA VADA CUM STA TREABA ! ASTA ESTE SOLUTIA
26
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212